Rozważania transferowe (dyskusja)

Łooo kurna ale farmazon. Ten Salah daje nam mistrza

Jak już wszyscy się tak rozmarzają to moim mokrym snem jest taki letni transfer - Elon Musk nowym właścicielem Liverpool FC :sweat_smile: ale odklejka…

Przeciwz ten gość by spuścił ten klub na dno

7 polubień

Nie sztuką jest to ile kto ma kasy, ale sztuką jest to jak wydajesz tą kasę. Taki Musk to zrobiłby to samo co właściciel Chelsea z klubem z Londynu. Lepiej kupić jednego który się sprawdzi, niż pięciu którzy nic nie wniosą do zespołu.

Co do okienka, to teraz się dużo mówi a jak to będzie w lecie to chyba każdy wie. FSG ma teraz wspaniałą wymówkę że brak awansu do dalszych etapów LM zaburzył nasze finanse i będą one ograniczone. To że teraz dużo mówią, to jest to samo co roku, a później się okaże że w sumie mamy super skład.

Dla mnie wymarzonym okienkiem byłoby kupno LO, ŚO, kogoś do pomocy do rotacji + zatrzymanie Endo, i środkowego napastnika za Nuneza. Raczej nie nastawiałbym się na odejścia takich graczy jak Diaz czy Jota, bo nie będziemy robić rewolucji w zespole, tylko jedynie kosmetyczne zmiany. Kwestia tego też czy zostaną czy odejdą VVD, Trent i Salah. Jeśli Trent odejdzie, to trzeba kogoś na PO, bo jeśli mamy liczyć na Bradleya, Gomeza czy Quansaha to daleko nie zajedziemy.

Ciekawe okno przed nami, ale nie napalajcie się że nagle będziemy wydawać grubsze pieniądze, bo tak nie będzie. Sprzedamy, to może kogoś kupimy, tak od siebie to Henry nie bedzie szastał kasą.

No to po 2-3 latach mielibyśmy takie długi, że skończylibyśmy w 4 lidze angielskiej, postaraj się popracować nad snami, bo te na pewno nie powinny być mokre :wink:

Jeden z największych krętaczy 21 wieku.

1 polubienie

https://x.com/BenBocsak/status/1899889919151030636?t=fvrrqKcIGznEpA0xEfoU7Q&s=19

Ale mnie śmieszą te pismaki. :joy:

[:green_circle:] NEW: Liverpool are closely monitoring the situation of Alexander Isak. They will be in the mix for the player.

[@FabrizioRomano]

Monitoring Fc działa dalej.

1 polubienie

Obserwacja na pełnej, wyczuwam sukces na miarę Bellinghama

2 polubienia

Mamy go na radarze.

16 polubień

Nasz skaut robi mu zdjęcia pod prysznicem, więc te bliskie obserwowanie to nie przelewki.

3 polubienia

a te hot zdjęcia to dla Henryego?

1 polubienie

Odwazna teoria z tym Cherkim i Salahem :rofl: troche podymiłeś :smile:

1 polubienie

Piękny plan… Ale jest takie brzydkie powiedzenie: wstawaj, zes… się. Nie z FSG takie rzeczy. Ja tam uważam że transfery są bardzo potrzebne. Jak oglądam Gravenbercha który od jakiegoś czasu jest oddycha rękawami to mam deja vu z Fabihno. Nie można na tym poziomie grać jednym zawodnikiem w prawie każdym meczu, na tak wymagającej pozycji jak defensywny pomocnik. Ilu tu ekspertów pisało że po co Zubimendi skoro Holender gra tak dobrze. Kolejny sezon slabniemy na wiosnę bo nie ma jakościowych zmienników. I obawiam się że nic się nie zmieni

3 polubienia

no i tak będzie, bo kiedy my mielismy pełny skład, zawsze gdzieś były braki. Wiele sezonów bez zmiennikow na boki obrony, 4 w ataku, 3 obroncow srodkowych itd
dlatego nie wierze, że uzupełnimy tak, żeby powiedziec, że mamy odpowiednią ilosc graczy na kazdej pozycji.

1 polubienie

Obserwujemy,obserwujemy i…nie kupujemy bo “powiedz mi po co” jak spiewal Perfect :grimacing:

1 polubienie

Ale obserwujemy z bliska, niczym zboczeniec. Potem będziemy szantażować zawodników żeby do nas przeszli, jest to jakaś metoda.

1 polubienie

Myślę, że przez najbliższe miesiące to będą fantastyczne obserwacje i nie zapomnę ich nigdy.
Plus propagandowe wpisy Radbuga, Kratosa. Mam nadzieję, że Jimbo Pearce będzie w tym okienku bardziej kreatywny i wymyśli lepsze stwierdzenia niż na przykład “właściwy gracz”. Kupuję zapasy popcornu - będzie co czytać.

3 polubienia

Gdybym czytal wpisy tych ludzi którzy piszą o tych naszych obserwacjach i skąpstwie na rynku to bym myślał że my z 10 miejsce mamy w lidze. Na szczęście popatrzyłem na tabelę i to nie sen

Boże broń LFC przed tym idiotą :stuck_out_tongue: To jest taki półgłówek co się nie zna na niczym, ale ludzie tego nawet nie weryfikują i myślą, że to jest geniusz i wizjoner bo jego pracownicy robią zajebistą robotę.

On by spuścił ten klub do championship z długami, a jego fanboje i tak by mówili że to było bardzo potrzebne i by mu przyklaskiwali.

4 polubienia