A co juz wiesz ile bedzie mial? A moze zamknie ci mordke?
Na koniec sezonu już nie tylko serce mi bedzie rosło ale i wieża będzie stała.
A co juz wiesz ile bedzie mial? A moze zamknie ci mordke?
Na koniec sezonu już nie tylko serce mi bedzie rosło ale i wieża będzie stała.
https://x.com/AnfieldSector/status/1947984422726222144?t=Ew98KoUzctwWp_4dUhZ7SQ&s=19
Crystal Palace have informed Marc Guehi the preference is a sale and are now welcoming offers.
A move to Anfield has looked the most likely this summer, however they currently believe Crystal Palace’s asking price is too high.
Ma kontrakt i musi zapierdzielać, jeśli chce jechać na mistrzostwa to musi dawać z siebie 100%. Dopóki nie będzie tego robić to ławeczka. Miesiąc ławeczki i znowu będzie wypruwał z siebie żyły, tego jestem pewien.
Przecież PSG krzyknie za niego 150 mln.
Jasne, może się staraci dawać z siebie 100%, ale głowa czysta i sfzczesliwa nie będzie, a to też rzutuje in minus w grze.
Dokładnie. Jasne lepiej sprzedać diaza, ale tylko za dobre pieniądze. Jak nie to ma grać.
Nikt mu nie przystawiał pistoletu do głowy jak podpisywał kontrakt. Jak był pół roku kontuzjowany to też przychodził do zarządu mówiąc że za dużo dostaje?
To działa w obie strony.
Musimy działać szybko , bo Chelsea wybiera mądrze zawodników … simons teraz hato. Czuję że w tym sezonie będzie walka równa i równiejsza
ekipy z Anglii zbroją się najbardziej ze wszystkich lig na świecie .
Diaz elliot morton tsimikas nunez out
Ten hato no chyba że guehi jest dogadany to tak
Za diaza =rodrygo
Nunez + 50 mln = Isak
Eliot / chiesa + morton + tsinikas = fonfana
nie mówi się nic o środkowych pomocnikach to mnie trochę dziwi
Jeżeli Eliot zostanie to też na plus
No bez jaj, że Simons idzie do chelsea? Czy ci pilkarze mają rozum? Oni tam mają ponad 40 piłkarzy i ciągle kupują i wciąż są chętni do nich.
Co do tego Rodrygo, to sam nie wiem czy to dobra opcja. Chłop nie chce odchodzić z tego realu, real też nie wie czy go sprzedawać, do tego płaczek vini jest niepewny przyszłości. Ten Rodrygo jakby konkretnie chciał odejść to jeszcze spoko, ale on ciągle płacze tam też, że chciałby więcej minut, na lewej stronie… nie do końca lubię takich graczy, którzy niby chcą odchodzić ale i tak woleliby zostać.
@Mysticoo. No tak, tylko weź pod uwage, że odejście z realu to zawsze będzie traktowane jako krok wstecz i powiedzmy, że odchodzi po czym zrozumie, że popelnił błąd i co wtedy? Może już nie mieć tej motywacji którą miał w realu. Może szukać chęci powrotu tam gdzie był? I dlaczego w razie co to ma się odbywać naszym kosztem?
Jasne, że trzeba rozważać opcje, to jest normalne. Jednak odejście z Rb Lips, czy Leverkusen to nie to samo co z realu
Moja żona też ma taki dylemat w pracy. Z jednej strony chciałaby zostać a z drugiej nowa szefowa nie wykazuje odpowiednich kompetencji. Nie jest w stanie zapewnić rozwoju, niezbyt dobrze rozdysponowuje obowiązki i nie potrafi zarządzać teamem. Stąd pojawiają się pomysły zmiany pracy na inną.
Czy to oznacza, że jest niezdecydowana? Czy to też oznacza, że jest niestabilna?
Myślę, że to logiczne rozważanie wszelkich opcji.
To nierozsądne kierować się w takich sytuacjach za mocno emocjami.
Kariera piłkarza jest krótka, a zmiana klubu to ważna decyzja.
Tu nie chodzi o pistolet przykładany do głowy.
By była atmosfera w klubie to zawodnicy muszą mieć czystą głowę i uśmiechy na twarzach.
Wtedy tacy zawodnicy są w 100% skupieni na drużynie i piłce i drużyna z tego najbardziej korzysta. Nie chce tu grać, prosi o transfer to sprzedać za te €80mln o których była mowa w tej dżentelmeńskiej umowie i brać Gordona. Rodrygo jak widać to jednak to nie byłoby to, bo sam nie wie czego chce, a Gordon ma talent i chce tu grać.
Na co nam rozkojarzony Diaz który nie chce już tu być.
Czemu cię dziwi? Aktualnie na każdej z 3 pozycji na środku pomocy mamy najlepszego gracza w lidze (jeśli ofc wirtz potwierdzi to co pokazywał w bundeslidze).
Zmiennicy w postaci szobo, jonesa, Endo, bajceticia to mocniejszy środek od 3/4 ligi
Gordona? Tego rezerwowego Newcastle? Strzelca szokujących 6goli? Matko kochana to ja już wolę sfochowanego diaza.
Albo może weźmy z Newcastle Barnesa bo on był pod koniec sezonu kiedy Newcastle grało najlepiej i miało serie 7 meczów z wygrana pod rząd w podstawie. I będzie tańszy.
Natomiast uważam że te 80 to dobra cena za diaza. Gdyby nie śmierć diogo pewnie byl by już w Bawarii. Problem taki że on nam o ile pozycję zabezpiecza
Przecież to jasne że Rikitiki i Gakpo odskoczą lewe skrzydło, a na szpicy będzie Isak.
Ishak przyjdzie na pewno
Póki co to gra w Poznaniu i walczy o LM. Jak lech awansuje, to nie wiem czy tak łatwo go wypuszczą wtedy, hehe
https://x.com/AnfieldEdition/status/1948013414191894864
“Bayern prawdopodobnie zrezygnuje z starań o pozyskanie Luisa Diaza, jeśli Liverpool odrzuci zbliżającą się ofertę 70 milionów funtów.”
https://x.com/AnythingLFC_/status/1948004735006765469
Priorytetem Konate jest przedłużenie kontraktu z Liverpoolem FC. Liverpool musi wyłożyć na stół kontrakt, który będzie atrakcyjny dla Konate!
“Konate isn’t desperate to leave Liverpool and he isn’t desperate to join Real Madrid!”
Nie mam przekonania do Gordona, zatrzymał się w rozwoju, a warunki w Newcastle miał dobre - silny zespół, swietna druga linia, Isak ma szpicy więc bylo z kim grać.
Fofana jako opcja rozwojowa jest OK, ale mamy (?) już jednego rokującego (Ekitike), więc wolałbym postawić na gotowy produkt. Rodrygo w kwocie Diaza byłby OK, Barcola/Kvara nie do wyjecia z PSG.
Już niech zaakceptują te 70mln za Diaza, dobra kwota… bo zrezygnują i będzie jak z Darwinem
oby to była prawda. korzystniej będzie ogrywać jakiegoś gościa który w perspektywie dwóch lat ma zastąpić vvd, niż z miejsca wrzucić np guehiego