Rozważania transferowe (dyskusja)

Konate to i tak należy liczyć jako pół-obecnego, biorąc pod uwagę historię jego kontuzji (zeszły sezon to wyjątek), więc przyjście Guehiego da nam duży komfort. Zwłaszcza, że Leoniemu ponoć na razie bliżej do Interu niż do nas.

No i gdzie są teraz forumowe płaczki? To było pewne, że Liverpool pójdzie dalej z transferami, bo takich dziur nie można zostawiać.

Teraz Chiesa musi zostać, żeby pomóc młodszemu rodakowi się zaaklimatyzować.

@The_Normal_One_IV błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli.

5 polubień

Nie pamiętam aby kiedykolwiek grał na tej pozycji, co nie znaczy, że tak nie było.

@spawacz - uwierzę po oficjałce.

No i git :grin:

13 polubień

Guehi, Leoni i Isak i mamy okienko 10/10.
Ale to by grało.
Tylko poza Tsimikasem bym już nikogo nie sprzedawał. Elliott i Chiesa muszą zostać by mieć siłę na ławce.

6 polubień

Skąd te rewelacje? Z każdej strony trąbią, że Liverpool jest blisko.

1 polubienie

Pamiętam że gdzieś kiedyś czytałem że grywał jako DM w młodszych rocznikach. Ale od seniorskiej piłki tylko jak OŚ. Warunki na takiego DMa ma ale wątpię ze ktoś to bierze na serio.

4 polubienia

Dlaczego chcesz zrobić krzywdę Elliottowi, który zamiast grać będzie zbierał 500 minut w sezonie? Lipsk to świetny kierunek. Oni go już chcieli dwa lata temu.

2 polubienia

Wcześniej były takie informacje przed ofensywą Hughsa, ale teraz wszystko się przechyla na naszą korzyść :slight_smile:

Sorry to było info sprzed kilku dni, teraz widzę że Romano pisze, że Leoni “keen on a move to Liverpool”. Mój błąd.

1 polubienie

No i mówiłem. Przyjdzie Leoni i Guehi. Przyszłość i teraźniejszość.

2 polubienia

To Community Shield to chyba była część tego dealu :joy:|

Pierwszy raz w historii to wygrali, dla nich to wielka rzecz :sunglasses:
Liczyłem na transfer 2 ŚO i potencjalne odstawienie bądź sprzedaż Gomeza, który niestety fizycznie nie dojeżdza i czas to zaakceptować.

3 polubienia

To z mojej strony absolutnie zamknęło by te okienko i patrząc na to jak oprócz znakomitych transferów in, uzbierali z sprzedaży to serio 10/10.

Chłodze szampana i oby to tak się skończyło.

1 polubienie

Gdzie jest @Scooby_Doo dawać jakieś newsy transferowe :wink:

Na Mallorce spekulują, że ma przyjść Joe Gomez. Pytanie tylko czy wymyslaja to bo my kupujemyŚO, czy cos jest na rzeczy i trzymalismy go do momentu znalezienia zastępstwa.

6 polubień

1 polubienie

Pearce to dawno średnio źródło. Gość piszę, to co mu klub każe - kazali mu napisać, że nie ma uzgodnionych warunków z Guehim z szacunku do Palace, to tak napisze.

Co sądzicie o braku porządnego back upu dla Gravenbercha? IMO mecz z Palace pokazał jakie mamy dziury w środku pola pod jego nieobecność.

2 polubienia