Rozważania transferowe (dyskusja)

Tam w sumie jest tak że Alvarezowi oprócz tego, że nie grał na swojej pozycji bo Halaand to jeszcze nie pasowała pogoda. Do tego mając na myśli odejście z Atletico miał na myśli odejście do Barcelony lub Realu, miał nadzieję że te kluby się po niego zgłoszą.

No a dziś można przeczytać że Alvarez ma grać w parze z Darwinem.

Ciekawe jak to w sumie będzie. Czy w ogóle kupimy napastnika czy będziemy grać bez jak w meczu z City.

Kojarzycie scene z Władcy Pierścieni, kiedy Aragorn (Viggo Mortensen) kopie hełm i krzyczy z rozpaczy? Krzyk był “prawdziwy”, bo podczas kręcenia tej sceny, Vigo złamał palec u stopy.
Tak czy siak, rodzice Wirtza to jego agenci, jakby ktoś nie wiedział.

17 polubień

Rodzice Wirtza to agenci

3 polubienia

ja tylko powiem bo chyba nikt nie wspomniał, jego rodzice działają jako jego agenci.

4 polubienia

Rodzice Wirtza:

33 polubienia

To i tak była by dobra oferta nunez + 50-70 mln za takiego grajka i byśmy mieli dwóch mistrzów świata w
Składzie

Jak coś to jego rodzice to jego agenci

1 polubienie

Trzech ojców ma?
Znaki

3 polubienia

A moze Wirtz to agent rodziców

7 polubień

Bardzo ważne będzie dogadanie się z agentami, a akurat tak się składa, że jego agentami są rodzice.

2 polubienia

Ponoć jak ojciec Wirtza był mały to często słyszał, że niezły z niego agent.

28 polubień

Jak dzieci🤦

2 polubienia

Wy jesteście pojebani ^.-

11 polubień

Damn człowiek wchodzi na forum bo myśli że może czegoś się dowie i faktycznie dowiedziałem że se rodzice Wirtza to jego agenci. Dzięki panowie

12 polubień

Pojebani czy nie, rodzice Wirtza są agentami i nic tego nie zmieni.

2 polubienia

Ciekawe jakich agentów ma Wirtz i jaki % od podpisu będą negocjować

prawdziwych agentów się nie ujawnia :wink:

Ciekawe czy rodzice Wirtza wiedzą że negocjują jego transfer za setki milionów a nie chodzą na wywiadówkę do wychowawcy

jak czytają nasze forum to pewnie wiedzą

Nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałem plotkę, że rodzice Wirtza są jego agentami.

1 polubienie