Ekitike to opcja do rozwoju na przyszłość. Najlepsza inwestycja w dłużej perspektywie
Isak to opcja na już, ale ryzyko łamania
Oshimen nie ma mózgu, jest stary i puchar szamana.
Brać Ekitike i 9 mamy zabetonowaną na lata.
O Darwinie też tak myślałem że mamy 9 na dekade a juz napewno na nim nie stracimy
Dlatego mi tak średnio zawsze szło granie u buka .
Z tą różnicą, że Nunez nigdy do nas nie pasował. Wybrano go po dwóch meczach z nami i pod wpływem emocji Kloppa. Z Etikite jest inna historia - analiza i obserwacja od kilku lat. A skoro cały sztab rekrutacyjny widzi w nim realną opcje to analizy, i to znacznie bardziej skomplikowane niż śmieszne xG, wypadły pomyślnie. Tylko zbić cenę do bardziej realnych 60-70 milionów i będzie git.
Dokładnie tak. Ja jestem zdania że lepiej przepłacić i kupić opcje na już niż liczyć na rozwój młodego talentu. Ekitike naprawdę nic wielkiego w bundeslidze nie pokazał. Płacić tyle kasy to szaleństwo. A Isak jest ograny w Anglii. To jego największy atut
Zdecydowanie będzie nowy napastnik i mamy nawet duży wybór a koszty żadne.
Można będzie również rotować między… Lucho, Diogo i… Darwinem ![]()
Bawi mnie to ciągle pisanie jaki to Isak jest bardzo podatny na kontuzje xd chłop regularnie gra w pierwszej “11” z małymi przerwami. Zgodzę się jedynie, że nie jest do końca przetestowany w graniu co 3 dni. Jednak Slot i jego sztab udowodnili, że potrafią utrzymywać podstawowych zawodników w grze, przykład Ibou.
Historia kontuzji Isaka:
Dla porównania historia kontuzji Joty:
Tylko w pierwszym sezonie Isak byl mocno awaryjny. Kolejne dwa to juz prawie gra od dechy do dechy. Co najmniej 2500 minut zaliczone w ostatnich dwoch sezonach PL, a i tak bysmy go oszczedzali co pewien czas i dawali pograc np. Jocie. On jest dosc zdrowy i mozna go brac.
Hmm piszesz że nic takiego nie pokazał. Czy 15g 8 a dla 22 l zawodnika w jego pierwszym pełnym sezonie to nic takiego?
Uważam że nie ma co specjalnie skupiac na plotkach. To że chcemy napastnika i stopera jest dość oczywiste. W przypadku odejścia diaza też trzeba będzie działać
@lfc257 ale co do tego ma Werner? To dalej świetny wynik.
Robert Lewandowski też w swoim 2 sezonie w bundeslidze miał 22 gole 10 asyst.
Isak o którego się tu tak błaga miał 6goli idąc do Newcastle. Trzeba patrzeć na szerszy kontekst umiejętności a te ekitike ma olbrzymie
Oczywiście że nic specjalnego. Nie za takie pieniądze. Werner w RB Lipsk strzelił 25 goli w jednym sezonie a w Chelsea był totalnym niewypałem.
No i co ten Kudus ma do Liverpoolu?
To ze sie nim interaujemy ![]()
![]()
![]()
No i jak myślisz ? Ile mili za niego wyłożymy ? Czy tam przebiegniemy.
https://x.com/Sean_OConnor8/status/1939724022645711147?t=ooENy5NWwALi6uzzHjWoiA&s=19
UPDATE: Marc Guehi🏴
Liverpool are CLOSE to agreeing personal terms with Crystal Palace player Marc Guehi.
Crystal Palace asking price for Guehi is between £45-50 million while Liverpool are hoping to get a deal done for around £30 million.
Pewnie spotkamy się koło 35-40. Dobra cena, jeśli nie zważać na krótki kontrakt w CP.
Nunez, musisz… jeśli on zostanie, to się załamię. Za rok nie dostaniemy nawet zbliżonej sumy do tej, co teraz pewnie Napoli oferuje, no chyba że zmieni zdanie nt Arabii.
Slot będzie miał zrobić 85 mil wokół Anfield
może 1:1 za Osimhena?