Ktoś porządniejszy dał o tym znać bo do tej pory nie widziałem chyba dobrego źródła (a Lewis Steele według rozpiski to tier 2 dla nas)
Jedno jest pewne. Jak Henry Al Szejk zostanie uwolniony to się ostro wku*wi .
ten filmik był wrzucony kilka komentarzy wyżej, post do usunięcia
Wiecie czy dziś będzie ogłoszony Ekitike?
Akurat to że ty tak uważasz nikogo nie dziwi. Twoje oceny w 3/4 wyglądają jak te z flashscora.
brazylijczyk był bardzo widowiskowy graczem, ale też bardzo nierównym. Jednak jego główną pięta Achillesową była gra bez piłki, a raczej jej brak.
Dlatego nie dziwią jego późniejsze losy w topowych ekipach.
Flo to inna półka.
Akurat w Bayernie miał niezły sezon, tak samo jak początek w Barcelonie.
Słabo grając bez piłki nie łapie się takich liczb z pozycji 10/lewoskrzydłowego.
Akurat ogladalem jego wiekszosc spotkan u nas i uwazam, ze to jeden z najlepszych zawodników, jacy u nas grali. Można sie z tym zgadzać, lub nie, ale zaprzeczać, że był co najmniej bardzo dobry, to już przegięcie.
Barca dała za niego podobną kwotę, co my dalliśmy za Flo i to prawie 10 lat temu i uwierz mi oni mają większa wiedze od Ciebie…
Nie chce wdawać się w dyskusje o poziomie gry Coutinho, ale chciałbym odnieść się do ostatniego zdania.
BARDZO MOCNO POLEMIZOWAŁBYM NA TEMAT POZIOMU WIEDZY I DECYZJI TRASNFEROWYCH BARCELONY W TAMTYM CZASIE.
Ja tylko przypomne, że te ruchy zaprowadziły ją na skraj bankructwa, klub stał sie memem, pokłócił się z legendą, a kwintesencją jest chyba Dembuś, który teraz czaruje w PSG.
Nie, ten klub ewidennie wtedy miał mniej merytoryczne dyskusje na temat transferów niż my teraz na tym forum. Mur beton.
W każdym razie to nadal był wielki klub, więc cięzko mówić, żeby nie wiedzieli co biorą. Moim zdaniem Cou w tym najlepszym momencie był zawodnikiem wartym tej kasy. W Barcie właśnie się nie ułożyło jak wielu, w tym wymienionemu przez Ciebie Dembele.
Nie nie, ja uważam że był bardzo dobry. Natomiast bardzo wysoko cenie “Wirtza” .
W Bayernie był niezły, ale mimo to grał na ławce większość a oni nie zdecydowali się na wykupienie.
Coutinho w mojej ocenie to gracz momentów. Natomiast nie jest tka regularny jak dotychczas był w swojej karierze “Wirtz”
Nie no come on. On nie był wart połowy tej ceny.
Taka kasę płacisz za gamechangera na lata, a nie ekskluzywnego rezerwowego.
Tamta Barca to najgorzej zarządzany klub chyba kiedykolwiek.
Mając taką pakę jak w 2015 bartomeu doprowadził do totalnej ruiny finansowej której do tej pory nie zdołali naprawić. I musieli pożegnać swoją największą legendę. I tak wiem jak chory kontrakt miał Messi, ale kto mu go dał?
Pamiętaj że PZPN to poważna instytuacja, którą zarządza gość od Disco Polo i zamiast zorganizować dobrego trenera i wyniki to organizuje kabanosy i vódke na melanż.
Taka dygresja a propos tego że Ci u góry wiedzą co robią.
Trochę szkoda tego Hato i ciekawe czy Rodrygo byłby chętny na PSG
No to niech PSG bierze Rodrygo, a my Kvarę i też spoko xd
Prędzej Barcolę
Chociaż na Kvare bym się nie obraził
Dziwi mnie pisanie w stylu - „zostawiłbym jeszcze Diaza”. Po co? Diaz tutaj już nie chce grać, chyba, że dostanie nowy kontrakt, a niedostanie.
Po co nam piłkarz który będzie niezadowolony i myślami gdzie indziej? Sprzedać do Bayernu i nie tracić czasu.
Kvara jest rok starszy a znacznie piłkarsko dojrzalszy, moim zdaniem dużo lepszym jest zawodnikiem Gruzin.
Uważam, że jeśli PSG ściągnie Rodrygo, to otworzy się szansa na pozyskanie od nich Barcoli. Barcola tak i tak od jakiegoś czasu ustępuje miejsca w składzie Desire Doue więc może byłby to dobry cel dla nas?
Na Kvare nie ma szans bo in tam jest wiodącą postacią
Barcola to moje marzenie
Oczywiście, miałem na myśli bardziej fakt, że Gruzin nie do wyjęcia