Rozważania transferowe (dyskusja)

Jeśli uda się kupić Wirtza za ok 100pare mln euro, a sprzedać Nuneza i Diaza za ok 150mln euro, to zostanie nam jeszcze na jakiegoś napastnika w miejsce Nuneza.
Ale poczekajmy, ja jakoś spokojnie podchodzę do tego z wirtzem bo wiem jak u nas wszystko może się w mgnieniu oka odwrócić. Bayer wie, że musi się dogadać z kimś zagranicznym, bo inaczej wezmie go Bayern. Zobaczymy, mnie ciekawi gdzie on by miał grać u nas jakby już trafił. Jako cofnięty napastnik? 10? Lewe skrzydło/schodzący?

Tylko że ja Wirtza widzę na 10, a nie na LW i wtedy Gakpo i Chiesa zostają na lewej stronie?

1 polubienie

Jeżeli Wirtz na 10 to gdzie Mac i Szobo?

Bayern Space to zwykłe troll konto, niestety.
Nie ma co się tym sugerować, gość pisze niezłe farmazony.

https://x.com/dheller91/status/1925604472752849276

Taki nasz Fabian Mrozek forumowy.

2 polubienia

Florian Wirtz to nie jest skrzydłowy. Już bardziej lewa 10.
Gdzie Macca i Szobo to problem Arne.

Szczerze powiem, że jeśli to ma być kosztem Diaza, to już mnie tak nie jara ten transfer :smirk:
Żeby na koniec nie było tak, że skończymy i bez Wirtza i bez Diaza :laughing:

5 polubień

To będzie ktoś inny i tyle. Widać, że nasi działają coś więc będzie dobrze tak czy tak.

Ja nie wierze, że to będzie lewy napastnik. Na pewno przyszełby tu jako 10. Ale Diaza i tak warto sprzedać jeśli miałby przyjść tu Cherki

A co tu ma robić aktualnie Cherki? On to potrzebuje minut, a nie po 15 minut pod koniec meczu. Lepiej niech idzie do Kogutow.

W tym sezonie Liverpool rozegra 55 meczów.
Patrząc na to że poszło nam fatalnie w pucharze Anglii i lm to można założyć że w przyszłym roku rozegramy 55-60 meczów.

Jeżeli złożylibyśmy nasza ofensywę w taki sposób
Amf: szobo wirtz cherki
Ls: wirtz, gakpo, cherki
Cf: ktoś nowy, jota
Rs: salah, cherki, frimpong

Salah potrzebuje kogoś kto da mu odpocząć na jakieś 15m aby zachować świeżość. Jeśli będziemy takim cherkim rotować też szobo i wirtza to się okaże że uzbiera swoje minuty aby móc za 2 lata zająć miejsce salaha. Jak bd mieć zawodnika który może grać tylko na prawym skrzydle jak chiesa to znowu bez rytmu meczowego będzie słabo wyglądał i nie będzie z niego pożytku i tak. Potrzebujemy kogoś kto może zagrać na kilku pozycjach. Eliott nie daje rady. Szobo mógłby wtedy też czasami iść za maca, a maca za gravena. Zbyt szerokie kadry to nie jest dobry pomysł

Grać na lewej stronie. Przecież to zawodnik obunożny.

Wirtz leży pod palma z drinkiem w łapie póki co

hahahaha ale śmieszne :neutral_face:

To jest najlepsze XD

Panie Wirtz, rodowity Niemcu Wygrałeś Bundeslige, a teraz chilluj bombę popatrz na te palemki, ciepełko, opal się elegancko, oblookaj palemki i kobitki wypij sobie tego drineczka, a jak wrócisz to pomyśl że Nigdy Nie Będziesz Szedł Sam do wtorku podejmij decyzje :smiley: czas na kolejny level up :smiley:

Dobra przestańcie już pierdolić i wstawiać jakieś memy debilne, bo człowiek tu wchodzi bo może faktycznie coś się dzieje i jest jakaś informacja, to musi czytać wasze pieprzenie bez sensu które nic nie wnosi do tematu.

14 polubień

Dziękujemy za taki natłok informacji co do transferów Liverpoolu :rofl::rofl::rofl:.

Ironic…

1 polubienie

I wszystko poszło się j3bać.

A nie, to tylko Christian Falk. To luz

1 polubienie

Nasi przecież rozmawiali z nim ponoć to nie oferowali odrazu tygodniówki? Tylko rozmowa o klubie ?