A przypadkiem nie potrzebujemy HG? Wtedy Wharton ma podwójne znaczenie dla nas. Nie dość że bardzo utalentowany to i Anglik.
Ponoć Henry wczoraj urżnął się w trupa gdy pomyślał ile hajsu musi przewalić w wakacje ![]()
A przypadkiem nie potrzebujemy HG? Wtedy Wharton ma podwójne znaczenie dla nas. Nie dość że bardzo utalentowany to i Anglik.
Ponoć Henry wczoraj urżnął się w trupa gdy pomyślał ile hajsu musi przewalić w wakacje ![]()
Cherkim interesuje się City. Szkoda, bo za niewielką kasę świetny zawodnik, m.in. jako zastępca Salaha podczas PNA.
Fajnie byłoby przeczytać pierwszą oficjalkę.
Cena bardzo wysoka. Niestety nieosiągalna
Nie ma pewności, czy nie wybrałby nas nad City. Kwestia tego jaką rolę dałby mu Slot i ile czasu na boisku.
Dobrze będzie
Z najnowszych informacji wynika, że madrytczycy spróbują ściągnąć Martina Zubimendiego. Zawodnik Realu Sociedad był wprawdzie po słowie z Arsenalem, ale transakcja nie została sfinalizowana.
Co więcej, sam piłkarz woli przenieść się na Santiago Bernabeu. Przeprowadzka do Anglii została wstrzymana na czas ewentualnych rozmów z “Królewskimi”. Defensywny pomocnik chce poczekać i sprawdzić, czy Realowi uda się wyprzedzić “Kanonierów”.
Na ten moment to właśnie londyńczycy wydają się bliżej zwycięstwa w wyścigu. Wszystko mają rozstrzygnąć najbliższe tygodnie.
Czyli Zubi idzie do Realu a Arsenal zostanie na lodzie.
Cherki jest dość tani bo 25m.
Co do whartona to mówiło się o kwocie 70m. Gra w cp już 1.5 roku, nie będzie go łatwo wyjąć więc osobiście wątpię że uda nam się w to okienko i bardziej zadziałamy w przyszłym sezonie.
Co do ekitike to też może być z nim problem. Ma jeszcze 3 lata kontraktu i oni zajęli świetne miejsc 3 w lidze. Będą grać w lm. Mogą sobie windować cenę tym bardziej że francuz to młody gracz i raczej będzie gral lepiej. Mają też sporo kasy po sprzedaży marmousha i awansie do lm. Do tego wplątała się w to Chelsea
Zadzwoniłem do Henrego i powiedziałem, ze na forum robimy ściepę na Alvareza i Whartona. Ma jeszcze ich wziąć, tak żebyśmy za rok świętowali wygraną w LM.
Powiedział, że żadnej ściepy nie trzeba robić i zapytał za ile jest ta Alvareza i ta Whartona to zara sie kupi.
Hehe i ta jego żona ![]()
Moze stary stwierdził ze czas sie w psg pobawić
kasy ma tyle zeby całą ligę kupił ![]()
Bierzemy ![]()
![]()
![]()
![]()
Trzeba cisnąć póki Henry jeszcze zrobiony po fecie.
Jak już wszyscy wyrzucili Szobo ze składu to powiecie mi kto w tej pomocy będzie biegał i presował?
Ja tam Szobo za bardzo nie wyrzucam, ale Macca biega wcale nie mniej, a dużo więcej potrafi dać ekstra.
Zobaczymy co tam Arne wymyśli i czy rzeczywiście tego Wirtza kupimy, albo czy przypadkiem jeszcze nie stracimy kogoś z pomocy.
Potrzebujemy szerokiej kadry by obronić tytuł, dlatego Szoboszlai będzie równie ważny jak w tym sezonie. Możliwe, że czasem będą grać na zmianę, czasem będzie odciążał MacAllistera, a też może grać na bokach pomocy.
że w tym sezonie się udało to nie znaczy, że mamy pomoc budować na 3 graczach. W tym roku nie było kontuzji, ale one się mogą pojawić. Oczywistym jest, że potrzeba conajmniej 4 a najlepiej 5 na podobnym poziomie i dwóch może być troche słabszych.
Zakładając, że wyciągniemy tego Wirtza - to będzie solidna 6: Wirtz, Szobo, Mac, Jones, Ryan, Endo oraz 2 młodzików w postaci McConnella i Treya.
Wystarczy imo.
Mnie nadal mimo wszystko zastanawia to jak będzie wyglądał nasz atak, bo to jest kluczowe.
Zapomniałeś o bajceticu, miał bardzo dobry sezon w las palmas
Endo pewnie odejdzie to bajcetic będzie backupem dla ryana
jak nie kupimy CB to Endo zostanie na bank.
Graven Może zagrać na CB, w tym sezonie dobrze sobie radził gdy goniliśmy wynik bodajże z Fulham
tak ale masz jeszcze puchary, a Gomez moze byc akurat połamany.