Poważne pytanie - czy ktoś oglądał większą ilość meczów Newcastle i widział Isaka w akcji, nie tylko te my vs oni?
To są absurdalne pieniądze, on naprawdę jest taki dobry?
Takie loty i inne tego typu rzeczy to zazwyczaj jakieś fejki. Trzeba czekać na bardziej rzetelne info.
Ludzie, wrzucajcie oryginalne teksty po angielsku, a nie te chujowe tłumaczenia ;d
Wiadomo, że wystarczy spojrzeć chwilę i wiadomo o co chodzi, ale no oczy bolą od czytania tych tłumaczeń.
Jak wyjdzie tu finansowo mniej więcej 1:1, to będzie majstersztyk.
Wiek, wg mnie na pozycji Diaza jest porównywalnie dobry - lepszy skill, ale trochę mniej pracy dla zespołu. Pytanie czy da się go tego nauczyć, ale i tak mając po swojej stronie Kerkeza, to będzie w miarę zabezpieczona strona. Za to siła ofensywna naszego zespołu będzie OGROMNA w takiej sytuacji.
Jest i jak widać każdy w klubie tak sądzi, skoro Alex jest 1 wyborem Slota,Hughesa, Edwardsa i reszty. Poza tym to nie nasze portfele i pieniądze i jeśli klub stać to niech płaci. Rozumiałbym strach gdyby kwota na Isaka była całym naszym budżetem i przeznaczylibyśmy ją tylko na niego. A tak to już wcześniej zrobiliśmy świetne ruchy a Szwed to będzie wisienka na torcie.
Obejrzałem kilka meczów Newcastle (poza meczami z nami). Jest obok Haalanda najlepszym napastnikiem w lidze. Tyle, że moim zdaniem daje więcej drużynie niż Norweg, ponieważ nie jest tak statyczny w grze. Potrafi rozszerzyć grę, jest silny i ma kliniczną precyzję wykończenia. No i najważniejsze, jest świetny w grze kombinacyjnej, co w połączeniu z Wirtzem i Salahem będzie kosmiczne. Mankamentem są jego kontuzje mięśniowe, choć nie jest z nimi aż tak źle, jak tu niektórzy przedstawiają.
Czy jest wart tej kwoty? Skoro jesteśmy w stanie za niego tyle dać to tak. Niestety rynek napastników jest bardzo ubogi, więc ceny z automatu idą w górę.
Fabrizio Farmazano napisał, że Isak chętny na przenosiny.
A mimo mięśniówek chłop wali 20+ bramek w lidze co patrząc na Darwina, który ma zdrowie jak koń jest nie do wyobrażenia. Isak to idealny napastnik do tego co gra Arne a patrząc na to co jego sztab zdziałał z kontuzjami np Ibou to jestem w stanie uwierzyć , że i u Szweda by coś poradzili.
Krotko, jak kuia Szweda , jestem uchlany na wieczur do rana hahaha
Ludzie, jedna prośba. Nie wrzucajcie po ileś razy tych samych screenów ze spekulacjami transferowymi, bo się robi bałagan. Czy naprawdę tak trudno prześledzić pobieżnie posty, które już zostały wrzucone i ewentualnie wtedy zdecydować o zamieszczeniu tego swojego? Zwracajcie na to uwagę i nie dublujcie tych samych informacji.
Wierze że sebzie będziesz na następnym naszym odcinku You"ll Never Talk Alone #współpraca ![]()
![]()
Pytanie czy Newcastle nie naciągnie nas na jakieś 175 milionow. Nie wiem, to bedzie cięższy transfer do wynegocjonowania niż Wirtza zdaje mi sie. No i kominek płacowy wyleci u nas. Rodrygo czy Isak beda chcieli z pewnoscia w okolicach 250-300k na tydzien.
Jeśli Isak ma 120k w NU to można zamknąć jego tygodniówkę w 200k.
Z Rodrygo gorzej, bo on ma w realu chyba ponad 200, ale to juz kwestia rozmów z zawodnikiem.
