Grunt że szybko się wyjaśni
No teraz czas na odpowiedz z naszej strony
Wydaje mi się, że Monachium za późno się obudziło w tej sprawie i teraz mają panikę, bo Liverpool wjechał mocno w Wirtza i jego rodzinę. Pozostaje czekać. Pewnie do końca maja się wyjaśni.
Dziwnym trafem naczelny niszczyciel zabawy, Pearce, siedzi cicho w tej sprawie. I ogólnie z angielskiej strony jest cisza w eterze.
z Zubimendim było podobnie:
Przecieki ze dał zielone światło, nagle jednak ostateczne spotkanie i wszystko sie sypie
Jak nie Wirtz to kto? Przechodzimy na Alvareza?
Ja bym radził ostudzić emocje. Za kulisami coś się dzieje ale nie znamy do końca szczegółów. Media liczą na kliknięcia więc różne rzeczy będą pisać. Musimy sie uzbroić w cierpliwość a nie podniecać każdym artykułem…
Czas nie jest naszym sprzymierzeńcem w tej sadze. Podobnie jak kolega lfc257 widzę tutaj podobny case co w przypadku Zubimendiego.
No ale z drugiej strony musieli być zainteresowani skoro byli w Liverpoolu. Oczywiście należy zakładać, że Liverpool mógł być wykorzystany do podbicia np. pensji.
Moim zdaniem to zupelnie inaczej. Tam tylko my bylismy w grze, niby wszystko zaakceptwal i sie rozmyslil. Zreszta teraz z Arsenalem niby jest to samo.
A Wirtz ma dwie opcje i se popija drinka z palemka i mysli co tu wybrac i my juz wiecej nie mozemy zrobic.
Przypadek Zubimendiego do Wirtza był troche inny.
Wirtz publicznie sie wypowiadał ze jest gotów na zmianę otoczenia i ze sie odnajdzie w każdej szatni, Hiszpan nie.
Wirtz zna język i jest gotów na nowe wyzwania gdzie Hiszpanie maja swoje podejście co do takich spraw.
Bayern się może ewentualnie skusić na Xaviego Simonsa i wyjść z tego na plus. Do tego Bayern ma Musiale.
Dlugo kibicuję, przechodziłem różne spekulację transferowe ale tutaj mam przeczucie ze moze się udać. Chociażby z matematicznego punktu na ilość nieudanych co do udanych transferów “dużej rangi zawodników”.
Jeżeli wirtz podejmie decyzję że chce isc do Bayernu to niech ogarniają Xaviego Simonsa. Jego bym chciał zobaczyć nawet vjak przyjdzie Wirtz. Obskoczy 3 pozycję i dobrze będzie sie czuł z rodakami.
Panowie, wszystko w porządku? Od dwóch godzin nikt tutaj nic nie napisał, to do Was niepodobne w ciągu dnia…
Jest piatek,weekend za pasem to i agenci juz nie dzialaja i nie ma o czym pisac.
Wygląda na to, że Wirtz wybrał Liverpool. Bayern teraz tylko próbuje to ubrać w narrację. "Nie przegraliśmy tylko cena była chora.:
Oby
Ja i tak w nie wierze . Za stary jestem i za duzo okienek widzialem Dalej chce sie pozytywnie zaskoczyc
Po ostatnich naszych niewypałach uwierzę w ten transfer jak będzie oficjalka.
Ja tam samo. Chociaż tym razem wydaje się że coś jest na rzeczy.
Przy Caicedo i tym basku przecież było coś na rzeczy.
Ja tam się będę upierał że Caceido to była ściema. Składaliśmy śmieszne oferty za Lavie. Wszystkie odrzucone. A potem tak nagle rzuciliśmy 111 mln za Caceido? Nie chce mi się w to wierzyć. To oferta żeby podbić cenę, żeby Chelsea więcej zapłaciła.