Czyli po transferze xDDD
Obawiałbym się jego podejścia do gry - piłkarz dobry, ale pod koniec sezonu wdał się w konflikt w BHA i został odsunięty od składu. My unikamy tego typu zawodników. Pod względem charakteru chyba bardziej pasuje do ManU
Co do transferu Wirtza to nie czaje ruchów bayeru. Powinni go pchnac za 140mln. No ale z drugiej strony to Szkopy xd
Dla mnie też to nie jest piłkarz na LFC, ale może to być kwestia FPL. Zawsze jak go miałem w składzie to notował blanka.
Nie zebym narzekał, ale słabe jakieś to okienko tego biednego manchasteru city. Cherki, Ayt Nouri, w sumie zimą Marmoush.
A my za to ping ponga kupiliśmy ![]()
To ile kur*a oni w końcu chcą? Co ofertę jest info że chcą kilka milionów więcej i zaraz się dogadają. Naprawdę niech ida w pizdu
A to niech się pier*ola XD Żeby nawet te 10 baniek nie zjechać to niezłe negocjacje. Mam nadzieję że Wirtz zacznie tam na nich naciskać mocniej.
My robimy dużo szumu a City kupuje.
Cherki, Reijnders, Ait Nouri
Koniec negocjacji zaraz będzie. I kolejna kompromitacja Edwardsa.
Im sie chyba w glowach cos przestawilo w “Vizekusen”.
Nasi po odrzuceniu 4 ! oferty ( o ile tak bedzie) powinni im pokazac pewien palec a Florkowi powiedziec "nie nasza wina i poczekaj rok ".
Ciekawe co sie wtedy wydarzy ?
City odłoży w rok stówke i go zgarnie
Albo inny Real się upomni o niego
Sami są sobie winni sytuacji jaka powstała, Virgil krzyknął że “gorące lato będzie”, zarząd krzyknął “mamy pieniądze na pewno będzie nasz”. Leverkusen to wykorzystuje i wygląda na to że nie zejdą nawet o mln z tych 150 ,pewnie trzeba będzie to wypłacić.
Kurde, to chyba Atmosferovicia od klubowej kawiarni trzeba im dorzucić w pakiecie. Gość wart conajmniej 10mln.
Żadnego Wirtza tutaj nie będzie. Możecie zapamiętać kiedy napisałem ten post i kiedy będzie informacja że negocjacje zerwane. Za długo to wszystko trwa , Bayer ciągle chce więcej kasy i koniec końców powiemy pass i jak w zwyczaju bywa obudzimy się w ręką w nocniku i nie będzie na rynku już alternatyw i jednak Elliott zostanie i 15 artykułów jaki to on ma super talent. Jak my z Kerkezem się pieprzymy już z 3 tygodnie to o Niemcu zapomnijmy. Czyli standardowe okno LFC, dużo gadania, dużo szumu a na końcu i tak gówno z tego wyjdzie.
Niestety tak jak mówiłem - za bardzo medialny się zrobił ten transfer. Pieniądze lubią ciszę. Już dziennikarze odtrąbili że transfer załatwiony i zostały szczegóły… Bayer to wykorzystuje do windowania ceny. Chociaż nie rozumiem ich. Te 140 mln to naprawdę uczciwa cena. Uparte wołanie 150 mln to przesada
Bayer sam sobie strzela w kolano a nie my. 140 baniek moga przytulic to na co oni licza? Ok wymyslili sobie 150, ale za rok nikt im nie da 70. ja bym powiedzial pas. A wcale sie nie zdziwie jak na koniec okienka sami przyjda i sprzedadza za 130.
Może to i lepiej że ten transfer się nie udał. Za rok Liverpool będzie mógł wydać z 300mln i nowy trener będzie mógł dowolnie przebudować druzynę. Zawsze uważałem że najważniejszą cechą jest cierpliwość.
Nunez z Liverpoolu pasuje jak ulał , a podobno jest na sprzedaż.
Powinien być tańszy niż 100 baniek, co chyba jest rozsądniejsze za napastnika który nie ma strzelać bramek.