Przy ich odejściu, sprowadzenie kogoś uniwersalnego (jak Hato) byłoby koniecznością. Zatem odejdzie najpewniej Robertson, bo wchodzi w ostatni rok kontraktu. Ale mam też wrażenie, że to krótkoterminowe. Za rok nie będzie tu żadnego z nich.
Ja kojarze. Gówniane źródło pokroju indykaila.
James William, a to nie ten co pisał że Mount i Bellingham będą u nas i Trent lada moment podpisze nowy kontrakt?
Gdyby Krzysztof Perchal miał dzisiaj twitter Blue to mógłby sobie kupić taksówkarza na wyłączność i jeszcze starczyłoby na Isaka.
nawet kojarze geneze tej plotki. Na reddicie ktoś napisał 2dni temu Konate do PSG => Zabranyi do LFC => Gomez do B’mouth.
Hojlund do Interu wg Gazzetta della sport. Tzn zainteresowani są wypożyczeniem Duńczyka.
Napoli też rozważa Hoilunda, raczej na zasadzie wypożyczenia. Ciężko będzie za Darwina wyciągnąć konkretną kasę typu 50+mln.
Patrząc w jego profil statystyczny czy słuchając opini osób na codzień znających Lyon czy ligę gracz wyśmienity z olbrzymim potencjałem. Bardzo przypomina diaza, ale wydaje się dużo spokojniejszy jeśli chodzi o wykończenie(choć to w tym sezonie nie było jakieś złe).
Uwazam że jeśli sytuacja z ekitike i isakiem się nie zmieni czyli nie obniży się cena, a Alvarez dalej będzie niedostępny to możemy diaza na stałe przesunąć do ataku i rotować z jota, a sami ruszymy po młodego francuza by za rok sprzedać diaza i kupić napastnika.
Osobiście uważam że była by to świetna alternatywa bo ceny panów są absurdalne, a przez rok dużo może się zmienić. Natomiast my dalej wygladalibysmy mocarnie
Ciekawa opinia Tomasza Urbana nt. Simonsa.
“Sommerwetterfussballer. Jak idzie, to ok. Jak nie idzie, to sam ciągnie drużynę w dół. Uważam, że to nie jest piłkarz z mentalem na taki klub.”
O Wirtzu wypowiadał się w samych superlatywach że to klejnot niemieckiej piłki i ogólnie uważa że wszędzie sobie poradzi.
No tylko tam sie w transferze do Atleti jedna rzecz nie zgadza. Kasa jaką chcemy dostac. Bo o ile Atleti chce i Robo podobno tez zainteresowany to problem w tym, ze gdzies pisali, ze Atleti chcialo by go kupic za niewielkie pieniadze. My go raczej nie oddamy za mniej niz 15-20 mln funtów, a nie sadze zeby oni nam tyle zaplacili za 31 letniego bocznego obrońcę. A pewnie takie pieniadze bylibyśmy w stanie uzyskac za Robo ze sprzedazy na rynku angielskim.
Nie bardzo wierzę w te transfer Fofany. Jesli nie odejdzie ktos z dwojki Gakpo Diaz to nie bedzie gdzie go upchnac. Zwlaszcza, ze pisze sie o tym, ze chcemy kupic klasyczna 9. Biorac pod uwage nasze podejscie do transferów to jesli nie bedzie odpowiedniej 9 na rynku to nie kupimy nikogo i zostaniemy z Jota i Nunezem. Lu jesli uda sie sprzedac jednego z nich to ewentualnie moze kogos kogo maja na liscie jako rezerwowego napatnika. A jak widac ze sprzedaza Nuneza juz teraz jest spory problem, bo jedyne zainteresowanie o ktorym sir mowi to Napoli z de Laurentisem, ktory predzej sprzeda wlasna matke niz wylozy 50-60 mln funtow na transfer Nuneza. On by go najchetniej wypozyczyl z opcja wykupu za grosze rozlozone na 30 rocznych rat. Ewentualnie transfer do Arabii ale chyba sam Nunez nie bardzo juz jest zainteresowany takim rozwiązaniem.
O Jote to chyba nawet zadnych plotek nie bylo. Wiec w jego przypadku obstawiam, ze zostanie do konca kontraktu lub ewentualnie jego agent wepcha go do jakiegos szejkowego uniwersum. Ale narazie cisza.
Paradoksalnie latwiej nam bedzie sprzedac mlodych, zdolnych niz tych naszych goleadorów…
Ogłoszenie jutro. Węgierska kolonia się powiększa.
Te jego odejście stało się już memiczne. Mam wrażenie że on nigdy nie odejdzie
i tak tak wiem, że ma rok kontraktu

Te jego odejście stało się już memiczne. Mam wrażenie że on nigdy nie odejdzie
No to taka huba xD żal że go kiedyś nie sprzedaliśmy za około 10 milionów funtów do CP
Liverpool zainteresowany pomocnikiem PSG , Warren Zaire-Emery.
19-letni pomocnik uchodzi za jeden z największych młodych talentów w kadrze Francji.
Transfermarkt wycenia piłkarza na 55 mln euro.
Zródło Graeme Bailey
A to nie było tak, że go Jurek przekonał żeby został? Żeby było zabawniej
A tego to już nie pamiętam XD
Super by było, ale pomoc mamy nieźle obsadzoną, raczej nie przyjdzie siedzieć na ławce. Chyba, że wygryzłby ze składu Gravena i/lub Mac Allistera.