Guehi, Leoni i Isak i mamy okienko 10/10.
Ale to by grało.
Tylko poza Tsimikasem bym już nikogo nie sprzedawał. Elliott i Chiesa muszą zostać by mieć siłę na ławce.
Pamiętam że gdzieś kiedyś czytałem że grywał jako DM w młodszych rocznikach. Ale od seniorskiej piłki tylko jak OŚ. Warunki na takiego DMa ma ale wątpię ze ktoś to bierze na serio.
Dlaczego chcesz zrobić krzywdę Elliottowi, który zamiast grać będzie zbierał 500 minut w sezonie? Lipsk to świetny kierunek. Oni go już chcieli dwa lata temu.
To Community Shield to chyba była część tego dealu |
Pierwszy raz w historii to wygrali, dla nich to wielka rzecz
Liczyłem na transfer 2 ŚO i potencjalne odstawienie bądź sprzedaż Gomeza, który niestety fizycznie nie dojeżdza i czas to zaakceptować.
Na Mallorce spekulują, że ma przyjść Joe Gomez. Pytanie tylko czy wymyslaja to bo my kupujemyŚO, czy cos jest na rzeczy i trzymalismy go do momentu znalezienia zastępstwa.
Pearce to dawno średnio źródło. Gość piszę, to co mu klub każe - kazali mu napisać, że nie ma uzgodnionych warunków z Guehim z szacunku do Palace, to tak napisze.
Tamten sezon pokazał, że Graven gra od dechy do dechy i nie łapie kontuzji (37 spotkań w PL). imo Endo na ten rok wystarczy, obecnie mamy dużo większe braki w kadrze niż brak backup dla Gravena. To zapewne będzie celem nr 1 na lato 2026, jak już pożegnamy Endo.
Tak swoją drogą kogo byś widział w tym okienku na tą pozycję na ławkę? W rozsądnych pieniądzach ofc, bo wierz mi - Liverpool nie wyda fortuny na rezerwowego DM.