Jeśli uda się kupić Wirtza za ok 100pare mln euro, a sprzedać Nuneza i Diaza za ok 150mln euro, to zostanie nam jeszcze na jakiegoś napastnika w miejsce Nuneza.
Ale poczekajmy, ja jakoś spokojnie podchodzę do tego z wirtzem bo wiem jak u nas wszystko może się w mgnieniu oka odwrócić. Bayer wie, że musi się dogadać z kimś zagranicznym, bo inaczej wezmie go Bayern. Zobaczymy, mnie ciekawi gdzie on by miał grać u nas jakby już trafił. Jako cofnięty napastnik? 10? Lewe skrzydło/schodzący?
Tylko że ja Wirtza widzę na 10, a nie na LW i wtedy Gakpo i Chiesa zostają na lewej stronie?
Jeżeli Wirtz na 10 to gdzie Mac i Szobo?
Bayern Space to zwykłe troll konto, niestety.
Nie ma co się tym sugerować, gość pisze niezłe farmazony.
https://x.com/dheller91/status/1925604472752849276
Taki nasz Fabian Mrozek forumowy.
Florian Wirtz to nie jest skrzydłowy. Już bardziej lewa 10.
Gdzie Macca i Szobo to problem Arne.
Szczerze powiem, że jeśli to ma być kosztem Diaza, to już mnie tak nie jara ten transfer
Żeby na koniec nie było tak, że skończymy i bez Wirtza i bez Diaza
To będzie ktoś inny i tyle. Widać, że nasi działają coś więc będzie dobrze tak czy tak.
Ja nie wierze, że to będzie lewy napastnik. Na pewno przyszełby tu jako 10. Ale Diaza i tak warto sprzedać jeśli miałby przyjść tu Cherki
A co tu ma robić aktualnie Cherki? On to potrzebuje minut, a nie po 15 minut pod koniec meczu. Lepiej niech idzie do Kogutow.
W tym sezonie Liverpool rozegra 55 meczów.
Patrząc na to że poszło nam fatalnie w pucharze Anglii i lm to można założyć że w przyszłym roku rozegramy 55-60 meczów.
Jeżeli złożylibyśmy nasza ofensywę w taki sposób
Amf: szobo wirtz cherki
Ls: wirtz, gakpo, cherki
Cf: ktoś nowy, jota
Rs: salah, cherki, frimpong
Salah potrzebuje kogoś kto da mu odpocząć na jakieś 15m aby zachować świeżość. Jeśli będziemy takim cherkim rotować też szobo i wirtza to się okaże że uzbiera swoje minuty aby móc za 2 lata zająć miejsce salaha. Jak bd mieć zawodnika który może grać tylko na prawym skrzydle jak chiesa to znowu bez rytmu meczowego będzie słabo wyglądał i nie będzie z niego pożytku i tak. Potrzebujemy kogoś kto może zagrać na kilku pozycjach. Eliott nie daje rady. Szobo mógłby wtedy też czasami iść za maca, a maca za gravena. Zbyt szerokie kadry to nie jest dobry pomysł
Grać na lewej stronie. Przecież to zawodnik obunożny.
hahahaha ale śmieszne
To jest najlepsze XD
Panie Wirtz, rodowity Niemcu Wygrałeś Bundeslige, a teraz chilluj bombę popatrz na te palemki, ciepełko, opal się elegancko, oblookaj palemki i kobitki wypij sobie tego drineczka, a jak wrócisz to pomyśl że Nigdy Nie Będziesz Szedł Sam do wtorku podejmij decyzje czas na kolejny level up
Dobra przestańcie już pierdolić i wstawiać jakieś memy debilne, bo człowiek tu wchodzi bo może faktycznie coś się dzieje i jest jakaś informacja, to musi czytać wasze pieprzenie bez sensu które nic nie wnosi do tematu.
Dziękujemy za taki natłok informacji co do transferów Liverpoolu .
Ironic…
I wszystko poszło się j3bać.
A nie, to tylko Christian Falk. To luz
Nasi przecież rozmawiali z nim ponoć to nie oferowali odrazu tygodniówki? Tylko rozmowa o klubie ?