Dodatkowa rzecz w przypadku wyciągnięcia Rodrygo z Realu za grube pieniądze to pokazanie, że da się wyciągnąć piłkarza z Realu w dobrym wieku, który najlepsze ma przed sobą. Taka wiadomość w świat że Real nie musi być stacją docelową, wręcz pokazanie wraz z transferem Wirtza i oby Isaka, że my widzimy siebie na tym samym poziomie co Real.
Tutaj to przesadziłeś… Real nie sprzedaje zawodników których nie chce sprzedać. W ataku mają sporo zawodników i tak się złożyło że większość chciałaby grać na lewym ataku
. Rodrygo nie jest niezbędny. Tak samo kiedyś sprzedali Oezila czy di Marię - bo chcieli. Przyszli inni którzy ich zastąpili. Gdyby Rodrygo był kluczowy i strzelał masę bramek - nigdy by go nie puścili za żadne pieniądze.
Jestem niesamowice zaskoczony jak wiele osób na tym forum chce Rodrygo. Mam nadzieję że nikt w klubie nie wpadnie na taki pomysł że wywalić 100 baniek na niego.
100 nie ale za równowartość Diaza czemu nie?
Szczerze to najchętniej widziałbym oczywiście Isaka i chyba jednak pozostawienie Diaza i Nuneza + dokupienie Fofany. Moim zdaniem nie ma co robić zbyt wielu zmian, a Luis zna system i pewien poziom trzyma, a Rodrygo to jednak niewiadoma. Dobrze byłoby ściągnąć jeszcze 2x ŚO i rezerwowego ŚPD za Endo.
Rodrygo teraz to rezerwowy realu za vinim, gulerem i być może tym nowym Argentyńczykiem. Także ja osobiście na jego transfer aż tak się nie napalam i wolałbym fofane choć ufam naszym.
Co do isaka. To najlepszy napadzior w Anglii. Właściwie kompletna 9. Jedyne co to jego zdrowie nie jest top. Technika, drybling, szybkość, wykończenie, gra kombinacyjną, kreatywność, pressing, mentalność, wszystko się zgadza.
Jednak uważam że jeśli sam isak nie pójdzie all in to Newcastle go nie puści. Nawet jak kupią ekitike.
Awansowali do lm właśnie i pozbywanie się gracza który ciągle ma 3lata kontraktu nie jest im na rękę. Przecież mogą 1 sezon rotować go z ekitike aby francuz się zaaklimatyzował i za rok sprzedać Szweda za 100m a francuz będzie gotowy. Sam ekitike to ciągle bardzo młody chłopak i może też grać na skrzydle. Także jeden sezon w ekipie która będzie miała koło 60m jako zawodnik rotacyjny nie brzmi źle. Przecież tak samo było z livramento za którego dali sporo siana i w pierwszym sezonie był tylko zmiennikiem trippiera. Wiem że wielu z was myśli trochę życzeniowo że to niemożliwe, ale uważam że sroki nie beda chciał zostać na 9z ekitike i osula.
Obym się mylił.
@el_pistolero ok, Ale to dla mnie brzmi trochę jakby hughes był jakims guru. No bo przecież Frankfurt może zgodzić się na obie oferty. I ekitike może wybrać tę od srok skoro dla nas od początku jest tylko alternatywa. Druga sprawa że to może Newcastle nas właśnie prowokuje żebyśmy wzięli ekitike i zostawili im isaka. Przecież dla nich wariant zostawienie isaka a ekitike do lfc jest lepszy niż isak do lfc a ekitike do srok. A jeśli tak poważny kandydat odpadnie z wyścigu o Szweda (no bo jak za około 70-80 kupimy młodego francuza) to po dobrym sezonie isak może uznać że przedłuża kontrakt.
@Czerwoniak nawet jeśli masz rację. I nawet jeśli isak myśli tak samo (co nie musi być prawda bo sportowcy często wierzą w SB bardziej niż kibice) to istnieje coś takiego jak interes Newcastle i kontrakt isaka!!! Niesamowite jak łatwo wszystkim to umyka i oczekują że sroki mają sprzedać i…
Jednocześnie gdyby chodziło o naszego gracza to forum by płonęło.