Rozważania transferowe (dyskusja)

Świetna drużyna na EA FC, ale przydałoby się trochę balansu między atakiem, a obroną. Konate i VVD nie poradzą sobie z całą przeciwną drużyną

Oj już nie gram. FIFA 22 była moją ostatnią bo za bardzo wciągał tryb kariery i … budowanie składów marzeń xD

Patrząc że wpisał tam barele czyli 28 letni skarb Interu i isaka Oli Alvareza którzy kosztują około 100m+ to myślę że to bardziej na FM

Kupimy:

• do obrony Vandersona i tych “hujensów/irokezów” aby zastąpić Robertsona😂
  • do pomocy Simonsa, Zubimendiego i jeszcze kogoś innego :face_with_hand_over_mouth:
  • do ataku Alvareza, Isaka i jakiegoś dodatkowego ptaka :crazy_face:

“dablju” tu debeściak ynwa19

• O very nice, good man
    Nic good ino mię kupuj tych co wyżej wymieniłem
  • Yes of course mister debeściak :wink:

Dobra jest piątek, zaczynam urlop to mnie lekko poniosło :joy::rofl:

Jeśli Diaz zrobi out, to zdecydowanie warto iść w kierunku Cherkiego. Tani jak barszcz, a jakość gigantyczna.

Wy se nie myślcie, że jestem odklejony. Wiem, że tak nie będzie xD 4 transfery jakościowe to maks i jak to widzę tak bez wymyślania SF:

w 2 transfery do obrony wierzę (spokojnie do zrobienia jest sprowadzenie dwóch z 3 gagadków na grafice)

Barella to nie ma szans bo to Nerrazzuri z krwi i kości. Chyba, że się zakochał w Federico jak nasz scouser w pewnym żydzie i powie, że potrzebuje zmiany i nowego wyzwania. Zubimendiego to nam Real pewnie podbierze (jeśli wgl jeszcze go obserwujemy) albo inny Arsenal bo są wstanie z większej kasy się wysrać. Jest jeszcze Kokcu z ciekawych nazwisk. Dalej to ja nie wiem bo Scoutem nie jestem (ale licencje trenerską najniższej rangi mam jak cuś :sweat_smile:). Z pomocników to Wirtz nie bardzo jest wzmocnieniem na 6/8 tylko kolejnym do ofensywy, zresztą ponoć idzie do skórzanych kalesonów (tak to było @ynwa19 ?)

Do ofensywy jak już to maksymalnie rozbijemy bank na jednego grajka. Ale to jeśli uda się dobrze sprzedać Nuneza. Wtedy ruszymy może po tego Isaka, Alvareza albo Osimhena

A skrzydłowy jakiś Cherki czy inny Simons to może i by przyszli ale tylko w razie spieniężenia Diaza. Ale tak i tak bym się spodziewał pomimo sprzedaży Diaza opcji “zabrakło czasu” albo “nie ma odpowiedniej opcji na rynku a Liverpool nie zamierza przepłacać”

Wgl te transfery to myślę, że tak: LO jest uzależniony od odejścia Kostata, ŚO od odejścia Gomeza albo Quansaha, N jest uzależniony od odejścia Nuneza a ŚP/ŚPD od odejścia Endo - jak się nie uda to Slot odpali protokół “jestem zadowolony ze składu jaki mam”. W zasadzie jeśli w klubie nie pracują kamikadze, to jedynie za pewnik obrałbym nowego PO… chyba, że faktycznie będę próbowali to pociągnąć samym Bradleyem to renca mi opadną. A wiem, że są do tego zdolni

1 polubienie

Prawie Kolego :smile:
Skórzane gacie co prawda a nie kalesraki :grimacing: ale fajnie, że ogólnie zapamiętałeś :+1:

Cherki to opcja na zawodnika do rotacji dla Salaha. Gra na peawym skrzydle lub jako ofensywny zawodnik.

3 polubienia

Nie wiadomo, gdzie miałby grać, i zgadzam się, że do obecnej kadry i systemu średnio pasuje, chociaż cena jak na tak medialne nazwisko jest kusząco niska :joy:

1 polubienie

:rotating_light: Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go! :heart::white_heart:

Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.

Zubi, ready to become the first signing of the new season.

𝙏𝙍𝘼𝙉𝙎𝙁𝙀𝙍 𝙉𝙀𝙒𝙎: Chelsea and Liverpool are among the clubs that have strong interest in Jorrel Hato.

Real Madrid went on a mission to watch Hato in October/November.

[@FabrizioRomano]

Jeśli to prawda, to Zubimendi to jednak jest kompletny dzban.

2 polubienia

Cherki może grać też jako AM, więc jeżeli Elliot/Chiesa odejdzie, będzie w sam raz

3 polubienia

kompletnie bez szacunku będę odnosił się wobec tego zawodnika w przyszłym sezonie i liczę,że w meczu z nimi Graven pokaże klase,tyle to pierdzielenia o tym jak on kocha Sociedad żeby dać się Arsenalowi 9 miesięcy później hahaha

12 polubień

Uczciwy transfer, nie wygrywał trofeów w Sociedad, to nie będzie wygrywał w Arsenalu.

24 polubienia

Ale jakby trafił do nas było by skakanie z radości. Arsenal podobnie jak City zaczęli się wzmacniać już teraz, mają czas się ogrywać i wejść w sezon na dobrym poziomie. Wykorzystali okazję klauzuli.

On nam nie jest już potrzebny. Mamy potwora na 6 i spoko zastępstwo. Niech tam idzie się do top4 załapywać

2 polubienia

Przecież Zubimendi trafi do nich 1 lipca bo wówczas otwiera się okienko, teraz to są spekulacje mnie nie zdziwi jak się okaże że Zubimendi jednak idzie do Realu Madryt… a w maju za rok się znów okaże że w Arsenalu nie ma kto bramek strzelać …

Artecie nie udało się wygrać PL z wieloma lewymi obrońcami to teraz chce wygrać ligę z wieloma pomocnikami defensywnymi :joy:

8 polubień

jakby był jakis świetny defensywny napastnik to by pewnie Arteta od razu poszedl po niego.