No to ciekawe jakie to będą kwoty. Liverpool tu trochę za słupa robi.
Czytam sobie komentarze pod fanpageami LFC na fejsie i na jednym w tym przypadku międzynarodowym pytanko - Ellliot keep or sell? Większość komentarzy z 90% to zostawić Eliotta sprzedać Jonesa. Ja mam pytanie czy oni na łeb upadli? Czy tu na forum też są takie ananasy, które by zrobiły podobnie? XD bo z całym szacunkiem, ale to kompletnie byłby ruch pozbawiony sensu.
Na fejsie to jakaś januszerka siedzi niedzielna.
Jones zjada Elliota i jeszcze robi progres dodatkowo.
Centralny skrzydłowy - tak ich bym nazwał ![]()
tak sprzedac goscia co moze obskoczyc 5 pozycji i zostawic tego dla którego nie ma nawet 1. genialne
Według Ornsteina, a przynajmniej jego informacji z początku lipca, chcemy za Elliotta 40 baniek + opcję odkupu albo 50 bez opcji. Żaden klub nie zapłaci za Niego tyle hajsu, zważywszy, że ma 22 lata i w 2027 będzie dostępny za darmo, ale przede wszystkim przez to, że On po prostu nie gra.
Tottenham, liczę po cichu na Franka. Nie raz już sie skusił na naszego zawodnika, Madison dzisiaj z kontuzją więc. Kulusewski nie będzie dostępny od poczatku sezonu ponieważ wraca po kontuzji chyba kolana. Chcieli Gibsa-White, ale tam coś ucichło i Anglik może skończyć, jak juz nie skończył z nowym kontraktem w Forest.
Osobiście mam wrażenie, że Nunez może nie być zbyt chętny na transfer do Al Hilal. Jeśli zaproponują mu dużo wyższą tygodniówkę, niż ma obecnie i uzgodnią warunki z LFC, to może się to udać.
Na chwilę obecną, jeśli Darwin faktycznie stawia sobie za priorytet kontynujację gry w Europie, to pozostanie w LFC z punktu widzenia piłkarza może być korzystniejsze. Poczekanie na ofertę, któraz zarówno sportowo, jak i finnsowo okaże się dla niego korzystna.
Sytuacja na pewno uległaby drastycznej zmianie, gdyby przyszedł Isak, bo Nunez automatycznie zostałby zdegradowany do walki z Ekitiké o miejsce drugiego napastnika (zakładając, że Slot będzie preferował ustawienie 4-3-3 lub 4-2-3-1).
Jones mimo tych wkurwiajacych kółeczek to dobra opcja z ławki. Umie ożywić grę. Elliott czyli człowiek bez pozycji na boisku jak już wejdzie to przeważnie jest zagubiony i odbija się od przeciwników jak dzieciak. Wybór jest jeden
przeciez to MVP U21 ![]()
przeciez on juz podpisal nowy
Dokładnie to Forrest zgłosiło nielegalne działania Spurs ws tego transferu.
Coś ala Soton w sprawie VVD w 2017.
Tu masz rację i myślę że finpong i bradley zagrają na tamtej stronie jak salah nie będzie mógł grać
Po Bradleyem
PP finpong
Salah po nowym roku będzie graczem drugiego garnituru
Jones to klasyczna zapchajdziura, ale dzięki temu, że jest 4-5 do gry w linii pomocy wciąga dupą Elliotta, który nie jest opcja ani na skrzydło, ani na 10. Nie ma dla niego pozycji u nas. Niezłe dzbany się tam wypowiadają.
Terapeuta: Frimpong z Finladii nie istnieje. Nie może Cię skrzywdzić.
wilan992: finpong
:DD
Myślę, że Jones jest niedoceniany. Z piłką przy nodze wygląda jak "Brazylijczyk” - świetna technika. Ogólnie daje nam bardzo dużo. W każdym innym zespole byłby w pierwszym składzie. Dlatego chciałbym żeby był u nas tak długo jak będzie tak grał i nie będzie chciał odejść.
Tutaj cię poniosło xd
Dobra opcja z ławki, ale nie zakłamujmy rzeczywistości. Gość potrafi irytować
Szczególnie w kręceniu kółek. Jones niczym się nie wyróżnia, taki angielski drwal, ale dobrze się odnajduje w tej przeciętności. Taki nowy Henderson.