Konate to i tak należy liczyć jako pół-obecnego, biorąc pod uwagę historię jego kontuzji (zeszły sezon to wyjątek), więc przyjście Guehiego da nam duży komfort. Zwłaszcza, że Leoniemu ponoć na razie bliżej do Interu niż do nas.
No i gdzie są teraz forumowe płaczki? To było pewne, że Liverpool pójdzie dalej z transferami, bo takich dziur nie można zostawiać.
Teraz Chiesa musi zostać, żeby pomóc młodszemu rodakowi się zaaklimatyzować.
@The_Normal_One_IV błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli.
Nie pamiętam aby kiedykolwiek grał na tej pozycji, co nie znaczy, że tak nie było.
@spawacz - uwierzę po oficjałce.
Guehi, Leoni i Isak i mamy okienko 10/10.
Ale to by grało.
Tylko poza Tsimikasem bym już nikogo nie sprzedawał. Elliott i Chiesa muszą zostać by mieć siłę na ławce.
Skąd te rewelacje? Z każdej strony trąbią, że Liverpool jest blisko.
Pamiętam że gdzieś kiedyś czytałem że grywał jako DM w młodszych rocznikach. Ale od seniorskiej piłki tylko jak OŚ. Warunki na takiego DMa ma ale wątpię ze ktoś to bierze na serio.
Dlaczego chcesz zrobić krzywdę Elliottowi, który zamiast grać będzie zbierał 500 minut w sezonie? Lipsk to świetny kierunek. Oni go już chcieli dwa lata temu.
Wcześniej były takie informacje przed ofensywą Hughsa, ale teraz wszystko się przechyla na naszą korzyść ![]()
Sorry to było info sprzed kilku dni, teraz widzę że Romano pisze, że Leoni “keen on a move to Liverpool”. Mój błąd.
No i mówiłem. Przyjdzie Leoni i Guehi. Przyszłość i teraźniejszość.
To Community Shield to chyba była część tego dealu
|
Pierwszy raz w historii to wygrali, dla nich to wielka rzecz ![]()
Liczyłem na transfer 2 ŚO i potencjalne odstawienie bądź sprzedaż Gomeza, który niestety fizycznie nie dojeżdza i czas to zaakceptować.
To z mojej strony absolutnie zamknęło by te okienko i patrząc na to jak oprócz znakomitych transferów in, uzbierali z sprzedaży to serio 10/10.
Chłodze szampana i oby to tak się skończyło.
Gdzie jest @Scooby_Doo dawać jakieś newsy transferowe ![]()
Na Mallorce spekulują, że ma przyjść Joe Gomez. Pytanie tylko czy wymyslaja to bo my kupujemyŚO, czy cos jest na rzeczy i trzymalismy go do momentu znalezienia zastępstwa.
Pearce to dawno średnio źródło. Gość piszę, to co mu klub każe - kazali mu napisać, że nie ma uzgodnionych warunków z Guehim z szacunku do Palace, to tak napisze.
Co sądzicie o braku porządnego back upu dla Gravenbercha? IMO mecz z Palace pokazał jakie mamy dziury w środku pola pod jego nieobecność.