Nie no mamy jednego nominalnego napastnika w składzie i kupienie Isaka to mus. Gakpo na atak się nie nadaje i już to widzieliśmy, że stawianie go na 9 to poroniony pomysł. Na prawą stronę w tym momencie nie przyjdzie nikt konkretny bo i tak nie pogra wiedząc, że Mo w formie czy bez jest nie do ruszenia.
właśnie jak Mo będzie w formie. Taki jest warunek. Wątpię żeby wykręcił taki same liczby w tym sezonie. Widać żeby był świeży potrzebuje rotacji. Fajnie wygląda ten Akliouche z Monaco.
Nie no Mosci Szlachta to wszystko zasluga…moja
Gledzilem,marudzilem,narzekalem ze potrzebni sa nowi SO to i beda bo Hughes codziennie rano czyta nasze forum i wie co jest grane .
A wiec wyszlo jak zwykle czyli ynwa19 jest debesciak !
I jego mafia czytaj LFC tez
Bez Twojego gadania kupilibyśmy jednego ŚO, a tak będzie dwóch! Piwo się należy
Chyba nie będzie nam dane już śmiać się z Hojlunda w nadchodzącym sezonie.
Tak sobie popatrzyłem po naszym transfermarktu ze skłądem i pwoiem wam, niewielu zostało zawodników do wyje*ania permanentnego z klubu:
PEWNIAKI DO ODEJŚCIA
Rys Williams - wiadomo, ogór który podobnie jak Nat od dawna powinien być poza klubem => 1 mln funtów euro a i to cholipka wie
Kostas Tsimikas - solidny rezerwowy, nigdy nie podskoczył do poziomu 1szej 11ki ale swoje zrobił gdy trzeba było. 3 dorosłych LO to jednak chyba tylko w Arsenalu potrzebują więc trza sprzedać => 15 mln euro (w funtach to byłaby raczej mrzonka)
Calvin Ramsay - kolejna perła okienka letniego 2022, Jezu cudowne to było okienko, nie zapomnę go nigdy. Chyba najlepszym transferem tamtego lata był Darwin Nunez, ba mam wrażenie, że nawet nie ma nad czym dyskutować w tej kwestii xD => 2 mln?
ZAWODNICY NAD KTÓRYMI POWINNO SIĘ JESZCZE ZASTANOWIĆ IMO
Harvey Elliott - odeszło tak wielu zawodników z poprzedniego sezonu, że aż przykro byłoby nie dać kurczaczkowi ostatniej szansy na pokazanie potencjału. Chłop pomimo, że nie jest wychowankiem, zachowuje się jakby ze scouserami ślizgał się na gównie od najmłodszych lat => absolutnie bym go zostawił nawet przy ofercie 50 mln funtów. Moje wewnętrzne odczcia to tak 80 na pozostanie/ 20 na odejście (80%/20%)
Federico Chiesa - sam nie wiem co o nim sądzić. Sezon przed dołączeniem do LFC miał naprawdę dobry nic nie zapowiadało takiej katastrofy. Biorąc pod uwagę odejście Nuneza i Diaza (oraz Joty ) ja bym go jednak zostawił ale z ciężkim sercem (40%/60%)
Stefan Bajcetić - zostawić absolutnie. Ostatni rok miał pecha z kontuzjami ale cholera niech potrenuje pod Slotem i niech się mu Slot przyjrzy. To nie czas na kolejne wypożyczenie, to czas na weryfikacje ostateczną jak z Mortonem. (90%/10%)
Ben Doak - też bym go zostawił. To może być kawał grajka. Wypożyczenia miał obiecujące. Ten rok na podpatrywanie pod Slotem mistrza Faraona to dobry rok aby sobie odpowiedzieć na pwne pytania w jego przypadku. To co działa na niekorzyść jego pozostania w klubie to potencjalne pieniądze jakie mogliby rzucić zainteresowani. 30+ mln to już oferta raczej nie do odrzucenia w jego przypadku. Jeśli Elliott zostanie => (60%/40%) jeśli Elliott odejdzie => (95%/5%)
OSOBNA KATEGORIA - CI KTÓRZY TEORETYCZNIE POWINNI ODEJŚĆ ALE NIE MA ŻADNYCH PLOTEK
Joe Gomez - wisienka na torcie, creme de la creme. Na temat przydatności Gomeza można byłoby napisać pracę dyplomową. Jednak przy tak wielu odejściach i ja uważam, że chłop jest nie do ruszenia. Najdłuższy stażem członek drużyny! Nawet jak pół roku jest niedostępny to w kluczowym momencie potrafi wskoczyć na te 2/3 meczę pod rząd na jedną z 3 pozycji (ŚO, LO, PO) i raczej nie pęka na robocie - chociaż oczywiście widać spadek jakościowy względem wyboru nr.1 a nawet numer 2 na danej pozycji. Zostawić nawet do końca kariery skoro chłop nie ma już ambicji zrobić coś ze swoją karierą vide. Kelleher
@simok raczej tylko się minęli ale nie pamiętam
Spokojnie, po to przyszedł Sesko
Gomez pamięta jeszcze Gerrarda z boiska czy tylko się minęli w drzwiach?
Podobno transfer Giovanni Leoni coraz bliżej, niestety w pakiecie będzie też nowy napastnik, bo Leoni złapał go i nie puszcza
O żesz k*rwa a już się cieszyliśmy, że Nunez poszedł do arabów to teraz będziemy mięli kolejnego. Nie dość, że czarny to jeszcze kucharki nie nadążą mu żarcia przygotowywać xD
Wygląda na to, że Leoni będzie pierwszy z całej trójki transferów, więc dla rozluźnienia wrzucę komentarz z youtuba:
“I have been following this young lad for ages (10min) and I can confirm he is definitely the next baresi maldini.”
uśmiałem się na głos z tego
„Z perspektywy Liverpoolu wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że transakcja [w sprawie Isaka] zostanie ostatecznie sfinalizowana, wciąż pozostaje kilka przeszkód do pokonania, ale wszystkie znaki wskazują, że to jest właściwy kierunek”.
[@davidlynchlfc]
Spodziewanych jest więcej odejść z Liverpoolu, w tym Harvey Elliott, Federico Chiesa, Ben Doak i Kostas Tsimikas.
Te potencjalne transakcje mogłyby przynieść Liverpoolowi 60-70 mln funtów, a nawet 80-90 mln funtów.
[@LewisSteele_]
Czyżby oprócz Isaka ktoś jeszcze miał przyjść do przodu? No chyba Salah nie zostanie jeden na prawej stronie.
Z tej czwórki Chiese bym chyba zostawił do momentu znalezienia zastępstwa Diaza, bo może się okazać, że skupiając się na Isaku i obrońcach nie wystarczy czasu.
Chiesa zostanie.
Elliot jedna noga w Lipsku, Doaka chce Leeds plus zainteresowany Everton i CP, a Tsimi łączony z Nottingham.
Bajcetica niech sprzedadzą, bo pożytku żadnego już.