Oby nie. Cunha dla mnie to bylby top. Ale niby byl blisko United ale cos ostatnio ucichło.
jutro ostatnia kolejka Bundesligi , a pozniej oficjalka odnosnie Frinponga
Ogólnie Paddy nieźle go cisnął xd
Holender jest już w Madrycie… Wirtz to bajka dla naiwnych. Skoro inne kluby szybko działają to my też musimy. Będziemy czekać miesiąc to co lepsi zawodnicy będą już wykupieni
Dobra, przestań beczeć. Ty myślisz, że toczymy jedną rozmowę? Oni na raz ogarniają 5 pozycji, wszystko w swoim czasie. Jak się interesują Kerkezem to Kerkez tutaj przyjdzie.
Real właśnie domknął Huijsena, zaraz pójdą po Wirtza - kto też tak uważa?
Za kogo w Realu miałby grać Wirtz?
Może wirtz chce rozwoju i uważa ze Bayern to mocny zespół ale bundesliga w dłuższym terminie wcale nie jest dla niego wyzywaniem. Jak tam trafi to raczej ciezko mu będzie uciec. Uwaga Huijsen i jego agebt podobno nie mogą dogadać sie z Realem. Zaczynają rozważać możliwość negocjacji z innym klubami. Moze to tylko lewar na królewskich ale fajnie ze nie kazdy piłkarz łyka wszystko co oni proponują. Wiadomość z meczykow. Ja uważam że Andy powinien odejść a Tsimikas zostać. Kupić tego Kerkeza i mieć spokój na lata, Grek na ławkę wystarczy. To liczenie na to że Andy wróci do formy skończy się jak z Hendersonem na którego grę nie można było patrzeć w ostatnim sezonie. Ale nie z FSG takie numery. Będą mydlić oczy że starają się o Wirtza, w międzyczasie Real kupi Węgra i zostaniemy z niczym. Nie wiem czemu się tak napalacie na tego Kerkeza, przecież nie było żadnych informacji jakbyśmy prowadzili rozmowy czy byliśmy zainteresowani. Jakieś informacje szczątkowe były, ale zaraz była informacja że może być za drogi i poszukamy kogoś innego. W miarę pewny póki co jest Frimpong, a do jakiegoś Kerkeza to nam daleko.
za Bellinghama i on przyjdzie do nas
To może weźmie ze sobą kolegę z reprezentacji? Nazywa się Trent czy jakoś tak
Panie @josif bedzie ten Wirtz czy nie ma co sobie robić nadziei? Generalnie już od baaardzo dawna to jest moje największe marzenie transferowe. Taki Bobby succesor ile on na mecz potrafi zagrać ciasteczek prostopadłych to głowa mała.
Jeśli szukamy gościa pod fałszywą “9” to zainteresowałbym się bardziej Rogersem. Co prawda Villa dziś wygrała, lecz ich szanse na pozostanie na miejscu premiowanym awansem do LM są raczej najmniejsze z piątki walczącej. Powienen być tańszy, Anglik z dużym potencjałem. Dla mnie to odkrycie tego sezonu zaraz za Gravenberchem.
Oczywiście nie jest to ten sam kaliber co Wirtz (przynajmniej nie wydaje się), lecz mimo wszystko spróbowałbym powalczyć o niego.
Bayern ma przewagę finansową, bo lepiej płacą. Nasza nadzieja w tym, że rodzinie Wirtza spodobała się atmosfera w klubie, a Bayer będzie go mocno namawiał na nie dołączenie do Bayernu. I może jeszcze można liczyć na jakiś przejaw sprytu Hughesa. Ale szczerze mówiąc gdybym był na miejscu Wirtza to zostałbym w Niemczech choćby ze względu na rodzinę.
Jakoś umknęłoi, że ma dopiero 22 lata, wydawał mi się dużo starszy
Anglik znaczy drożej, młody jeszcze drożej. Poza tym kiedy Liverpool kupił kogoś z top 6 w Anglii? Nas interesują raczej zespoły z dolnej części tabeli np WOLVES, Soton
Czyli tym Chujsenem, Bellinghamem, Caicedo czy innymi się jednak nie interesowali i to były tylko plotki?
No dobra, to jednak Kerkez nie przyjdzie.
E: jednak przyjdzie, Real bierze Carrerasa.
BREAKING: Alvaro Carreras is joining Real Madrid!
The club is now FINALIZING the signing. @diarioas