Rozważania transferowe (dyskusja)

Ci co dalej wierzą w koncert życzeń xdd

11 polubień

Jasne, przyjdą ci dwie typowe 9 do gry w systemie z jedną… Albo David albo Isak w miejsce Darwina. Do tego uniwersalny gracz ofensywny z Topu. W takim przypadku pewnie Lucho i Jota by się pożegnali z LFC.

Do tego jeszcze jakiś jednorożec i wróżka zębuszka do uzupełnienia składu. Daj już sobie spokój z tymi mokrymi snami i kreacją alteratywnej rzeczywistości.

5 polubień

Jest to sprawdzona opcja jak najbardziej. Ma za sobą bardzo dobre pół roku w tomie i kapitalny sezon w bourmouth.
W tym wieku nie ma takich gości. Uważam że to jednorożec. Coś jak Graven.
Nie ma gość którzy mają aż 1.97 mają 19 lat,
Są bardzo zwrotni i szybcy, a do tego kapitalnie wprowadzają piłkę. Wydaje się też że ma całkiem solidne zdrowie. W mojej ocenie jest to największy talent od czasu daliby i za 50 czy 55 m powinniśmy iść po niego zdecydowanie!!

@kubafc21 jeśli ktoś nie przyjdzie i nie wyłoży za diaza 75+ to Kolumbijczyk nie odjedzie. Jego rywalizacja z gakpo wbrew temu co się tu uważa jest bardzo równa, ma końskie zdrowie i nie ma najmniejszych podstaw aby go wymienić. Jasne miewa słabsze mecze, ale nie ma na rynku lepszych graczy. Gordon nim nie jest. Zobaczcie co się z kvara dzieje w PSG.

Moim zdaniem jednego napastnika do 1 składu kupimy i będzie to albo Cunha albo isak.
Co do drugiego to tylko kwestia czy sprzedamy jotę badz chiese bo nunez odejdzie moim zdaniem napewno. Ja uważam że możemy iść po Davida bo on wypada świetnie w modelach statycznych i jest uniwersalny. Jako zmiennik podstawowej 9 będzie mógł też zluzować np salaha. Wtedy albo jota albo cheies może odejść.
Slot chce mieć 6 graczy w OFE i dlatego naciskał pod koniec okienka na kupno gracza i padło na chiese. To wszystko w przypadku zostania MS. Gdyby on odszedł to wsyzrtsko trzeba by było zredefiniowac

1 polubienie

ja myślę, że wysoce prawdopodobne jest, że pożegnamy Darwin i Lucho, a w ich miejsce przyjdzie Semenyo jako opcja na dwa skrzydła i właśnie może Isak. Jeden duzy transfer na x lat jest u nas możliwy :slight_smile:

2 polubienia

Te wszystkie fantazje dobrze się czyta dziecku na dobranoc :grinning:

4 polubienia

Krótko mówiąc, zarząd ma nad czym pracować :neutral_face:

10 polubień

wszystko będzie super

Należy się spodziewać takiego okienka i nawet będąc fanem FSG, będę rozczarowany jeśli nie będzie koniecznych i potrzebnych ruchów. To lato jest kluczowe dla ery Slota. Napastnik i lewy obrońca to powinny być absolutnie priorytety. W dalszej kolejności pogłębienie konkurencji w środku pola i obrony. Bonusowo, nowy lewoskrzydłowy za Lucho, ale rozumiem argumenty przemawiające za jego pozostaniem w klubie.

Isak będzie naszym nowym Bellinghamem, Mbappe, ale mogę się mylić.

5 polubień

Isak, Huijsen, Kerkez, pozostanie Mo i VvD, Zubimendi i nowy, mocny PO i FSG zamyka mi ryj na minimum rok :joy: a teraz się budzę, otwieram licytację i zbieram propozycje, ile mamy w te lato do wydania?

2 polubienia
Jaki mamy budżet na kolejne, letnie okienko?
  • 50mln
  • 100mln
  • OSTROŻNIE! 200mln
  • NIEBEZPIECZNIE!!! 300mln
0 głosujących

Bez kozery powiem 500

6 polubień

Na ten moment 200 ale co miesiąc będzie spadać o 50 :wink:

6 polubień

Maksymalnie 50 jak będą łaskawi + to co klub sprzeda, tak było i będzie zawsze. Po odejściach VVD, Salaha i Trenta potrzebnych będzie kilka transferów, dlatego plotki o takim Isaku są tak samo wiarygodne jak te o Bellinghamie. Jeśli ktoś przyjdzie za pieniądze z Nuneza to obstawiam kogoś z dwójki Cunha/Ekitike. A Isak wyląduje ostatecznie w Arsenalu, bo oni tam od dawna szukają 9, inne pozycje mają już załatwione i nie będą mieli problemu wydać 120mln+ na jednego piłkarza w przeciwieństwie do nas.

3 polubienia

Isak w ogóle jest na sprzedaż albo ma jakąś klauzulę w kontrakcie? Bo bez tego to dlaczego Newcastle miałoby go sprzedawać? Chyba że zamierzamy rzucić np. 2 razy jego wartość rynkowa.

Jasne, tylko póki co caly czas są w grze o top5. A odniosłem (może mylne) wrażenie, że tu się rozmawia o jego zakupie jak by były jakieś mocne przesłanki ku temu, że oni go tak po prostu będą chcieli sprzedać. Problemów finansowych chyba nie mają, a jest to jeden z ich najważniejszych piłkarzy.

1 polubienie

Jeśli nie awansują do LM, to prawdopodobne, że będą musieli ze względów finansowych i sam Isak prawdopodobnie nie będzie chciał grać kolejnego sezonu poza LM.

Budżet będzie 200 milionów ale na rynku nie będzie dostępnych right playerów i ostatecznie wydamy 50 ale będziemy bardzo bacznie obserwować.

7 polubień

Ja to coś nie do końca wierze w chęć FSG do wydania dużej kasy zobaczymy co będzie z MO,TAA i 1 Dzikiem , na koniec sezonu propaganda jednak wpłynie pozytywnie na morale w Klubie
slightly_smiling_face
:+1:

Bardziej życzeniowo podchodząc, mam nadzieje, że nasz budżet to będzie 100 mln + sprzedaże. Ale faktycznie na logikę strzelałbym, że 50. Mooże