Dziś cisza w Liverpoolu, żadnych informacji o Kerkezie i Wirtzie od poważnych dziennikarzy,. Oby cisza przed burzą, chociaż może być też dlatego że całe Niemcy mają długi weekend.
wierz mi lub nie, ale jak jesteś dyrektorem sportowym na takim poziomie i negocjujesz właśnie rekordowy transfer na jakieś 140 mln to nie masz długiego weekendu xd
Przecież Delap już jest w Chelsea.
My póki co dużo rozmawiamy. Miejmy nadzieje że to rozmowy zakończą się pozytywnie, bo jeśli z Wirtzem nam nie wyjdzie, to nie dość że po raz kolejny troszkę robimy się pośmiewiskiem, to po drugie nie mamy żadnych alternatyw za niego. Jeśli mamy pokazać światu że jesteśmy poważnym graczem na rynku no to Florian musi do nas przejść innym razem to wyjdzie tak jak zawsze - dużo gadamy, dużo szumu a na końcu i tak się budzimy w ręką w nocniku. To samo tyczy się Kerkeza, niby już jakieś info poważniejsze było no ale jakaś taka cisza dziwna się robi. W tym tygodniu powinno się wszystko wyjaśnić, trzeba czekać na konkrety, no ale żeby czasami później nie było płaczu, bo co poniektórzy już zakładali tematy zawodników a nawet nie było słynnego Here we Go!
Pytanie co na to Diaz, bo jednak nie do końca mu się widzi tam iść. Albo barca albo My mi się wydaję. Wie, że i u nas i w barcelonie może powalczyć o wszystko. A po co iść już do Arabii? Za 3-4 lata to jak najbardziej, ale teraz? No chyba, że jak już pisałem, za rok wróci i to do barcy za dużo mniejsze pieniądze. Jednak czy stamtąd jest tak łatwo się wyrwać też?
Wydaje mi się że może być coś na rzeczy i że jedyną drogą do upragnionej Barcelony prowadzi właśnie przez przystanek w Arabii.
Nunez chce zostać w Europie? Może we Frankfurcie np.?
Nunez to niech pomyśli lepiej (co w jego przypadku jest ciężkie, wiem) bo z taką formą przy pozostaniu w Europie i następnym nieudanym sezonie to będzie mógł później tylko pomarzyć o Arabii i ustawieniu rodziny na następne pokolenia
Wygląda na to że Darwin zostanie z nami na kolejny sezon co najmniej ![]()
Jak nie opchną Nuneza to Ekitike sobie pobiega w błękitnej koszulce:)
Gdzie to wyczytałeś/ ujrzałeś?
A kto go wykupi za 50+mln na Europie? Atletico? oni po przedłużali właśnie kontrakty z zawodnikami np z Griezmannem mają 3 super napadziorów. Jedyna szansa wymiana na Alvareza -Nunez + 100 mln. NIkt inny sie na Europie Darwinem nie interesował.
Ten cały Hugo to może Być na podobnym poziomie co pan Darwin… jakoś mnie nie przekonuje liczbami się nie broni.
Patrząc na to że Morata i ten cały Felix mieli duże zainteresowanie poważnych klubów mimo bycia ułomami na swoich pozycjach, to nie zdziwię się że Nunez też będzie miał kilku chętnych, w końcu niezłe liczy wykręcił w najlepszej lidze świata.
z tym że oni byli raczej wypożyczani niż sprzedawani.
Przecież ten Etikite to jest serio Darwin vol.2 , tyle że Europejczyk, jak miałbym brać taką 9 to wolałbym żadną, za to Wirtz jest w tej chwili wśród 10 najlepiej wycenianych zawodników w Europie, a to już też o czymś świadczy. Obecnie 2 najdroższych piłkarzy LFC to Maca (100mln €) Graven 75 mln €