Rozważania transferowe (dyskusja)

Jest w wiarygodnych źródłach napisane że chcą atakować szybko. Wirtz ma być perła w koronie. Sprzedawać można później. Skoro się zgodził takiego gracza trzeba kuc poki gorący. To nie kerkez że jest alternatyw kilka.

1 polubienie

no i luz, przytulimy 50 baniek, gdzies to sie fajnie spożytkuje

a ja sądze, że Wirtz tam moze grac, coś jak Coutinho.

ale my strzelamy najwiecej w lidze, więc w czym problem? To na tym forum ludzie mają problem z liczbami. Stad taki Elliott jest uwielbiany, bo czasem cos strzeli i ma liczby. Tak jak wygrał nam mecz z PSG, mając 3 kontakty z piłką. To juz bym powiedział, że bardziej wygrał Darwin, bo wygrał trudną piłke i podał jak na tacy.

1 polubienie

Z Mortonem. Akurat chcieli go rok temu.

o Alexisie zapomniales, wiekszosc sezonu za Kloppa tam grał.

To już jest hit. Gościu może do nas przyjść ogromny talent. Skończ lamentować naprawdę. Oby się to udało to będzie pięknie. Zaufajmy Slotowi, że wie gdzie drużyna potrzebuje wzmocnień i że takie właśnie zrobi.

3 polubienia

Gordon to chyba do podawania napojow, a reszta wyglada pieknie! Czy Gordon jest w Top 10 na swojej pozycji? Moim zdzniem NIE! Jego top w statysykach to zeszly sezon. A w tym sezonie? Statystycznie to polowa Diaza, ktory musi walczyc o pozycje z Gakpo. Pozdrawiam.

@Mrkez22 Trochę tak ale też to może w końcu być sygnał że chcemy być na szczycie więcej niż raz na X sezonów. Bardzo mi się podoba to jak działamy na rynku. Liczę że będzie tak to końca.

3 polubienia

Transfer Wirtza jest taki dziwny jakiś taki nienaturalny się wydaje tak jakby wyjęty z innego świata.

6 polubień

Skoro Slot go przekonal do transferu, to juz dawno musial miec plan na niego wiec pewnie nie idzie on w wielka niewiadoma tylko w projekt ktory mu mega pasuje. Nie ma co sie bac

2 polubienia

Zgadzam się w 100% że jest olbrzymi kult liczb często zapominając że równa gra jest często ważniejsza.
Tylko problem jest taki że dajemy za niego 120m+.
To zrodzi okrutna presję i zwykła dobra grą nie wystarczy. mam nadzieję że on to dzwignie. Jeśli w rozliczeniu do nich pójdzie eliot za jakiś 40 to magia

Dac mu w pakiecie 3 teleporady z Jurgenem i da rade

Mnie to przypomina sytuację kiedy Ozil szedł do Arsenalu z Realu, ale im wtedy zazdrościłam :sweat_smile:

WAŻNE: Liverpool uzgodnił osobiste warunki kontraktu z Florianem Wirtzem.

[Florian Plettenberg, Sky Sports]

5 polubień

Na razie jest szansa na 3 z 5 :stuck_out_tongue:

Nasz nowy tier 0 dalej wyjaśnia

9 polubień

To teraz czekamy na otwarcie okienka?

1 polubienie

W skrocie Bayern leci na swoim fame i skupuje najlepszych grajkow w lidze, ale nie ma na nich pomyslu ani infrastruktury, bo po co. Cos fajnego sie u nas kreci <3

3 polubienia

Ja tez strzelałem z tym xD Tylko ze ja pisalem jeszcze hato i Alvarez :sweat_smile:

Teraz to panie Ferdku czekamy na wybuchające korki od szampana.