Na Jotę się psioczy bo po tych kontuzjach zrobił się szybki niczym wózek z węglem. Bardzo jego downgrade przypomina mi Sturridge. A Elliott to wgl jakby biegał w miejscu
Imo to byłaby piękna historia gdyby tu przyszedł i zagrałPepowi na nosie wygrywając z nami drugi tytuł z rzędu.
tylko jak atleti za niego dali 90 to za ile go puszczą po roku? ja na ich miejscu ponizej 120 bym nie zszedl. Druga sprawa to latynos, tam sobie gada w swoim języku, a wiadomo jak latynosi się uczą angielskiego. Trzecia sprawa czy chce wracac do Anglii skoro jest w cieplej Hiszpanii- bliższej mu kulturowo a kasę ma podobną.
tam trzeba dać 130 plus wysoka tygodniówka i poprawić pogodę w Liverpoolu. Moim zdaniem ciężko Juliana będzie wyciągnąć. Kwestia tego jak czuje się w Atletico. Gra przeciwko barcelonie i realowi to też prestiż mimo, że mnie to nie rusza. Decyzja Argentyńczyka.
Aczkolwiek Darwin idzie do Madrytu a Alvarez do Nas to mogłoby być ekscytujące Simeone lubi trudnych graczy
Romano i źródła z Włoch donoszą, że David jest blisko Napoli, trwają zaawansowane negocjacje a jego agent dzisiaj przyjechał do Neapolu dopinać transfer.
Cóż - wiosna tego sezonu pokazuje że mamy braki w kadrze. Łudzę się że zdobyte mistrzostwo nie uśpi decydentów w klubie i naprawdę poważnie wzmocnią skład a nie skupią się tylko na kosmetycznych zmianach
Okienko otwiera się chyba wcześniej z uwagi na KMŚ.
Potrzebujemy wzmocnienia ataku i to solidnie, ostatnio nasza gra często ogranicza się do zagrania na Salaha, który mając przed sobą 2-3 rywali ma niewielkie możliwości, vide druga połowa z Arsenalem.
I co ważne- żadnych Kudusów ani innych Afrykanów, nie możemy na PNA stracić połowy linii ataku. Wystarczy, że Salah zniknie w newralgicznym momencie sezonu.
Nie otwiera sie wcześniej. Jedynie co, to kluby biorące udział w KMS będą miały kilku dniowe okienko aby rezerwować graczy.
@lfc257 A czy kolega pisał o tym kiedy można zawierać umowy czy o tym kiedy otwiera się okienko?
@Biajrusek. A to albo się coś zmieniło albo nie doczytałem tego. Mi się wydawało, że tylko kluby biorące udział będą mogły z tego korzystać przede wszystkim aby mogli rejestrować piłkarzy. Tak więc to trochę bez sensu i tak… Już mogli zrobić od 1 czerwca. Bo co to zmieni tak naprawdę, czy 1 lipiec czy 1 czerwiec…
W tym roku zainaugurują Klubowe Mistrzostwa Świata w zupełnie nowej formuje niż dotychczas. W turnieju wystąpią aż 32 drużyn, a pula nagród nie będzie wielce odbiegać od tej z Ligi Mistrzów. Angielską Premier League będą reprezentować Manchester City oraz Chelsea FC. By mogły jak najlepiej przygotować się do rozgrywek, zdecydowano o wprowadzeniu dodatkowego okna transferowego dla klubów Premier League w dniach 1 - 10 czerwca . Co istotne, w tym okresie ruchy transferowe będą mogły dokonywać również pozostałe kluby, nie tylko uczestnicy KMŚ 2025.
Każdy w klubie jest świadomy że mistrzostwo to wypadkowa słabej konkurencji a nie najpotężniejszej kadry. W końcu przez tą słabą kadrę przegraliśmy w LM.