Rozważania transferowe (dyskusja)

3 polubienia

Ekitike to opcja do rozwoju na przyszłość. Najlepsza inwestycja w dłużej perspektywie
Isak to opcja na już, ale ryzyko łamania
Oshimen nie ma mózgu, jest stary i puchar szamana.

Brać Ekitike i 9 mamy zabetonowaną na lata.

2 polubienia

O Darwinie też tak myślałem że mamy 9 na dekade a juz napewno na nim nie stracimy :laughing: Dlatego mi tak średnio zawsze szło granie u buka .

2 polubienia

Z tą różnicą, że Nunez nigdy do nas nie pasował. Wybrano go po dwóch meczach z nami i pod wpływem emocji Kloppa. Z Etikite jest inna historia - analiza i obserwacja od kilku lat. A skoro cały sztab rekrutacyjny widzi w nim realną opcje to analizy, i to znacznie bardziej skomplikowane niż śmieszne xG, wypadły pomyślnie. Tylko zbić cenę do bardziej realnych 60-70 milionów i będzie git.

Dokładnie tak. Ja jestem zdania że lepiej przepłacić i kupić opcje na już niż liczyć na rozwój młodego talentu. Ekitike naprawdę nic wielkiego w bundeslidze nie pokazał. Płacić tyle kasy to szaleństwo. A Isak jest ograny w Anglii. To jego największy atut

Zdecydowanie będzie nowy napastnik i mamy nawet duży wybór a koszty żadne.
Można będzie również rotować między… Lucho, Diogo i… Darwinem :rofl:

Bawi mnie to ciągle pisanie jaki to Isak jest bardzo podatny na kontuzje xd chłop regularnie gra w pierwszej “11” z małymi przerwami. Zgodzę się jedynie, że nie jest do końca przetestowany w graniu co 3 dni. Jednak Slot i jego sztab udowodnili, że potrafią utrzymywać podstawowych zawodników w grze, przykład Ibou.

Historia kontuzji Isaka:

Dla porównania historia kontuzji Joty:

2 polubienia

Tylko w pierwszym sezonie Isak byl mocno awaryjny. Kolejne dwa to juz prawie gra od dechy do dechy. Co najmniej 2500 minut zaliczone w ostatnich dwoch sezonach PL, a i tak bysmy go oszczedzali co pewien czas i dawali pograc np. Jocie. On jest dosc zdrowy i mozna go brac.

2 polubienia

Hmm piszesz że nic takiego nie pokazał. Czy 15g 8 a dla 22 l zawodnika w jego pierwszym pełnym sezonie to nic takiego?

Uważam że nie ma co specjalnie skupiac na plotkach. To że chcemy napastnika i stopera jest dość oczywiste. W przypadku odejścia diaza też trzeba będzie działać

@lfc257 ale co do tego ma Werner? To dalej świetny wynik.
Robert Lewandowski też w swoim 2 sezonie w bundeslidze miał 22 gole 10 asyst.
Isak o którego się tu tak błaga miał 6goli idąc do Newcastle. Trzeba patrzeć na szerszy kontekst umiejętności a te ekitike ma olbrzymie

Oczywiście że nic specjalnego. Nie za takie pieniądze. Werner w RB Lipsk strzelił 25 goli w jednym sezonie a w Chelsea był totalnym niewypałem.

No i co ten Kudus ma do Liverpoolu?

To ze sie nim interaujemy :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

No i jak myślisz ? Ile mili za niego wyłożymy ? Czy tam przebiegniemy.

3 polubienia

https://x.com/Sean_OConnor8/status/1939724022645711147?t=ooENy5NWwALi6uzzHjWoiA&s=19

UPDATE: Marc Guehi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Liverpool are CLOSE to agreeing personal terms with Crystal Palace player Marc Guehi.

Crystal Palace asking price for Guehi is between £45-50 million while Liverpool are hoping to get a deal done for around £30 million.

7 polubień

Pewnie spotkamy się koło 35-40. Dobra cena, jeśli nie zważać na krótki kontrakt w CP.

Nunez, musisz… jeśli on zostanie, to się załamię. Za rok nie dostaniemy nawet zbliżonej sumy do tej, co teraz pewnie Napoli oferuje, no chyba że zmieni zdanie nt Arabii.

2 polubienia

Slot będzie miał zrobić 85 mil wokół Anfield

4 polubienia

może 1:1 za Osimhena?

1 polubienie