Rozważania transferowe (dyskusja)

150 mil to Ty możesz przebiec. Kolega się jeszcze nie nauczył :sweat_smile: ?

2 polubienia

Znowu kupa zamieszania i finalnie nie damy tyle ile klub chce od samego początku xd

jak już wspominałem bardzo podobny do Darwina profil

Jeżeli Cherkiego weźmie city to jest duzy błąd z naszej strony. Chiesa jest di niczego a Salah swoje lata ma. Poza tym jest puchar szamana. Traktowanie Mo jako świętej krowy jest irytujące.najpierw sam siebie zajeżdża a potem meczymi się żeby zlapal rytm. Nie bardzo mnie interesują indywidualne dokonania Mo tylko dobro klubu.

1 polubienie

The Mail‘s Lewis Steele notes that after the abovementioned deals are sorted, as expected, the “Reds will step up a pursuit for a No. 9 and a central defender.”

With Darwin Nunez set for an exit, the funds raised via his departure will be added to the bank with Liverpool having been linked to Eintracht Frankfurt’s Hugo Ekitike, Leipzig’s Benjamin Sesko and Atletico’s Julian Alvarez – all of who will demand big figures.

Zgodzimy się że u Darwina zgadza się wszystko oprócz najważniejszego czyli głowy.

1 polubienie

U Hugo może być podobnie, biorąc pod uwagę jaką słabą ma skuteczność

2 polubienia

A co wy się na tego Cherkiego zbzikowaliście, widocznie nasi nie są nim zainteresowani, a Chiesa gdyby więcej grał to i pewnie więcej by dawał bo brakuje mu rytmu meczowego i to ewidentnie, to że jest traktowany przez Slota jak jest to już inna sprawa.

1 polubienie

Czyli będzie Frimpong, Kerkez, Wirtz i na tym się nie skończy. Pewnie wezmą tego rikitiki do ataku i może jakiś ciekawy ŚO?

Ja gada sie o napastniku i o obrońcy to raczej tak. Myślę ze ktoś z trojki napastnikow Alvarez Ekitike sesko

Nie nudzi im sie w koloo pisac to samo od 5 dni?

7 polubień

Hmm może dlatego ze za małe pieniądze kupujemy niezlego zawodnika do gry na kilku pozycjach. Kiedy chiesa miał dobry sezon.oni bali sie Włocha wystawić żeby dojechał do okna transferowego i teraz spróbują go opylić.

trend, niuniez, salach i mile. Kolega niestety nie potrafi nauczyć się prawidłowych nazw czy skrótów :confused:

3 polubienia

Arsenal właśnie idzie po Sesko, info od Romano z X. 93 miliony funtów za drewniaka. Artety chyba nikt nie rozlicza w klubie za ściąganie tego drogiego szrotu.

Cieszy mnie tylko że my nie jesteśmy na ich miejscu i nie jesteśmy zdesperowani na tyle by brać go poważnie pod uwagę.

1 polubienie

A my chcemy kapiszona Ekitike. Ktoś powie dlaczego Osimeh ma zryty łeb. Pewnie za 30 mln by go można pozyskać a jak by było cś nie tak to do arabów.

Osimhen już jest po drugiej stronie, będzie tylko gorszy. Podobny typ do Balotellego i Icardiego, nikt się już na niego nie nabierze, chyba że United

2 polubienia

Ja po cichu liczę jeszcze na Alvareza za jakieś 120-130:)