Jeśli mógłbym mieć prośbę, to prosiłbym też uspokoić tych wszystkich pesymistów, którzy tylko męczą i spamują temat o długiej sadze z Wirtzem. Nie da się tego czytać. Rozumiem, że ktoś może mieć PTSD po ostatnich okienkach, ale od tego marudzenia ziemniaki gniją.
Joyce: Lfc przedstawił nową ofertę Leverkusen- 100+ 13mln funtów.
https://x.com/_pauljoyce/status/1931095168876450167?t=QGPHHNCF5YTNki2e21H3DA&s=19
Joyce informuje, ze poprawilismy oferte na 113 mln funtow. Z tego 100 gwarantowana a 13 w dodatkach.
Czyli razem jakieś 134mln euro, ciągle sporo mniej niz chce B04.
Z drugiej strony żaden inny klub nie da tyle, Bayern na pewno, City dopina Cherkiego.
Pierwsza oferta była 100+ bonusy , druga 109 a 3 113?
Ale byłaby czopka jakbyśmy teraz zerwali negocjacje. ![]()
134 mln euro to w chuuj piniendzy tak czy siak.
https://x.com/Plettigoal/status/1931085951779962918?t=1goMR3m-BE_15shIc2Hb6w&s=19
Plattenberg pisze ze oferta LFC w okolicach 150 mln euro z bonusami i temat jest juz w zasadzie dograny
Romano dal aktualizacje wpisu w odniesieniu do poprzedniego z duzymi oczami i flagą mety. Chyba do jutra bedzie here we go.
Plattenberg nic nie wie.
Dobrze wiesz jak kończyły się w przeszłości takie sagi transferowe dla nas… Kibice po prostu zaniepokojeni. Nie ma się co dziwić
Pierwsza była razem z bonusami 100mln, druga 109 razem z bonusami i teraz trzecia 113mln. Kwoty ciągle podawane są wraz z bonusami.
@lfc257. No jak kończyły się takie sagi? Jeden Caicedo i już ciągle sraczka będzie jak coś się nie rozwiąże w ciagu kilku dni? Gdzie Caicedo był dogadany z chelsea i po prostu pozostał uczciwy wobec nich, albo inaczej, pomogliśmy Brighton podnieść za niego cene. Większość tych dłuższych sag kończyła się i tak sukcesem dla nas.
Przestań, z Lavia dobrze wyszło jak wyszło, Zubimendi? Co roku zmienia zdanie w ostatniej chwili. Bellinghamem nie było żadnej sagi bo zrezygnowaliśmy już w kwietniu, gdy zdecydował się na real… Ja napiszę tak szaybko poważne zainteresowania, które kończyły się dla nas sukcesem. Salah, Van Dijk. Wierzysz w to, że z Wirtzem ma się spierdzielić w ostatniej chwili? Jedynie chyba przez uparcie Leverkusen na te 150mln euro, których my nie damy. Jak teraz nie wezmą tych 135mln euro to za rok ile dostaną? 50-70? I to od Bayernu? Ja myślę, że ta oferta już wystarczy, ewentualnie pare mln dołożymy.
Dodatkowo pojawiają się głosy, że sam Wirtz już zaczał bardzo mocno naciskać Bayer aby umożliwili już przeprowadzenie tego transferu.
Jeden Caceido? A Lavia, Zubimendi. Mocno też się nastawialiśmy na Bellinghama i Tchouameniego - byli w orbicie zainteresowań a Real ich sprzątnął
No i na co nam oni? Jeden to Lavia lad a drugi nie wie co ze swoim życiem robic. Wirtz bylby fanstastyczny, ale z ta cena tez nie popadajmy w skrajnosc. Bayer tez chyba troche potrafi myslec, ze nie dosc, ze bedzie miec kolejny rok wkurzonego gracza, a drugie to za rok zarobi 50. I na nastepne mistrzostwo beda czekac 50 lat.
Wirtz kozak bez dwóch zdań. Ale dla mnie najważniejsze jest to że nasz klub nie daje się dymać jak Chelsea … jestem spokojny i będę oceniał transfery po zamknięciu okna ![]()
Mam nadzieję że przyjmą te ofertę 135 mln euro bo jeśli nie to nie do końca zrozumiem ich podejście. Wirtz ma tylko 2 lata kontraktu i jeśli się uprze to może na spokojnie go wypełnić i odejść za darmo. Za rok już nie będą zbytnio mogli oczekiwać 150 mln a tak jak ktoś wcześniej wspomniał z 80.
Plus no mogli by też trochę pójść nam na rękę jak dostają tak naprawdę 90% tego co chcieli.
Kurde nie mogę sie już doczekać Wirtza. Dodatkowo cieszą mnie małe ilości newsów dotyczące odejście Nuneza. Jak Wirtz dołączy to maszyna Darwizzy bedzie chodziła jak zła
𝗡𝗘𝗪: Florian Wirtz has made it clear he is keen to complete a move to Anfield. Liverpool are confident a deal will be struck for the 22-year-old,
. Wszystkie źródła informują że bliżej niż dalej, oby.