Rozważania transferowe (dyskusja)

Wydaje się to całkiem rozsądna opcja. Ale w klubie chyba mają uraz to snajperów z portugalskiej ligi :sweat_smile::wink:

1 polubienie

Takie pierdzielenie o niczym, nic nie wnoszące. Nie wiem jaki jest sens ciągle to samo powtarzać. Jutro też będzie coś typu: “Liverpool still fighting, Bayern still on pole position” bla bla

https://x.com/FabriceHawkins

Chelsea targets Hugo Ekitike 🔹The striker and Frankfurt have agreed to pursue a transfer if the interests of all parties are met. ➡️ Frankfurt wants between €80M and €100M 🔹 Several English clubs have approached the player and the club. Among them, Arsenal, Liverpool, and Chelsea. The Blues’ interest is strong. 🔹 Paris Saint-Germain will receive 20% of the profit made by the German club

Ich w Eintrachcie nieźle coś klepło. 100 milionów za Ekitike xD

1 polubienie

Żądac mogą ile chcą, powali tych co tyle za niego zaplaca

2 polubienia

https://x.com/BayernSpace/status/1925190461171331359

Ten sam typ co napisał pare godzin temu fajna historie jakoby transfer Wirtza do Bayernu upadł xd

No to by miało sens. Nie chcę mi się wierzyć że atakujemy transfer za 150 baniek €.
100 to też sporo, ale skoro za Nuneza potrafiliśmy dać 85 to jest to realne

1 polubienie

Każdy daje takie ceny jakie chce. Ekitike ma długi kontrakt. Nie dziwię się frankfurtowi. Przed sezonem byłem przekonany że joa Pedro zrobi krok do przodu i go weźmiemy. Niestety nie. Fakt że ma dużo z firmino i naprawdę jako f9 to jedna z najlepszych opcji, ale ilość goli malutka. Dodatkowo wypadał co najmniej 2 razy za bardzo głupie czerwone kartki. Szkoda 70m na zawodnika który może nie trzymać ciśnienia i mimo wszystko dużo nie strzela.

Oczywiście możemy go kupić i u nas odpali, ale no liczyłem na wiecej

1 polubienie

Nico na prawej to troche lipa. On jest lewoskrzydłowym

Wycena joao Pedro to czysta spekulacja i koncert życzeń Brighton. Spore doświadczenie jak na swój wiek pokazał ze ma umiejętności tylko nie ma statystyk i grając w srednim klubie nie jest kluczowym zawodnikiem od którego układa sie drużynę. Każde euro wydane ponad 50 mln to zwykłe wyłudzenie.

3 polubienia

Brighton już 100 baniek chciało za tego Fergusona ponad rok temu wyciągać a obecnie to nie wiem co chłop robi XDD

Dokładnie zazwyczaj taka wycena to jest jakaś plotka od dziennikarza. Na niego na ten moment nie ma ofert. Jasne że ma on jeszcze kontrakt, ale solanke w zeszłym sezonie miał prawie 20 goli i poszedł za 60. Mysle że skoro tak mocno chcemy pójść w wirtza to mamy plan i może się okazać że zakupu napastnika w nim nie ma

Pany spokojnie :laughing: Edward poleciał do starego po walizkę kasy na transfery :sweat_smile: Będzie Wirtz i Będzie napastnik :sweat_smile: Edward przegada staremu :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Kasa będzie. Ale trzeba też sprzedać

Gdyby Barcelona uciułała na Diaza (nie wiem, po co, ale to ich problem) to transfer Wirtza nabrałby rumieńców

Nikt w tym klubie nie chce sie pozbyć diaza tylko 10% odklejonych kibiców nie doceniajacych Diaza. Sprzedać trzeba ale nie Diaza. Niuniez 50 mil szejki daja niech biorą. Kelleher szkoda mi go trochę ale no cóż chce grać ze 20/30 weźmiemy można wisienką Sprzedać w rozliczeniu za Kerkeza. Endo 20/25 mil. Gomeza trzeba sie pozbyć więcej jest w szpitalu niż gra 30mil. Tsimikas 25/30mil. 150 mil za nich powinniśmy zgarnąć. Nie licząc ze Chiesa jest do opylenia mimo ze chlop gra lepiej od Niunieza.

Kupic i tak trzeba srodkowego obrońce i bocznego no i pomocnika i napastnika :sweat_smile: czyli jak Edek powie staremu ze trzeba 300/400 mil to zawału dostanie :rofl:

2 polubienia

Ty tak serio? Kto Ci da takie pieniądze za Gomeza, Endo czy Tsimikasa? My za ich wszystkich łącznie to dostaniemy ze 40 mln . 45 to jest absolutny maks.

1 polubienie

Za piłkarzy z Anglii trzeba płacić dlaczego my nie kupujemy Anglików? Bo są drodzy? Tak to wygląda. Za Tsimikasa na luzie 20 mil weźmiemy :sweat_smile:

ALVAREZ ZA NIUNIEZA :grin::grin::grin: Bajka byłaby :grin::grin::grin: Tylko jest chaczyk trzeba do Alvarez dołożyć z 50/70 mil :rofl:

No nie, oni przewidują go jako partnera dla Alvareza. To by było zbyt piękne żeby go kupić

1 polubienie

Bardzo kibicuję transferowi Nuneza do Atleti, nawet jeśli od Arabów wyciągnęlibyśmy więcej. Nunez jest stworzony do gry w Altetico, jeśli w tej ekipie się nie odnajdzie, to już nigdzie

5 polubień