Ja bym go zostawił by grał w fa cup i carabao plus treningi z VVD i Konate też by swoje dawały. Sprzedałbym Gomeza.
Przy naszym (nie)szcześciu to bym go nie wypozyczal jakby udalo nam sie go kupic, bo ktos pewnie znow wypadnie…
A po co go wysyłać na wypożyczenie jak on będzie potrzebny w tym sezonie? Leoni to dobre zastępstwo za Konate w przyszłości, który mimo wszystko pewnie podpisze nowy kontrakt. Guehi może grać za Kerkeza i opcjonalnie za Van Dijka przy korzystnym wyniku z jakimś Arsenalem na Emirates 4;0.
Dla mnie to sie mija z celem. Parma jest za slaba, zeby sobie za rok żądać 50. Wiec to nadal bedzie 35-40. Conajwyzej konkurencja moze byc wieksza. Ale stracimy szanse na Hg. Co innego jakby mial teraz 19-20 lat. To taki scenariusz bylby sensowny
Przy dobrym wyniku to Guehi moze wejsc i grac 3 z tylu i wahadlami.
Argument, ze sie boi tutaj przejsc, bo sa MS w ogole do mnie nie przemawia. Quansah prawie nie gral a byl powolywany.
https://x.com/CPFC/status/1955248195564392795
Ciekawe co to oznacza xdd
To chyba zaraz będzie to całe dildone.
mCzyli w tym tygodniu Isak, Guehi i Leoni.
I to byłoby bardzo dobre zamknięcie okienka. Tylko ciekawi mnie czy przyjście dwóch nowych obrońców spowoduje odejście Gomeza lub Konate jeszcze w tym oknie. Będziemy mieli za dużo obrońców.
Konate moim zdaniem podpisze nowy kontrakt. Widzi co się dzieje i byłby bardzo głupi gdyby odszedł.
Pożegnamy Gomeza. No chyba, że Konate nie przedłuży.
CP to miało kupować Diomande, do dziś cisza i raczej temat upadł to nie wiem jak oni by mieli ogarnąc obronce 2 tygodnie przed koncem, kazdy da wtedy cene 2x za swoich obronców. >:V
@inferi1 gomez to niedługo dostanie nagrodę imienia Naby Keity za ilość dni w szpitale
Idea zastąpienia Quansaha Guehi’m miała sens i była taka żeby mieć 3 doświadczonych, gotowych zawodników na poziomie, którymi możnaby rotować i mieć pewny backup w razie kontuzji. Kupowanie jakiegoś gówniarza mija się z celem bo trochę starszego sie pozbyliśmy, zrobi 2 błędy, zagra słabszy mecz i Slot go odstrzeli od 1 składu jak Quansaha, Elliotta, Chiese czy Nuneza. Może i kupimy 2 środkowych obrońców w tym okienku w co wątpie, ale to i tak młody niewiele by pograł.
Uwaga! Ekskluzywnie! Już niedługo Wielki update Fabricio Romano w sprawie Isaka. Isak nie jest na sprzedaż! Liverpool pozostaje zainteresowany.
Dzieje się.
Mekambe Kolonko informuje, że włączyliśmy się do walki o Bellinghama. Zainteresowana również Chelsea, United i Milan. Ci ostatni liczą na wypożyczenie.
Jeżeli ten Leoni jest takim kozakiem jak mówią to pasowało by się z bólem serca pozbyć Gomeza. Solidny piłkarz natomiast zdrowie nie dojeżdża i już za długo to tolerowaliśmy tylko kto go kupi skoro on ciągle ma problemy zdrowotne? Jeśli zamierzamy grać na szybkich bocznych obrońców to Salah pewnie będzie grał coś na wzór podwójnej 10 z wirtzem w zależności od rywala(inna opcja to klasyczne skrzydła z gakpo) dlatego ja bym się nie pozbywał elliotta który mógłby sobie pograć na tej pozycji za Mo bo ten jednak jest coraz starszy. Szobo woli 8 sam mówił. Jeśli sprowadzimy isaka guehiego i Leoniego będzie to fantastyczne okno. Sprzedać natomiast możemy doaka a też szkoda bo gdyby dostawał więcej czasu coś by z niego było
https://x.com/_pauljoyce/status/1955278182686261537
Wjechał Joyce oficjalnie. Idziemy po Leoniego, Isaka i Guehiego, czyli wszystko już wiadomo
No i to byłoby okienko 11/10. Aż trudno uwierzyć ![]()
Racja
Zapomniałem o tym, że Leoni za 3 lata miałby status homegrown. W tym wieku rzeczywiście też trening jest ważniejszy niż samo regularne granie, a nauka od Virgila, Ibou czy Marca to byłoby coś czego nigdzie indziej by nie doświadczył.
Jak przyjdzie Guehi, Leoni, Isak to byłoby to jedno z najlepszych okienek wszechczasów, nie tylko w naszym klubie. Sztos!
Jak myślicie ten Geuhi może czasami grać na 6 jako defensywny pomocnik?
w Arce Gdynia może tak.
Wg mnie takie ruchy znaczą, że Konate jednak się pożegna za rok z klubem.
Jeśli tak, to równie spoko byłoby przyjście Guehiego za rok za darmo.