O damn nie spodziewałem się że zobaczę w PL tak długi kontrakt. Ładnie się ustawili.
Edit: Chociaż w sumie faktycznie zapomniałem o Chelsea i ich rozkładaniu na X lat kontraktów.
O damn nie spodziewałem się że zobaczę w PL tak długi kontrakt. Ładnie się ustawili.
Edit: Chociaż w sumie faktycznie zapomniałem o Chelsea i ich rozkładaniu na X lat kontraktów.
Czyli Chelsea zapoczątkowała nowy trend
Ciekawe jak to się ma w kontekście 115 zarzutów. Albo wiedzą, że i tak nic z tego nie będzie i sobie żyją normalnie, albo wiedzą, że ich np. zdegradują i wolą mieć gwarancję pozostania Hallanda, żeby pomógł w awansie.
A co jak nie zje??? To nie będzie ogórek ofc, ale w mojej ocenie city już nie wzmacnia się tak jak robiło to wcześniej.
@Loku64 jasne że przebudowuja drużynę bo gracz eonktorych wspomniałeś odchodzą, a wielu z nich ma najlepsze lata już za sobą. Ja tylko wskazuje że rozmach i skuteczność ich transferów już nie robi takiego wrażenia jak dawniej imo. Oczywisci w lecie wymieniają dyr sportowego dodatkowo mają proces więc to mogą być tego powody.
Myślisz, że Halland by podpisał tak długi kontrakt mając na uwadze, że mogą zaraz spaść po ogłoszeniu werdyktu i straci co najmniej rok na powrót do premier league? Oni już dobrze wiedzą jaki będzie wyrok. Dlatego podpisują kolejnych graczy bez problemu.
Nic. Wtedy nie zje i będzie wymieniany w gronie z Kolo Muanim i Joveticiem. A wiesz keidy będzie to można określić? Po kilku latach…
Szejki pokazują FSG, jak się reaguje na braki kadrowe i spekulacje związane z kończącymi się kontraktami swoich gwiazd. Ale my dalej będziemy udawać, że FSG poprawnie zarządza sytuacją kontraktową. Zobaczycie jakiego boosta dostanie teraz City, a my dalej będziemy tkwić w chaosie, który coraz bardziej będzie destabilizował zespół.
Hmm wydaje mi się że jak wydajesz na kogoś 60m + i ma on 25 lat to oczekujesz że wejdzie do drużyny całkiem całkiem.
Są ludzie którzy twierdzą że Jack grealish to dobry transfer
Przecież to niemożliwe żeby jednocześnie robić transfery i przedlużać kontrakty, przynajmniej tak pisali eksperci na lfc.pl.
Ale to pewnie jakaś kolejna diabelska sztuczka oszustów z city.
No nic, czekamy na jakiś kolejny transfer odpadu z juventusu w 2028 po tym gdy uspokoi się w Liverpoolu sytuacja kontraktowa
Liverpool, Newcastle i Aston Villa obserwują środkowego obrońcę Sevilli Loica Bade’a. Wartość rynkowa to ok 25mln€.
Agent Alphonso Davies’a chce się spotkać z kilkoma klubami zanim zdecyduje się cokolwiek podpisać z Bayernem. Wśród nich jest Liverpool, City i United.
Manchester City chce sprowadzić Andreę Cambiaso z Juventusu. Jak podaje Gianluca Di Marzio, Anglicy przygotowują ofertę za włoskiego obrońcę w wysokości 60-65 milionów euro.
Liverpool zdementował że oni nie chcą się na razie spotykać chcą obserwować:)
Cambiaso tez chcą? Maja rozmach skurczybyki.
@Kijoraptor Si zauważyłem jak doczytałem później, ale myślałem że uda mi się w porę wyedytować xd
A propos wcześniejszego pytania Di Marzio to tier 1.
Podobno Liverpool wysłał Daviesowi info, że mogą zostać przyjaciółmi ale to nie to (right player)
A dzisiaj jest piątek. Przecież Monitoring FC obserwuje każdego piłkarza, wczoraj nawet pojawiło się info, że trzymamy “close eye” na sytuacji Zubimendiego xD
Monitoring FC albo Not Renewing Contract FC. Co wolicie? Ja chyba to drugie.
Nie podpiszą kontraktów i trzeba będzie latem wzmocnić LO, PO, ŚO, PS, (ŚPD, N?) Lekko 250mln. Łatwiej by było gdybyśmy zdobyli mistrza. Ale po co teraz kupić LO i mieć na to szansę. Przecież jesteśmy liderem, a Roberson nie zawalił nam żadnej bramki w tym sezonie i ma formę życia.
tu ciekawa analiza, ogólnie gościu wyłowił jako cele dla nas Miguela Guttiereza na lewą stronę obrony i Diomande na środek.
Co do Miguela, to w lecie mówiło sie, że przejdzie do Realu ( w sumie wróci, bo jest wychowankiem), jednak widocznie Real się zaczaił na Daviesa, jeśli rzeczywiśćie wezmą Alphonso to można się pokusić o Hiszpana.
Co do Diomande to nic poważnego nie nie pojawiało, ale sugestie, że może go Amorim wziąc za sobą.
Nie wpieprzałem się w tą dyskusję o FSG ale kurde mamy jednego dobrego napastnika tylko że jest wiecznie połamany, drugi nie dość że marnuje sytuacje to jeszcze łapie głupie kartki i niewiadomo kiedy będzie pauzował. Drugiego stopera który albo jest kontuzjowany albo dochodzi do siebie po kontuzji i robi klopsy. Trzeciego stopera którego trener nie bardzo widzi w składzie. Ani jednego lewego obrońcy obecnie na poziomie top 6 PL. Coraz bardziej zajechanych dwóch podstawowych pomocników. Moim zdaniem jest to najsłabszy sezon od lat i jeśli nie wygrają mistrzostwa teraz to mogą być zmowu lata czekania, niech oni zrobią cokolwiek żeby pomóc w tej walce bo ja pier…