Rozważania transferowe (dyskusja)

Oby to była prawda :partying_face:
Rekord :dollar::dollar: pęknie

Chyba zapomniałeś skopiować “If”, które było na początku zdania, tuż przed nazwiskiem piłkarza :wink:

Nie powielaj głupot.

1 polubienie

@Edum rozchmurz się :frowning:

Wszystko jasne, boki zrywać.

2 polubienia

Panowie czy to fejk bo jeśli nie to powiem tylko to…

To się dzieje

Znaczy sie, nawet jesli to prawda, to by huczało od dwoch godzin, poza tym jasno wskazuje że jego dream to Bayern i tylko on, a wielka aprobatą jest zainteresowanie najwiekszego klubu z Anglii, co nie znaczy ze nas wybierze xd

Na profilu Plettenberga nie ma nic takiego.

Tam jest PlettigoaT
A oryginalnie jest Plettigoal

1 polubienie

Fejur na 100%. Od 2h wszędzie by były jego słowa

1 polubienie

Dlaczego nie możemy ogłosić ofecjalnie transferu Frimponga w tym tygodniu? Przecież to deal między klubami.
W czasie trwania okna transferowego jedynie należy zarejestrować zawodnika.

Już zrobiłem miejsce na plakat, tuż obok Juda, Kyliana i Moisesa :yum:

5 polubień

Może klub coś potwierdzi wcześniej, a może po prostu chcą zrobić wszystko już medialnie z zawodnikiem,
Jak czekali z Alexisem, żeby po prostu się klikało itp

Jakiś powód jest, może tym powodem jest Wirtz <3

To źródło już tutaj się przewijało. Kibice Bayernu uważają je za bardzo pewne.

https://x.com/BayernSpace/status/1925569191605666274

W dużym skrócie. Wirtz dogadany z Liverpoolem. Kwestia czasu i będzie wszystko potwierdzone.

Czy to prawda? Ręki uciąć sobie nie dam
Czy Real sie nie włączy? Ręki uciąć sobie nie dam.

Wygląda jednak na to, że Florianek in.

Kto mówi że to źródło jest “bardzo pewne”?

Za transfer Wirtza do nas głównym odpowiedzialnym jest ten typ :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Aż mi przypomniałeś mode na memy o wąsatym którym wszystkim dawał radę.

14 polubień

Hehe dobre!

Aż się prosi o prequel

15 polubień

Czy @Aldor już rozkminił tą sagę o agentach? :rofl:

3 polubienia

A to nie jest tak, że ten cały Bayern Space z twittera próbuje farmić zasięgi na naiwniakach?

Jeśli uda się kupić Wirtza za ok 100pare mln euro, a sprzedać Nuneza i Diaza za ok 150mln euro, to zostanie nam jeszcze na jakiegoś napastnika w miejsce Nuneza.
Ale poczekajmy, ja jakoś spokojnie podchodzę do tego z wirtzem bo wiem jak u nas wszystko może się w mgnieniu oka odwrócić. Bayer wie, że musi się dogadać z kimś zagranicznym, bo inaczej wezmie go Bayern. Zobaczymy, mnie ciekawi gdzie on by miał grać u nas jakby już trafił. Jako cofnięty napastnik? 10? Lewe skrzydło/schodzący?