Nikt nie wyda tego na jaw, ale pewnie za Wirtza wyslemy oferte 150 milionow rozlozonych na 15 lat xD
Mogło by byc to ciekawe 150 mil Dla Leverkusen a do nas Frimpong i Wirtz
Albo 100 mil i Niuniez w rozliczeniu majstersztyk
No to co szykuje sie cala przebudowa obrony? Zostanie VVD i Gomez i moze konate ? I teraz tak trzeba kupić 2 środkowych obrońców jeśli Quansah i Konate odejda w lato xD teraz mówię o środku obrony a nie o bokach
150 to bedzie kosztowal sam Wirtz.
Nie wiem czemu się tak napalacie na tego Kerkeza, przecież nie było żadnych informacji jakbyśmy prowadzili rozmowy czy byliśmy zainteresowani. Jakieś informacje szczątkowe były, ale zaraz była informacja że może być za drogi i poszukamy kogoś innego. W miarę pewny póki co jest Frimpong, a do jakiegoś Kerkeza to nam daleko.
Jeżeli Hato bedzie kosztował 40 milionów a Kerkez bedzie jakies 10 drozszy to mysle ze nie warto na sile oszczedzać.
Quansah na sprzedaż? Trzeba uzbierać na tego Wirtza
Co do lewej obrony to dzisiaj na tt przewijał się temat Ait Nouriego
Mozna się rozejść

Jak mnie ten Real wku…
Dołączy jak sprzedadzą Rodrigo więc powodzenia xd
Poza tym Real ma teraz inne potrzeby, nie wydadzą teraz 150 milionów.
Jak w obronie wybieraliśmy z pakietu Williams, Phillips, Fabinho i Henderson, to oni nikogo nie kupili, więc ja się trochę obawiam. Zawsze można wrócić do wyboru pomiędzy Williamsem a Phillipem.
Jak będą chcieli, to sobie go wezmą. Od plajty Barcelony nie mają żadnego rywala na rynku i robią co chcą.
Przypominam, że ich bilans transferowy za ostatnie 5 lat jest na plusie. Jak uznają, że potrzebują, to rzucą sianem i tyle.
Jezu ale my mamy kompleks tego Realu. Ja to samo pomyślałem jak przeczytałem o Realu, że pozamiatane. City? Szejki i wypalający się Guardiola phi Bayern? Słaba liga i strefa komfortu, pójdzie na łatwiznę jak dołączy do nich. Real?
Real w ogóle nie idzie po Wirtza, bo temat byłby grzany od dłuższego czasu. A raczej już dawno by go wzięli.
Real teraz musi ogarnąć pomoc i obronę. Potrzebują jakichś 3-4 transferów. Nie widze tego by szli po Wirtza mając takie bogactwo z przodu. Szczególnie że Vinicius gra na lewej stronie, więc to nie jest strona Niemca.
Poza tym gdzieś trzeba wcisnąć tego Gullera i Endricka, wiecznie nie beda siedziec na lawce bo to po prostu marnowanie materialu.
Przecież nie było informacji, że zostaje w Leverkusen do wygaśniecia kontraktu, więc Real raczej po niego nie idzie
Ogólnie smiechlem z tym realem ale to wygląda zawsze tak Wirtz dostaje długopis i ma zamiar podpisywać kontrakt
No to wpada agent i krzyczy nie podpisuj bo Real chce ciebie
Na to Wirtz przepraszam panie edwardzie jednak nie podpiszę tej umowy bo Real to moje marzenie
Ja uważam że Andy powinien odejść a Tsimikas zostać. Kupić tego Kerkeza i mieć spokój na lata, Grek na ławkę wystarczy. To liczenie na to że Andy wróci do formy skończy się jak z Hendersonem na którego grę nie można było patrzeć w ostatnim sezonie. Ale nie z FSG takie numery. Będą mydlić oczy że starają się o Wirtza, w międzyczasie Real kupi Węgra i zostaniemy z niczym
Tam gdzie LIVERPOOL to Real jest
@Spectre moze być?
Ale Liverpool z dużej sie pisze
Paddy the Baddy on Trent:
“I’ve heard he’s been learning Spanish for the past 18 months.”
a propo szczura uciekającego ze statku xd
Pewnie lepiej juz gada po hiszpansku niz gra w obronie
Matko kochana. Jak czytam co tak cicho o tmt kerkezie to się za głowę chwytam. Ludzie kochani jest połowa mają!! Mamy jeszcze 2 kolejki. Super że liv wygląda jakby działa szybko, ale nie m potrzeby panikować jeśli o kimś jest cicho. Często to tak naprawdę dobrze dla sprawy. Kerkez jest świetny i to mój nr 1 ale tak naprawdę na tej pozycji jest łatwo o równie dobrego gracza. Jest hato który na tem moment jest pewnie słabszy, ale też tańszy, może zagrać na stoperze i ma olbrzymi potencjał. Jest ait nouri który statystycznie miażdży kerkeza i prawdopodobnie ma trochę mniejszy potencjał, ale ten sezon chyba nawet lepszy. Cena też powinna być mniejsza. Myślę że w klubie to widzą i próbują/chcą dopiąć gorące tmt i takich graczy o których jest walka żeby wiedzieć na czym się stoi. Dlatego ruszyli po hu.jensa, wiertza i frimponga.
Jest jeszcze ważne co z konate. Jak dalej będzie kręcił nosem na naprawdę dobre pieniądze to Ryanair i Paryż albo emiraty