Rozważania transferowe (dyskusja)

Na Jotę się psioczy bo po tych kontuzjach zrobił się szybki niczym wózek z węglem. Bardzo jego downgrade przypomina mi Sturridge. A Elliott to wgl jakby biegał w miejscu

Imo to byłaby piękna historia gdyby tu przyszedł i zagrałPepowi na nosie wygrywając z nami drugi tytuł z rzędu.

3 polubienia

Zubimendi w Arsenalu, a my dalej nic.

My juz mamy wielkie lato. Podpisalismy Virgila i Salaha xD.

Jak do tego dojdzie jeszcze Grosicki z Kolumbii to ja juz jestem spelniony.

1 polubienie

tylko jak atleti za niego dali 90 to za ile go puszczą po roku? ja na ich miejscu ponizej 120 bym nie zszedl. Druga sprawa to latynos, tam sobie gada w swoim języku, a wiadomo jak latynosi się uczą angielskiego. Trzecia sprawa czy chce wracac do Anglii skoro jest w cieplej Hiszpanii- bliższej mu kulturowo a kasę ma podobną.

2 polubienia

Może warto przypomnieć, bo nie każdy wie. Okienko transferowe otwiera się 1 LIPCA. Słownie - PIERWSZEGO LIPCA.

tam trzeba dać 130 plus wysoka tygodniówka i poprawić pogodę w Liverpoolu. Moim zdaniem ciężko Juliana będzie wyciągnąć. Kwestia tego jak czuje się w Atletico. Gra przeciwko barcelonie i realowi to też prestiż mimo, że mnie to nie rusza. Decyzja Argentyńczyka.

Aczkolwiek Darwin idzie do Madrytu a Alvarez do Nas to mogłoby być ekscytujące Simeone lubi trudnych graczy :smiley:

Moim zdaniem nikogo już nigdy nie kupimy.

10 polubień

A moim zdaniem kupimy wszystkich

8 polubień

A moim zdaniem nie mam zdania.

3 polubienia

Może kogoś kupimy a może nie

3 polubienia

Romano i źródła z Włoch donoszą, że David jest blisko Napoli, trwają zaawansowane negocjacje a jego agent dzisiaj przyjechał do Neapolu dopinać transfer.

Julian Ward to był łebski facet

10 polubień

Złapany na haczyk xdd

Cóż - wiosna tego sezonu pokazuje że mamy braki w kadrze. Łudzę się że zdobyte mistrzostwo nie uśpi decydentów w klubie i naprawdę poważnie wzmocnią skład a nie skupią się tylko na kosmetycznych zmianach

Okienko otwiera się chyba wcześniej z uwagi na KMŚ.

Potrzebujemy wzmocnienia ataku i to solidnie, ostatnio nasza gra często ogranicza się do zagrania na Salaha, który mając przed sobą 2-3 rywali ma niewielkie możliwości, vide druga połowa z Arsenalem.
I co ważne- żadnych Kudusów ani innych Afrykanów, nie możemy na PNA stracić połowy linii ataku. Wystarczy, że Salah zniknie w newralgicznym momencie sezonu.

Nie otwiera sie wcześniej. Jedynie co, to kluby biorące udział w KMS będą miały kilku dniowe okienko aby rezerwować graczy.

@lfc257 A czy kolega pisał o tym kiedy można zawierać umowy czy o tym kiedy otwiera się okienko?

@Biajrusek. A to albo się coś zmieniło albo nie doczytałem tego. Mi się wydawało, że tylko kluby biorące udział będą mogły z tego korzystać przede wszystkim aby mogli rejestrować piłkarzy. Tak więc to trochę bez sensu i tak… Już mogli zrobić od 1 czerwca. Bo co to zmieni tak naprawdę, czy 1 lipiec czy 1 czerwiec…

W tym roku zainaugurują Klubowe Mistrzostwa Świata w zupełnie nowej formuje niż dotychczas. W turnieju wystąpią aż 32 drużyn, a pula nagród nie będzie wielce odbiegać od tej z Ligi Mistrzów. Angielską Premier League będą reprezentować Manchester City oraz Chelsea FC. By mogły jak najlepiej przygotować się do rozgrywek, zdecydowano o wprowadzeniu dodatkowego okna transferowego dla klubów Premier League w dniach 1 - 10 czerwca . Co istotne, w tym okresie ruchy transferowe będą mogły dokonywać również pozostałe kluby, nie tylko uczestnicy KMŚ 2025.

Przecież umowę można zawrzeć wcześniej. Tylko wejdzie w życie od 1 lipca…

1 polubienie

Każdy w klubie jest świadomy że mistrzostwo to wypadkowa słabej konkurencji a nie najpotężniejszej kadry. W końcu przez tą słabą kadrę przegraliśmy w LM.

Prawdziwą jakość dopiero zobaczymy.