Myślę, że nigdy Slot by tego nie powiedzial na głos , nawet jakby tak pomyślał.
Te konto to największy ściek .
Myślę, że nigdy Slot by tego nie powiedzial na głos , nawet jakby tak pomyślał.
Te konto to największy ściek .
Ja jeszcze kilka dni temu chwaliłem decyzję o pozostawieniu Nuneza do końca sezonu. Wczoraj zagrał słabo, ale zmienianie zdania po jednym meczu nie jest rozsądne. Nunez potrafił dawać dobre zmiany, mimo wszystko sprzedaż go bez sprowadzenia zastępstwa byłaby osłabieniem, a naszym celem jest walka o Premier League i LM, więc Slot musi mieć pole manewru, wybierając jedenastkę.
W ostatnim letnim okienku zarobiliśmy trochę pieniędzy i wyszliśmy na plus w tygodniówkach. Byliśmy blisko sprowadzenia Zubimendiego. Transfer Baska nie wypalił i nie poszliśmy po nikogo innego, co pokazuje, że nadal w funkcjonowaniu na rynku transferowym nic się nie zmieniło i skupiamy się na zatrudnianiu “right players”, a nie kupowania dla samego kupowania.
W letnim okienku 2023 zaszaleliśmy, ale wówczas byliśmy do tego zmuszeni. Keita i Oxlade odeszli jako wolni agenci, Fabinho i Henderson zaliczyli spadek formy i wyrazili chęć odejścia, a Milnera wypchnęły władze klubu, nie chcąc przedłużyć z nim kontraktu. Na dodatek Klopp miał wtedy potężną pozycję w klubie, nigdy nie był wymagający względem transferów, więc FSG dało się łatwiej przekonać.
Klopp mówił w 2023, że za rok zaczną przebudowę obrony, czego nie mogli zrobić wówczas ze względu na ograniczone fundusze. Mimo to ostatniego lata nie zdecydowaliśmy się na zakup żadnego obrońcy, co było błędem. Nie było żadnego “right playera”? Pieniądze powinny być, bo więcej zarobiliśmy niż wydaliśmy.
Latem 2025 mam nadzieję, że będziemy łatali straty, jeśli takie nastąpią i wzmocnimy obronę. Mamy zawodników do spieniężenia w postaci Mortona, Doaka, Kellehera, Owena Becka i ewentualnie Bajceticia, na którego wciąż liczę. Ich odejścia nie wpłyną na siłę Liverpoolu, a można za zarobione pieniądze kupić gdzieś półtora porządnego piłkarza.
Nie no trochę chyba przesadziłeś, lewy obrońca przyjdzie na bank, jakimi by sknerami nie byli to nie wzmocnienie tej pozycji byłoby sabotażem. Napastnik raczej też, a czy klasowy to pewnie zależy ile się uda wyciągnąć za Cristiano Nuneza i ewentualnie Jotę. Za Trenta raczej będzie Bradley z zastępcą Gomezem. Reszta to już zależy od odejść i przy założeniu że Salah i Virgil przedłużą (coraz mniej prawdopodobne) to raczej kosmetyka
Wczorajszy mecz jest idealną pożywką dla hien dziennikarskich, by wymyślać takie newsy. Także pomyśl, a nie jak robisz wyceny z dupy, to wrzucasz takie fejki.
Zrobiono rewolucje w drugiej linii bo przez lata nic nie robiliśmy w tej kwestii. Skończyło się tym że wypadliśmy z top4. Po prostu mieliśmy nóż na gardle. Każdy widział, że nasz wieloletni kapitan jest za słaby, Fabihno stracił formę a Milner jest za stary. Nie dało się tego trupa dalej pudrować…
Przecież to było wysyłane dla beki, trochę dystansu.
a nie jak robisz wyceny z dupy
Wyceny odzwierciedlają rzeczywistość, nie moja wina że się w niej nie odnajdujesz. Na fakty też nie umiesz odpowiedzieć, a więc nie masz pola do dyskusji.
Arne swoja karierę i przyszłość całej rodziny uzależnił by od tego że klub pozbędzie się gracza którego może przecież i tak trzymać bardzo daleko na ławce? Nie no brzmi legitnie
Nunez jest spalony. Dobra sezon i papa. My jesteśmy nim zmęczeni on jest zmęczony nami. Niestety tak to bywa z emocjonalnymi graczami, jak im idzie to są uwielbiani, jak źle to na maca i nie da się na nich patrzeć.
Trzeba myśleć do przodu. Darwin powinnien zajmować miejsce gracza nr 20+.
