Świetna drużyna na EA FC, ale przydałoby się trochę balansu między atakiem, a obroną. Konate i VVD nie poradzą sobie z całą przeciwną drużyną
Oj już nie gram. FIFA 22 była moją ostatnią bo za bardzo wciągał tryb kariery i … budowanie składów marzeń xD
Patrząc że wpisał tam barele czyli 28 letni skarb Interu i isaka Oli Alvareza którzy kosztują około 100m+ to myślę że to bardziej na FM
Kupimy:
- do obrony Vandersona i tych “hujensów/irokezów” aby zastąpić Robertsona😂
- do pomocy Simonsa, Zubimendiego i jeszcze kogoś innego
- do ataku Alvareza, Isaka i jakiegoś dodatkowego ptaka
“dablju” tu debeściak ynwa19
- O very nice, good man
Nic good ino mię kupuj tych co wyżej wymieniłem - Yes of course mister debeściak
Dobra jest piątek, zaczynam urlop to mnie lekko poniosło
Jeśli Diaz zrobi out, to zdecydowanie warto iść w kierunku Cherkiego. Tani jak barszcz, a jakość gigantyczna.
Wy se nie myślcie, że jestem odklejony. Wiem, że tak nie będzie xD 4 transfery jakościowe to maks i jak to widzę tak bez wymyślania SF:
w 2 transfery do obrony wierzę (spokojnie do zrobienia jest sprowadzenie dwóch z 3 gagadków na grafice)
Barella to nie ma szans bo to Nerrazzuri z krwi i kości. Chyba, że się zakochał w Federico jak nasz scouser w pewnym żydzie i powie, że potrzebuje zmiany i nowego wyzwania. Zubimendiego to nam Real pewnie podbierze (jeśli wgl jeszcze go obserwujemy) albo inny Arsenal bo są wstanie z większej kasy się wysrać. Jest jeszcze Kokcu z ciekawych nazwisk. Dalej to ja nie wiem bo Scoutem nie jestem (ale licencje trenerską najniższej rangi mam jak cuś ). Z pomocników to Wirtz nie bardzo jest wzmocnieniem na 6/8 tylko kolejnym do ofensywy, zresztą ponoć idzie do skórzanych kalesonów (tak to było @ynwa19 ?)
Do ofensywy jak już to maksymalnie rozbijemy bank na jednego grajka. Ale to jeśli uda się dobrze sprzedać Nuneza. Wtedy ruszymy może po tego Isaka, Alvareza albo Osimhena
A skrzydłowy jakiś Cherki czy inny Simons to może i by przyszli ale tylko w razie spieniężenia Diaza. Ale tak i tak bym się spodziewał pomimo sprzedaży Diaza opcji “zabrakło czasu” albo “nie ma odpowiedniej opcji na rynku a Liverpool nie zamierza przepłacać”
Wgl te transfery to myślę, że tak: LO jest uzależniony od odejścia Kostata, ŚO od odejścia Gomeza albo Quansaha, N jest uzależniony od odejścia Nuneza a ŚP/ŚPD od odejścia Endo - jak się nie uda to Slot odpali protokół “jestem zadowolony ze składu jaki mam”. W zasadzie jeśli w klubie nie pracują kamikadze, to jedynie za pewnik obrałbym nowego PO… chyba, że faktycznie będę próbowali to pociągnąć samym Bradleyem to renca mi opadną. A wiem, że są do tego zdolni
Prawie Kolego
Skórzane gacie co prawda a nie kalesraki ale fajnie, że ogólnie zapamiętałeś
Cherki to opcja na zawodnika do rotacji dla Salaha. Gra na peawym skrzydle lub jako ofensywny zawodnik.
Nie wiadomo, gdzie miałby grać, i zgadzam się, że do obecnej kadry i systemu średnio pasuje, chociaż cena jak na tak medialne nazwisko jest kusząco niska
Arsenal agree deal to sign Martin Zubimendi from Real Sociedad, here we go!
Zubimendi has now verbally agreed to sign a long term deal… so formal steps must follow soon with Arsenal to trigger €60m clause.
Zubi, ready to become the first signing of the new season.
𝙏𝙍𝘼𝙉𝙎𝙁𝙀𝙍 𝙉𝙀𝙒𝙎: Chelsea and Liverpool are among the clubs that have strong interest in Jorrel Hato.
Real Madrid went on a mission to watch Hato in October/November.
[@FabrizioRomano]
Jeśli to prawda, to Zubimendi to jednak jest kompletny dzban.
Cherki może grać też jako AM, więc jeżeli Elliot/Chiesa odejdzie, będzie w sam raz
kompletnie bez szacunku będę odnosił się wobec tego zawodnika w przyszłym sezonie i liczę,że w meczu z nimi Graven pokaże klase,tyle to pierdzielenia o tym jak on kocha Sociedad żeby dać się Arsenalowi 9 miesięcy później hahaha
Uczciwy transfer, nie wygrywał trofeów w Sociedad, to nie będzie wygrywał w Arsenalu.
Ale jakby trafił do nas było by skakanie z radości. Arsenal podobnie jak City zaczęli się wzmacniać już teraz, mają czas się ogrywać i wejść w sezon na dobrym poziomie. Wykorzystali okazję klauzuli.
On nam nie jest już potrzebny. Mamy potwora na 6 i spoko zastępstwo. Niech tam idzie się do top4 załapywać
Przecież Zubimendi trafi do nich 1 lipca bo wówczas otwiera się okienko, teraz to są spekulacje mnie nie zdziwi jak się okaże że Zubimendi jednak idzie do Realu Madryt… a w maju za rok się znów okaże że w Arsenalu nie ma kto bramek strzelać …
Artecie nie udało się wygrać PL z wieloma lewymi obrońcami to teraz chce wygrać ligę z wieloma pomocnikami defensywnymi
jakby był jakis świetny defensywny napastnik to by pewnie Arteta od razu poszedl po niego.