Rozważania transferowe (dyskusja)

Graven Może zagrać na CB, w tym sezonie dobrze sobie radził gdy goniliśmy wynik bodajże z Fulham

tak ale masz jeszcze puchary, a Gomez moze byc akurat połamany.

Wyjmij Endo i dopiero będzie solidnie. Chłopina prawie nic nie grał przy Gravenie, ewidentnie Slot mu nie ufa. Trzeba go wymienić na kogoś lepszego.

Pomysł z Endo na 4 stopera nie jest głupi, fakt, trochę za niski, ale lepsze to niż Gomez siedzący w szpitalach.

To już lepiej było by sprzedać endo i zwolnić miejsce Hg i kupić backupa z hg który obskoczy cb i pomoc

:eyes:

20 polubień

Nikt o Bajceticiu nie zapomniał, jest pomijany bo jest za słaby na Liverpool i tyle, Endo go zjada naśniadanie. Sprzedać Bajceticia bo nic z niego nie będzie.

4 polubienia

Bajcetic powinien być kolejny raz wypożyczony, bo jeśli dostanie tyle minut co Endo czy Elliott to nic się tu nie nauczy a jego wartość wcale nie wzrośnie. Na nim coś możemy zarobić na Japoncu już nie.

czyli kogo? znaki zanki

Co miał? Przestańcie pierdolić o wielkim Bajceticiu, bo nie był nikim znaczącym w Las Palmas, jeszcze gorzej w Salzburgu. To jest średniak, do tego 21letni. Nic w seniorskiej piłce nie pokazał jeszcze. Porównajcie to z Jobem Bellinghamem, który jest rok młodszy, a już drugi sezon gra regularnie w Sunderlandzie. Więcej minut rozegrał w seniorskiej piłce w tym sezonie niż Bajcetić w ogóle.

7 polubień

James Philip milner!

2 polubienia

Czysto hipotetycznie: co powiedzielibyście na Matete z Crystal Palace? Wiek troche nie pasuje bo 28 lat na karku ale osobiście lubię go oglądać, jako niskobudżetowa opcja na 9…

Rozumiem, że to w formie żartu było?
Jeden Benteke już u nas był.

Nie, w formie pytania. Szukałem w głowie napastnika wysokiego który jakieś tam statystyki ma i byłby nie drogi, gdyby bie bylo hajsu ba kogoś lepszego. Ktos taki na przeczekanie az się pojawi ktoś Top

a po co Ci wysoki? jak u nas się sprawdzaja niżsi

Kupując Wirtza i Frimponga zmniejszamy siłę fizyczną składu dlatego za Nuneza powinniśmy kupić wysokiego, silnego najlepiej czarnoskórego napastnika. Wiele sensownych opcji na rynku nie ma, ale to może być jedno z najmniej spodziewanych nazwisk, już nie raz przeprowadzaliśmy takie transfery

Masz na myśli Lakaka?

3 polubienia

Kevin Schade z Brentford? Młody, perspektywiczny w tym sezonie 11 bramek w lidze, cena też nie powinna być zbytnio wygórowana

Na pewno jak dali się wkręcić na Carvalho za ponad 20mln, to teraz Schade po dobrym sezonie zgodzą się puścić za 30 :joy:

1 polubienie

Zapomniałem, że mieliśmy Fabio i że on ciągle śmiga po boiskach PL. Niech go do Leverkusen sprzedadzą, oni szukają nowej 10.

1 polubienie

Serio będziemy całe okienko pisać i czytać o hipotetycznych transferach? Ja wiem, że tak naprawdę o każdym może pojawić się plotka i możemy kupić niespodziewanego, ale po co z tego miejsca robić jakieś wymarzone 11 albo pisać o piłkarzach o których nie ma ani krzty plotki? Jaki to ma sens tworzenie postów tylko dla pisania? Skupmy się na piłkarzach o których się pisze w mediach. Oczywiście ze źródeł z których warto coś wyciągać…
Bo potem, żeby przeczytać coś sensownego, to trzeba przejść przez stek nudnych tworzonych , a co powiecie o tym czy tamtym,.
Ja wiem, że nie muszę czytać… Ale jak chce się znaleźć coś sensownego to chyba trzeba czytać, co nie?

1 polubienie