Ja bym się jednak zastanowił czy iść w tym kierunku
Jeśli rzeczywiście sprowadzimy Wirtza to lepiej postawić na dobrego technicznie, z dobrym wykończeniem. Kolor skóry dowolny.
Ja bym się jednak zastanowił czy iść w tym kierunku
Jeśli rzeczywiście sprowadzimy Wirtza to lepiej postawić na dobrego technicznie, z dobrym wykończeniem. Kolor skóry dowolny.
Polecam konto na twiterze czy tez X i zaobserwowanie konta “LFC Transfer Room”. Wszystkie plotki zarówno z dobrych źródeł jak i ze słabszych pojawiają sie tam bardzo szybko.
Nie piszę tego z przekąsem. Sam tak zrobiłem i można zaoszczędzić sporo czasu. A tu zaglądam jak mam ochotę podyskutować.
Niech se Gerrarda weźmie na asystenta
Im dłużej oglądam filmiki z Ekitike, tym bardziej się utwierdzam, że gość coś w sobie ma, coś unikatowego.
tylko ta cena odstrasza.
Mówiłem to już wiele razy, chłopak ma talent
Widziałem na x pomysł aby zastąpić Johna naszym byłym otwieraczem konserw Thiago ;p
Nie powiem, byłbym ukontentowany. W końcu czytając opinie w Barcelonie się sprawdził przez krótką chwilę.
Ja pamietam nieco inne historie z nim na stoperku z ostatniej kolejki .Wiadomo pol smiechem pol zartem. Bo pewnie na tej pozycji tez by sobie poradzil na dłuższą mete.
Zubimendi 2.0
Znaki znaki
W którym miejscu tego twitta to wyczytałeś?
Coś za cicho się zrobiło.
Poluzujcie gacie, to rekordowy transfer w historii tego klubu, a nie zakup 4 kajzerek w żabce.
Już kilka razy to czytałem, a jak się kończyło każdy wie.
Tranfery omawia się w gabinetch, nie w prasie czy forach klubowych.
Taki deal to długie negocjacje, pewnie głównie między samymi klubami.
4 kajzerki w zabce to tez nie takie hop siup
Lakuku jak mawia mój synek
Może Andy Carroll? Niska tygodniówka, a kwota transferu też byłaby niższa, niż ostatnio
Jeśli jednak jest miejsce na nowoczesnego pomocnika, Liverpool będzie rozglądał się za kandydatem bardziej defensywnym, który na przykład mógłby bardziej wystawić Endo na próbę.
Zostali połączeni z Angelo Stillerem ze Stuttgartu, graczem, który był porównywany do niemieckiej legendy Toniego Kroosa i nie byłby tani. Ktoś inny, kto został określony, to Mikel Jauregizar z Athletic Club.
Gość z Bilbao wygląda dobrze, ale z tamtego regionu ciężko kogoś przekonać do zmiany a kluby żądają ogromnych kwot. Za Tsimikasa chcą 12-15mln.