Rozważania transferowe (dyskusja)

Grunt że szybko się wyjaśni

No teraz czas na odpowiedz z naszej strony :rage:

Wydaje mi się, że Monachium za późno się obudziło w tej sprawie i teraz mają panikę, bo Liverpool wjechał mocno w Wirtza i jego rodzinę. Pozostaje czekać. Pewnie do końca maja się wyjaśni.

Dziwnym trafem naczelny niszczyciel zabawy, Pearce, siedzi cicho w tej sprawie. I ogólnie z angielskiej strony jest cisza w eterze.

3 polubienia

z Zubimendim było podobnie:
Przecieki ze dał zielone światło, nagle jednak ostateczne spotkanie i wszystko sie sypie :smiley:

Jak nie Wirtz to kto? Przechodzimy na Alvareza? :smiley:

Ja bym radził ostudzić emocje. Za kulisami coś się dzieje ale nie znamy do końca szczegółów. Media liczą na kliknięcia więc różne rzeczy będą pisać. Musimy sie uzbroić w cierpliwość a nie podniecać każdym artykułem…

5 polubień

Czas nie jest naszym sprzymierzeńcem w tej sadze. Podobnie jak kolega lfc257 widzę tutaj podobny case co w przypadku Zubimendiego.

1 polubienie

No ale z drugiej strony musieli być zainteresowani skoro byli w Liverpoolu. Oczywiście należy zakładać, że Liverpool mógł być wykorzystany do podbicia np. pensji.

2 polubienia

Moim zdaniem to zupelnie inaczej. Tam tylko my bylismy w grze, niby wszystko zaakceptwal i sie rozmyslil. Zreszta teraz z Arsenalem niby jest to samo.
A Wirtz ma dwie opcje i se popija drinka z palemka i mysli co tu wybrac i my juz wiecej nie mozemy zrobic.

1 polubienie

Przypadek Zubimendiego do Wirtza był troche inny.

Wirtz publicznie sie wypowiadał ze jest gotów na zmianę otoczenia i ze sie odnajdzie w każdej szatni, Hiszpan nie.

Wirtz zna język i jest gotów na nowe wyzwania gdzie Hiszpanie maja swoje podejście co do takich spraw.

Bayern się może ewentualnie skusić na Xaviego Simonsa i wyjść z tego na plus. Do tego Bayern ma Musiale.

Dlugo kibicuję, przechodziłem różne spekulację transferowe :expressionless: ale tutaj mam przeczucie ze moze się udać. Chociażby z matematicznego punktu na ilość nieudanych co do udanych transferów “dużej rangi zawodników”.

7 polubień

Jeżeli wirtz podejmie decyzję że chce isc do Bayernu to niech ogarniają Xaviego Simonsa. Jego bym chciał zobaczyć nawet vjak przyjdzie Wirtz. Obskoczy 3 pozycję i dobrze będzie sie czuł z rodakami.

6 polubień

1 polubienie

Panowie, wszystko w porządku? Od dwóch godzin nikt tutaj nic nie napisał, to do Was niepodobne w ciągu dnia… :rofl:

Jest piatek,weekend za pasem to i agenci :face_with_hand_over_mouth: juz nie dzialaja i nie ma o czym pisac.

1 polubienie

No i chłopie przegles teraz że tak powiem pałkę. Masz tutaj newsa

1 polubienie

Wygląda na to, że Wirtz wybrał Liverpool. Bayern teraz tylko próbuje to ubrać w narrację. "Nie przegraliśmy tylko cena była chora.:

Oby :hourglass_flowing_sand:

Ja i tak w nie wierze . Za stary jestem i za duzo okienek widzialem :laughing: Dalej chce sie pozytywnie zaskoczyc

5 polubień

Po ostatnich naszych niewypałach uwierzę w ten transfer jak będzie oficjalka.

2 polubienia

Ja tam samo. Chociaż tym razem wydaje się że coś jest na rzeczy.

Przy Caicedo i tym basku przecież było coś na rzeczy.

1 polubienie

Ja tam się będę upierał że Caceido to była ściema. Składaliśmy śmieszne oferty za Lavie. Wszystkie odrzucone. A potem tak nagle rzuciliśmy 111 mln za Caceido? Nie chce mi się w to wierzyć. To oferta żeby podbić cenę, żeby Chelsea więcej zapłaciła.