Rozważania transferowe (dyskusja)

Ale on nie ma złamanej kariery tylko w najlepsze gra sobie za miliony we Francji. Po prostu w Anglii gdzie sprawa była o wiele głośniejsza jest według mnie spalony. I to pokazuje, bo nawet przy braku napastników na rynku nikt się nie rzucił. Karierę to ma zniszczoną Johnatan Majors(aktor) który za podobną akcję został całkowicie scancelowany.

1 polubienie

Skończ już pisać o tym patusie, robi się to nudne

1 polubienie

szczerze absolutnie mnie nie interesuje czy ją pierze czy nie skoro ona tego nie zgłasza cofa zarzuty i robi z siebie brzydko mówiąc debila, to czemu my się mamy tym przejmować?Ja tam nie mam nic przeciwko jego osobie

1 polubienie

ale i tak wiemy,że jego tranfer się nie wydarzy także nie ma o czym mówić

1 polubienie

Tylko to co ja mam przeciwko i to co ty nie masz to nie ma znaczenia. Bo on jest spalony i pijarowo ten ruch tragiczny dla klubu. Może za parę lat, nawet United go nie chce mając takie problemy. On byłby ich najlepszym piłkarzem obok Bruno. Pewnie nawet Greenwood trafi do dużego klubu, co chwile przejawia się Barcelona przy jego nazwisku, ale nie w Anglii.

To że w ogóle jego nazwisko ktoś podaje pokazuje, że jest straszna dupa z napastnikami. Albo trzeba za kogoś rozbić Bank jak za Alvareza i Isaka, albo liczyć że taki jakiś talent za mniejszą, ale wcale nie małą kwote.

Odpowiedz ogólna odnośnie byłego gracza “memnited”.
Choćby skały srały a w ataku miał u nas grać woźny z pierwszej lepszej, liverpoolskiej podstawówki to lepiej taki ktoś niż jakiś były gracz “mysznited”.
Odpadom z “mysz-stadionu” mówię NIE i przeciwwstawiam się “siłom i godnościom osobistom” :crazy_face:
No! :rage:

i prefer not to speak if i speak i am in big trouble

2 polubienia

Jeśli chodzi o napastnika rezerwowego to ja widziałbym Muniza z Fulham - trochę kloc ale mega inteligenty. Isak oczywiście do pierwszej 11tki :slight_smile:

Fajnie kupicie do pierwszej jedenastki dobrego napastnika i co z prawą stroną. Jeden nawet mocny napastnik nie wytrzyma premier leauge i nowego formatu ligi mistrzów. Śmierć Joty spowodowała ze musimy byc bardziej elastyczni w tym temacie. Ściągnięcie dsoch napastników jeszcze przy zalozenii ze numerem jeden na liście jest Isak jest porostu niewykonalne. Eikitike jeet bardziej prawdopodobny niz 150 funtow za Szweda.

A co ma być? Salah zagra 90% meczów, a resztę obskoczy Chiesa albo Frimpong. Zapomnij, że coś będzie robione z prawa stroną dopóki gra u nas Salah.

5 polubień

Ja raczej wiem jakie są kobiety i bardziej uwierzę , że skręciła historię na szybkości żeby go ukarać za rozstanie, a jak mu nic nie udowodniono to szybko chciała wrócić żeby mieć jakiś bankomat.

A, że on ma połowę IQ Darwina to się wpakował znowu w ten związek pełen czerwonych flag.

Piłkarsko Greenwooda lubię i sam go rozważałem wcześnie jako wolnego agenta, ale żeby coś za niego płacić to nie warto.

Skoro tak o Greenwoodzie rozmawiacie, to przypomnijcie mi kiedy ostatni raz widzieliście zawodnika LFC z przeszłością w United? Bo wydaje mi się, że kogoś tu srogo odrealniło.

@Ath303 w tym rzecz. Ostatnia taka sytuacja 30 lat temu, a rozważania o Greenwoodzie jakby mało kto znał relacje między klubami.

3 polubienia

Jak sięgam daleko pamięcią to poza wspomnianym Incem aka “the Guv’nor” chyba nikogo innego nie kojarzę.

Heinze chcielismy kupic, ale go nam Fergie nie puscil

Masz rację. Lepszym określeniem byłoby załamanie. W mojej ocenie ten gość miał niesamowite papiery. Jako nastolatek wygrywał regularnie biegi krajowe w Anglii krótkodystansowe.
Naturalnie obunożny i z genialnym uderzeniem i świetna technika. Uważam że gdyby nie stracił tych 2-3 najważniejszych lat to był materiał na gracza do walki o złotą piłkę.

I samo to że to co mówisz że jest spalony na topowym poziomie w Anglii jest prawdą mnie intryguje. Pod tym kątem jaka kara jest odpowiednia dla człowieka za taki czyn.
Pamiętacie sytuację mendyego? Zapowiadał się świetnie. Sąd go uniewinnił ale karierę mu zabrano.
Sakho też mnóstwo stracił

Sytuacja z Mendym jest dziwna, a z Sakho zarówno Liverpoolowi, jemu i reprezentacji francji być może wpłynęli na wynik kluczowych meczów. Finał ME i Finał Ligi Europy.

1 polubienie

Dla mnie to takie meh i na miejscu klubu bym go posadził na ławie, bo on od wiosny i tak sie będzie oszczędzał

To ten sam co pisał że Wirtz mial wybrać Bayern, wiec tego.

W tym tweecie nie ma nic odkrywczego. To że zostanie u nas albo pójdzie do realu jest wiadomo od tygodni jak nie miesięcy.