Ja też niezbyt wierzę w talent Francuza. To będzie drugi Kolo Muani… Już był wolał zaryzykować z Gyökeresem.
Wszystko spoko ale zaraz dostaniesz kontre że za stary.
Od poczatku mi sie ten pomysł też nie podoba. Wydawało mi się że to transfer dobry dla United. Coś w stylu Zirkzee. Miałem cichą nadzieje na fransfer Cunhy. Bo liczylem na cos w stylu grania jak z Firmino. Zamknijmy akcje z Wirtzem i Kerkezem i zobaczymy co dalej.
No właśnie on wydaje jest bezpieczna opcja ale nie pasuje do tego modelu z wiekiem ktory jakis czas temu sie ukazal na stronie. Wiec sam jestem ciekawy jak to sie rozwinie.
Już opende wolał bym fakt ten sezon slaby ale poprzedni już znacznie lepiej
Zawsze jest ryzyko. Nunez był w dobrym wieku a nie wypalił. Nie ma po prostu pewnej opcji. Ja tam żałuję że nie kupiliśmy Haalanda z Salzburga. To była życiowa szansa. Potem już nie było pewnego napastnika na rynku.
Ja bym spróbował wyjac Pedro z Brighton. Tez taka f9. Napewno lepszy niz Nunez.
Oczywiście, że nie ma pewniaków, ale wystarczy spojrzeć na tego Hugo… To wysoki szczurek w Premier League; w kontakcie z obrońcami nie ma większych szans. Wydaje mi się, że lepszą opcją byłby napastnik z warunkami fizycznymi.
Wiesz kto to był Peter Crouch? To byl bardzo dobry napastnik swoją droga, a chuchro wieksze od Hugo.
I przy tym gral w czasach gdy fizycznosc i brutalnosc w PL byly wieksze, nie bylo wtedy miekkich fauli.
𝗡𝗘𝗪: Barcelona are now set to go ‘all out’ for the signing of Luis Diaz from Liverpool,
.
A propos kolegi i jego postu:
Tier 3
• Unreliable. Before confirming such rumors through higher-tier outlets, you can assume that these reports are not true at all.
Most known Tier 3 outlets: Sport, Mundo Deportivo, El Chiringuito, Diario AS, Marca
Dawać tego Ekitike, czuję w kościach że odpali.
Ten komentarz to jak pocałunek śmierci dla Ekitike w LFC
Nasze zainteresowanie Ekitike pokazuje jakiego profilu szukamy. Kogoś bardzo uniwersalnego który nie musi strzelać 50g bo jest od tego salah, ale musi być świetny w grze kombinacyjnej. Bardzo dobry w pressingu. Notować sporo asyst i odnajdować się zarówno w polu karnym jak i poza nim.
Tacy gracze jak gyokeres, osihmen, delap, nunez czy openda odpadają na starcie.
Dokładnie, Ekitike jest magikiem
Rzeczywiście magik, do tego skrojony pod BPL.
https://x.com/AnfieldEdition/status/1932331130503467026
Liverpool ma odbyć spotkania z przedstawicielami Bournemouth i Miloša Kerkeza w tym tygodniu. Jest bardzo prawdopodobne, że zostaną osiągnięte porozumienia w sprawie przeniesienia lewego obrońcy do Anfield.
https://x.com/AnythingLFC_/status/1932331409517035900
Bayer Leverkusen żąda ceny za Floriana Wirtza, która wynosi € 150 mln (126,4 mln funtów). Liverpool nie zamierza oferować tak wysokiej kwoty.
Negocjacje trwają.
Nie bylbym taki pewny. Ten Pedro nie wyglada na zadnego kozaka.