W lato czeka nas olbrzymia przebudowa. Wymówek nie będzie. Zobaczymy czy nasi podołają. Ja nie będę ich palił na stosie bo na ten moment mamy pierwsze miejsce w lidze i 8 pkt przewagi. A to ich zasługa. Wszystko wygląda jakby zmierzało w fatalna stronę(kbrak przedłużenia kontraktów, gorsza z trochę forma chwilowo) ale prawda jest taka że to tylko pozory.
Bo:
-jestesmy w finale CC
Dlatego czerwoni bracia wiem że wygląda jakby coś wymykało się nam z rąk, ale panowie
Najlepsze dopiero przed nami!
Rozjebał mnie ten żarcik XD
Byłoby zabawne, jakby to był żart. Tak to można podziwiać optymizm
Biorac pod uwage zaoszczedzone 200 milionow z przed 3 okienek, do tego zaoszczedzona kase z Lavii, Caicedo to juz 350 milionow no i ostatnie okno mialo byc bombowe wiec tez pewnie ze 150 przyoszczedzilismy to teraz w lecie mysle koloo 500-600 baniek mamy do wydania.
Kogo wolicie Mbappe + Bellingham czy jednak bardziej rownowaga i np. Bellingham + Ruben Dias?
A huk lećmy na całego budujmy dream team napewno musi przyjść Ordep Oten,Bellingham to wiadomo miałbym oko na Mambeppe,jeszcze chciałbym Sakę i Halaanda no i jeszcze Saliba do obrony.ALE TO BĘDZIE OKIENKO
Jak to się dzieje, że mimo tak fatalnej polityki transferowej i ogólnego złego prowadzenia klubu(według części kibiców), to Liverpool rośnie z każdym rokiem i od kilku sezonów jest uważany za faworyta do wygrania ligi i ligi mistrzów? Jest w najlepszym miejscu od złotej ery.
Nie widzicie, jaką kurtyzanę z logiki robicie?
Od kilku sezonów uważany za faworyta? Przecież to City było bardziej uważane za takowego i tu nie ma co się dziwić bo na ostatnie 7 sezonów 6 razy zostawali mistrzami. Co do LM to też przed sezonem buki pewnie stawiały bardziej na City czy choćby Real (a po transferze Mbappe to kurs musieli mieć lepszy nawet przez sam hype) niż na nas. Także z tym spokojnie.
A no i jeszcze u nas zmiana Kloppa na Slota to też oczekiwania były niższe bo nikt się pewnie nie spodziewał że tak sobie poradzi i będzie faktycznie walczyć o 1 miejsce.
Chyba ze chodzi ci ze jednego z faworytów to wtedy bardziej się mogę zgodzić.
xD w lidze mistrzów od ostatniego finału
Odpadnięcie w 1/8
Brakło nas, odpadliśmy w 1/4 LE
Teraz niewiadomo
W lidze byliśmy raz na 5. Miejscu i wtedy byliśmy może faworytami , w zeszłym roku wynik ponad stan 3. Miejsce i nikt nas za faworytów nie miał
W tym roku niewiadomo, no ale raczej top2 i to nie dlatego, że byliśmy faworytem, ale zaskoczyliśmy mega formą na jesień.
Nie wygraliśmy poważnego trofeum od 5 lat, na takiej samej zasadzie faworytem jest co roku Arsenal. I co z tego wynika? A no gówno
Patrząc na ostatnie dwa sezony Premier league to Arsenal był dwa razy drugi a my zajmowaliśmy 5 i 3 miejsce…
Ty chyba żyjesz w innym Matrixie. Byliśmy faworytami LM? W poprzednim sezonie w ogóle nas w niej nie było. W Premier league Arsenal nas wyprzedził w ostatnich dwóch sezonach… Faktycznie, wielcy z nas faworyci.
Pięknie daliście się złapać lucasowi na wędkę
Bo mieli farta że Klopp był wolny i swoim artyzmem z przeciętnych graczy stworzył mentalnych potworów i wyciągnął z bagna w którym byliśmy, pomimo braku kasy na transfery stworzył coś więcej niż drużynę, ale ty tego nie zrozumiesz, co najwyżej możesz wkleić te idiotyczne memy, albo coś napisać w twoim stylu “nie srajcie po gaciach, rozjedziemy wszystkich…”, Poza tym nie zadwaj pytań złożonych ze słów których sam nie rozumiesz.
Akurat jak Klopp budował zespół to kasy miał praktycznie na każdego zawodnika, którego chciał. A to wszystko zasługa nadmiaru zawodników których upychaliśmy za górę pieniędzy no i oczywiście brylant wśród nich czyli Coutinho, za którego kasę spożytkowano wręcz idealnie. Z biegiem lat niestety zasoby się kurczyły, aż do tego momentu, że praktycznie już nie ma kogo sprzedać. Jedynie co może nam pomóc to araby z superoferta za Nuneza, albo innego na wylocie piłkarza.