Szczerze to nawet nie wiem czy ty teraz trollujesz czy już nie xd
Nie po to 3 lata temu brali doaka żeby płacić 20m salahowi
Szczerze to nawet nie wiem czy ty teraz trollujesz czy już nie xd
Nie po to 3 lata temu brali doaka żeby płacić 20m salahowi
Q) Is there a defender who could leave the club?
“I would keep an eye on Jarell Quansah… he is attracting interest from several clubs, Newcastle, but also German clubs. There is interest from Bundesliga. I think there could be movement for Quansah.”
[@FabrizioRomano]
[] NEW: Liverpool are still in talks with Konate. At some point, they were quite close to reaching an agreement. But there was still some work to do on the details on the contract, but talks are still ongoing.
Their focus this year was on Van Dijk and Salah.
[@FabrizioRomano]
sprzedać Diaza i Nuneza jak tylko będzie chętny.Lo,Śpd i Napastnik za tych dwóch latynosów
Ja bym jeszcze Jote sprubowal sprzedac
Jego historia kontuzji i wiek by przemawiały za sprzedażą,ale umiejętności za pozostaniem.Jota w formie to naprawde kawal grajka.
tylko ze juz coraz rzadziej w formie
Wymienić go z dopłata za Cunhe
Ja już nie pamiętam jak on wygląda w formie.
Doświadczenia z naszymi latynosami sprawiają, że do Cunhi podchodzę z rezerwą. Żeby się nie okazało, że zamieniliśmy siekierkę na kijek
No i ciekawe co z Chiesą??Bo Slotowi to on nie pasuje.
Myślę, że Chiesa może w przyszłym sezonie odgrywać większą rolę. Szczególnie jeśli przebudujemy ofensywę. Może odejść, aż trzech graczy(Nunez, Diaz, Jota) i dobrze by było, żeby było choć pięciu do gry(Salah, Gakpo, Chiesa, nowy, nowy).
akurat do brazylijczyków w naszej drużynie nie można się było przyczepić, chyba że mowa o pewnym panu ktory miał w cv barcelonę…
Mówisz o panu ci twierdził że ma DNA Barcelony? Ja twierdzę że miał jednak DNA Liverpoolu bo tylko u nas dobrze grał. Dał dobrze zarobić i chwała mu za to.
Ja bym rozegrała to tak:
Out
Kelleher
Gomez
Tsimikas
Morton
Eliott
Diaz
Nunez
Jota
In:
Huijsen
Vanderson
Kerkez
Stiller
Cherki
Ekitike
Cunha
Miał być robbo na 2 składzie
z moich wyliczen to by ci zabraklo miejsca dla non Hg players.
Chujsenowi niedługo odezwie się głos Realu i będzie chciał tam iść
Tak to Hiszpan i tak może chcieć grał w realu, ale yoro też chciał grać w realu i co? Jeśli real będzie miał beznadziejny jak na nich sezon a na to się zanosi to dojdzie tam do zmian. Trener i może wielu graczy. Być może młody perspektywiczny stoper za 55m do nich nie należy.
Jeśli Konate nie podpisze nowej umowy nie będzie sentymentów i odejdzie w jego miejsce ten Hiszpan do grania u boku VVD.
Dlatego trzeba podpisac z nim umowe na 6-7 lat, z opcjami automatycznego przedluzenia xD.
Tak, gram w FMa xD