Proszę zapomnieć o Florianie.
Może wam to umknęło, ale klątwa została rzucona : (
Sheeet, własnie to przeczytali i dopiero to do nich dotarło. Oni cały czas myśleli że chodzi o erazmusa.
Ten transfer i tak się nigdy nie wydarzy, rodzice są jego agentami i będą chcieli zapewnić mu jak najlepsze warunki do dalszego rozwoju, a takie będzie miał w Monachium.
Całe szczęście nie bo klątwę rzucił nam Wietza
tylko to nas uratowało
Zaraz zaktualizuje skład i będzie pozamiatane
XDDD Dobra tu Pan wygrał
Mam chore przeczucie, że Wirtz wyląduje w Madrycie.
Najprawdopodobniej Modric nie dostanie kolejnej umowy. Celowali pewnie w to, że Modric zostanie jeszcze rok, a w 2026 wyłożą kasę na pomocnika. Modric jednak najpewniej nie zostanie i teraz są 3 opcje:
- Macca - raczej poza zasięgiem,
- Enzo - do wyjęcia ale czy to poziom RM?
- Wirtz - Alonso może go przekonać
Co myślicie?
Nam może zostanie deal z drugim klubem z Madrytu i wyjęcie Alvareza?
Jaki Pan, ja wiem że imię może zmylić ale ledwie 32 lata na karku
Oj kur.wa musisz psuć humory? Się zobaczy.
Dzis prawdziwych agentow juz nie ma…a nie stop! rodzice Wirtza
Takze jest dobrze a moze i lepiej oraz pozytywnie itd bo swieci slonce albo nie
Najwazniejsze w temacie (jeszcze) gracza Leverkusen jest to,ze wiemy ze nic nie wiemy a to jak wiadomo jest klucz do wszystkiego !
Rozkmimka ustawienia Liverpoolu z Frimpongiem , Krekezem i Wirtzem.
Nie powiem ciekawie to wygląda
Gravenberch w fazie obronny miałby schodzic do środka obrony. Virgil i Konate asekurować boki obrony.
Co z tym Frimpongiem? Już tylko testy medyczne, już tylko podpis…I gdzie to wszystko?
Diament jak za dawnych, dobrych czasów w Milanie, tylko trochę bardziej ofensywny
Może chcą ogłosić po zakończeniu sezonu
czekają na wirtza, żeby nagrać piękny film o dwójce przyjaciół która spełniła marzenie
Wczoraj identycznie to rozpisałem i ma to największy sens jeśli uda nam się sprowadzić Floriana. W różnych fazach meczu Ryan może robić za de facto dodatkowego stopera co pozwoli Frimpongowi na rajdy na prawym wahadle utrzymując przy tym kształt formacji i uzupełniając luki. Wirtz jako fałszywa 9 też może być trochę niżej zagęszczając nam środek. Budowanie akcji trochę się zmieni odejmując ze składu Trenta i właśnie kreatywność Floriana przeniosła by ten ciężar na pomocników
Jak Real za czasów galacticos.
- Panie Perez, a kto będzie bronił?
- Po co nam obrona jak mamy taki atak!
Konate lubi to.
Ale w sumie właśnie w tym ustawieniu ma kto bronić tylko rolę się trochę odwrócą i zamiast bocznego obrońcy mogącego schodzić do środka na trójkę stoperów może to robić Ryan co już pokazywał w tym sezonie. My i tak większość meczów w lidze gramy na nisko osadzone obrony i autobusy.
Wygląda elegancko, tylko zamieniłbym Dominika z Alexisem miejscami, Dom będzie miał pole do popisu co do asekuracji prawej flanki
Ten ewentualny transfer Wirtza, to będzie faktyczny pokaz ambicji i tego że chcemy rozgościć się na “grzędzie”
Dobra, najpierw transfery, potem analiza taktyczna bo póki co jedyne nad czym mamy sie zastanawiać, to ktory partacz bedzie gral na lewej obronie.