Graven Może zagrać na CB, w tym sezonie dobrze sobie radził gdy goniliśmy wynik bodajże z Fulham
tak ale masz jeszcze puchary, a Gomez moze byc akurat połamany.
Wyjmij Endo i dopiero będzie solidnie. Chłopina prawie nic nie grał przy Gravenie, ewidentnie Slot mu nie ufa. Trzeba go wymienić na kogoś lepszego.
Pomysł z Endo na 4 stopera nie jest głupi, fakt, trochę za niski, ale lepsze to niż Gomez siedzący w szpitalach.
To już lepiej było by sprzedać endo i zwolnić miejsce Hg i kupić backupa z hg który obskoczy cb i pomoc
Nikt o Bajceticiu nie zapomniał, jest pomijany bo jest za słaby na Liverpool i tyle, Endo go zjada naśniadanie. Sprzedać Bajceticia bo nic z niego nie będzie.
Bajcetic powinien być kolejny raz wypożyczony, bo jeśli dostanie tyle minut co Endo czy Elliott to nic się tu nie nauczy a jego wartość wcale nie wzrośnie. Na nim coś możemy zarobić na Japoncu już nie.
czyli kogo? znaki zanki
Co miał? Przestańcie pierdolić o wielkim Bajceticiu, bo nie był nikim znaczącym w Las Palmas, jeszcze gorzej w Salzburgu. To jest średniak, do tego 21letni. Nic w seniorskiej piłce nie pokazał jeszcze. Porównajcie to z Jobem Bellinghamem, który jest rok młodszy, a już drugi sezon gra regularnie w Sunderlandzie. Więcej minut rozegrał w seniorskiej piłce w tym sezonie niż Bajcetić w ogóle.
James Philip milner!
Czysto hipotetycznie: co powiedzielibyście na Matete z Crystal Palace? Wiek troche nie pasuje bo 28 lat na karku ale osobiście lubię go oglądać, jako niskobudżetowa opcja na 9…
Rozumiem, że to w formie żartu było?
Jeden Benteke już u nas był.
Nie, w formie pytania. Szukałem w głowie napastnika wysokiego który jakieś tam statystyki ma i byłby nie drogi, gdyby bie bylo hajsu ba kogoś lepszego. Ktos taki na przeczekanie az się pojawi ktoś Top
a po co Ci wysoki? jak u nas się sprawdzaja niżsi
Kupując Wirtza i Frimponga zmniejszamy siłę fizyczną składu dlatego za Nuneza powinniśmy kupić wysokiego, silnego najlepiej czarnoskórego napastnika. Wiele sensownych opcji na rynku nie ma, ale to może być jedno z najmniej spodziewanych nazwisk, już nie raz przeprowadzaliśmy takie transfery
Masz na myśli Lakaka?
Kevin Schade z Brentford? Młody, perspektywiczny w tym sezonie 11 bramek w lidze, cena też nie powinna być zbytnio wygórowana
Na pewno jak dali się wkręcić na Carvalho za ponad 20mln, to teraz Schade po dobrym sezonie zgodzą się puścić za 30
Zapomniałem, że mieliśmy Fabio i że on ciągle śmiga po boiskach PL. Niech go do Leverkusen sprzedadzą, oni szukają nowej 10.
Serio będziemy całe okienko pisać i czytać o hipotetycznych transferach? Ja wiem, że tak naprawdę o każdym może pojawić się plotka i możemy kupić niespodziewanego, ale po co z tego miejsca robić jakieś wymarzone 11 albo pisać o piłkarzach o których nie ma ani krzty plotki? Jaki to ma sens tworzenie postów tylko dla pisania? Skupmy się na piłkarzach o których się pisze w mediach. Oczywiście ze źródeł z których warto coś wyciągać…
Bo potem, żeby przeczytać coś sensownego, to trzeba przejść przez stek nudnych tworzonych , a co powiecie o tym czy tamtym,.
Ja wiem, że nie muszę czytać… Ale jak chce się znaleźć coś sensownego to chyba trzeba czytać, co nie?