Rozważania transferowe (dyskusja)

Haaland i Mbappé. Jak top to top. Straszny nieurodzaj “9” jest. Nie wiem czy nie jeden z największych w historii. Smutne już jest to, że jak człowiek, chce poprzeglądać najlepsze opcje na transfermarkt, to nasz Darwin jest na pierwszej stronie xD

Nie no topem to bym tego nie nazwał.

1 polubienie

To są moim zdaniem takie najbardziej możliwe transfery jeśli chodzi o zasobności portfela mógłbym faktycznie dorzucić Alvareza

Alvarez albo Etikite ktoś z tej dwójki musi przyjść, Haalanda bym nie chciał

1 polubienie

A bierzesz pod uwagę to, że w to okienko nie działamy tak jak w tamte? Ewidentnie, właściciele rzucili pieniądze na transfery w porównaniu z zeszłymi latami. Więc i myśleć trzeba w inny sposób. Wydaje się, że wreszcie zmądrzeli i wiedzą, że po zdobyciu mistrzostwa trzeba działać.

Isak i Alvarez to jedyne opcje TOP dla Nas. na 99% Isak zostanie, bo NUFC dostało się do Ligii Mistrzów i nie będą chcieli go sprzedawać, bo po co.

Alvarez? Czuję w kościach, że sam zawodnik mógłby chcieć takiego transferu ale będzie to mimo wszystko mało realne ze względu na pieniądze, jakie są do wydania. Jeśli udałoby się jednak dogadać z ATM na dobre warunku, to czemu nie.

Są dwie opcje jakie widzę. Darwin jako część rozliczenia lub opcja jakiej Liverpool nigdy nie stosował ale duże kluby tak czasem robiły to znaczy wypożyczenie. Czyli my wypożyczamy im Darwina, oni wypożyczają Nam Juliana. Za rok dopiero transakcje są opłacane.

Te nazwiska też nie będę tanie i nie bylbym taki entuzjaztyczny :sweat_smile: wirtz i friepong to już masz coś koło 180+ nie wierze że wydamy więcej niż 100 mil na napastnika

No to tak trochę jak Wirtz, który też się wydaje niemożliwy.

A Ty wiesz jakie są “pieniądze, jakie są do wydania”. Bo chyba tego nikt nigdzie nie mówił?

No dobrze ale czemu? Bazujesz na poprzednich okienkach prawda? A co chce zrobić FSG, może być teraz czymś zupełnie innym.

Miałem na myśli to ile kosztowałaby taka transakcja :slight_smile:

W dużej mierze wszystko zależy ile zarobimy za zawodników wychodzących

Według mnie Openda byłby dobrym transferem, bo może też grać na skrzydłach. Do liczb bym nie zaglądał, bo RB grało fatalnie. Álvarez to też dobry ruch, jest takim lisem pola karnego, coś jak Jota.

Obstawiam, że będziemy mieć “sagę z Alvarezem” w to okienko (możliwe że razem z Arsenalem). Raz, że dobry, sprawdzony, wiek ok, to nikogo innego po prostu nie ma do kupienia, dla tak topowego klubu, jakim jest Liverpool.

Ja to widzę tak: Michael Edwards przemówił wreszcie właścicielom do rozsądku, wytłumaczył, że zespół trzeba wzmacniać. Teraz nie ma Kloppa z którym się kłócił, a Slot się wybornie sprawdził. Mamy sezon mistrzowski. Wchodzimy na najwyższy poziom i rywalizujemy o najlepsze nazwiska na rynku. Mało tego, kolejne kluby będziemy kupować przecież.

Ewidentnie widać, że czasy, w których się targowaliśmy o 5 mln za Lavię przeminęły, więc dajcie już spokój. To BĘDZIE dobre okienko.

5 polubień

Mścić się będą Niemcy!

Nie ma szans że puścimy Gakpo. Szybciej Diaza do barcy

3 polubienia

Spoko, niech dadza 100 milionow, a sobie my wezmiemy Simonsa albo innego Niko Williamsa. XD

A co do Alvareza drodzy państwo, czy przypadkiem on sam nie wykluczył przypadkiem powrotu na wyspy brytyjskie? Jemu sie tez pogoda nie podobala dlatego wybral Hiszpanie. Chociaz kij tam wie jak to z nim.

W kazdym razie w Atletico zmarnuje swoj czas, z wypalonym Simeone on nic nie wygra, graja gowniana pilke, opieraja sie glownie na geniuszu pojedynczych zawodnikow a reszta jest po prostu srednia

1 polubienie

Na stronie die roten cała seria artykułów dlaczego Wirtz nie przyszedł do Bayernu, więc ból dupska mają niesamowity. Teraz będą się mścić😅

1 polubienie

Poczytałem kilka pierwszych komentarzy… ale tam ludzie mają nasrane w głowach. Pozwy na Bayer. Teorie co do Adidasa naciskajace na transfer do nas… Tam są jacyś płaskoziemcy :joy:

2 polubienia

A Ja bym Bayer Leverkusen podał do sądu, działa na szkodę FIFy nie zagra Tah w ich turnieju więc mają jakieś straty, więc na Bayer znajdzie się paragraf z Fify>Uefy. Wg mnie można założyć proces skoro Tah już nie zagra meczu w Bayerze więc obowiązek treningu jest bezcelowy, dwa zawodnikowi utrudnia się rozwój w nowym klubie i ogranicza zarobek z premii w turnieju.
Ja bym naprawdę poszedł na wojne prawną, medialną z B04 skoro jeszcze za Wirtza chcieli 140mln a od Liverpoolu 100mln i bonusy i wszystko ok, niech ich Bild zacznie gnoić w mediach i szykować pozwy!

Czas chyba na zmiany w Bayernie mianowicie:
-Hainer dymisja chocby po to bo to człowiek Adidasa

• pozbyć się Adidasa wykupić udziały ich, podpisać kontrakt z Nike który ma buty piłkarskie lepsze niż adidas, wydaje mi się że nie pomógł pozyskać żadnej gwiazdy
  • pozbyć się Audi wykupić udziały i zawrzeć umowę z rodzimą monachijską firmą BMW która robi fajniejsze samochody niż Audi ma lepszą sprzedaż i może wiecej zaoferować Bayernowi

Widzę, że tam też fajne kwiatki można znaleźć. Nie jest to poziom devilpage ale też można się uśmiechnąć :slight_smile:

6 polubień

O to to :joy::joy::joy::joy::joy: co za dzbany