Ale przynajmniej nikogo nie obrażam, nie kłócę się o nie wiadomo co od 40 postów.
Gdybym zamieścił w swoim komentarzu słowo Isak post byłby na temat jego transferu ?
Każdy widzi jak wygląda sytuacja, Newcastle nie ogarnęło swojego podwórka, Isak chce przejść tylko do nas, klub to skutecznie utrudnia. Dla srok jedyne sensowne rozwiązanie to zarobić trochę pieniędzy na jego sprzedaży ,bo z niewolnika nie ma pracownika. Czy taki post już jest na temat i coś wnosi do gry ?
Co by nie mówić to okienko dla wielu klubów regularne, u nas jest czymś totalnie zaskakującym. Działamy szybko, poszlismy po gorące nazwiska, w tym jedno z największych, jakie można sobie wyobrazić w kontekście transferu.
Do tego wielu zawodników po prostu ewidentnie priorytetyzuje transfer do nas. Wszystkie zakupy dotychczas w wieku idealnym na kolejny krok do bycia gwiazdą światowego formatu, więc w końcu nasza przyszłość maluje się w jasnych barwach. Po dobrym sezonie się jeszcze wzmacniamy. Trochę teraz wdarła sie niepewność, bo mimo fajnych ruchów, to kadra nasza wydaje się niepełna, więc jak uda się zamknąc tymi transferami stopera i napastnika, to normalne, że oczekiwania poszybują w kosmos
Ale wyczuwasz subtelna roznice miedzy grajkiem X ktory przeszedl do nas w trybie nazwe go normalnym a pilkarzem Y ktory zrobil wielki cyrk ?
Prawdopodobienstwo,ze ten pierwszy odejdzie w cywilizowany sposob,to tak nazwe,jest moim zdaniem wieksze niz u drugiego, moim zdaniem.
Osobiscie dziekuje za “mydlana opere” u nas-wystarczyla jedna z Cou.
Tylko widzisz - teraz Liverpool jest na topie i jest klubem docelowym dla zawodników. Isak że w Newcastle mistrzostwa Anglii nie wygra w najbliższych latach. A na Anfield szansa jest bardzo duża. Taka drobna różnica… Zastanów się - jeśli byłbyś piłkarzem z dużym potencjałem do chciałbyś coś wygrać w trakcie kariery. Oczywiście pieniądze są ważne ale zdobyte trofea też. A skończyć karierę tylko z pucharem Myszki Miki to trochę słabo…
Nie wiem czy to odpowiedz na moj post ale napisze tak: jezeli nasi wlodarze + sztab szkoleniowy chca Isaka to nie bede tego kwestionowal co chyba zrozumiale.
Natomiast otoczka tego transferu to juz inna sprawa i po prostu mi sie nie podoba.
I to jest moje zdanie,moze wysoce niepopularne ale ja tu nie pisze dla poklasku.
Nie wyczuwam zadnej roznicy. Zarowno grajek X i Y ma przyjsc i robic dobra robote dla klubu - to jest to na czym mi zalezy. A jezeli zechce odejsc za kwote 2x wieksza niz, ta za ktora przychodzil 2 lata wczesniej to spoko, niech idzie. Naogladalem sie juz dosc Suarezow, Torresow, Coutinhow, Arnoldow i innych Sterlingow zeby sie tym przejmowac. Jezeli przez te dwa lata co sezon strzeli po 20-25 bramek w EPL i dorzuci kilka kolejnych w pozostalych rozgrywkach to spoko - tyle mnie najemnik obchodzi. Jestem juz chyba za stary zeby sie przywiazywac do nazwisk tak jak wy małolaty he he he.
Burdel się tu robi. Jestem w pracy i chciałbym łapać tutaj jakieś kluczowe informacje miedzy czasie. A musze scrollować kilka godzin rozmów. Proponuje przerzucić się do luźnych rozmów
Jak nie Guehi to jakim klasowym środkowym obrońcą powinniśmy się zainteresować? Oczywiście żeby był możliwy do wyciągnięcia? Ostatnie dwa letnie okienka była mowa o Inacio z sportingu a teraz cisza, czy coś z nim nie tak że żaden większy klub odpuścił z nim temat?
A jest tak dlatego, że dziennikarze sportowi dzielą się na 3 typy w dzisiejszych czasach: 1) świadomie manipulujący informacjami, żeby zgarniać kliknięcia, 2) byli piłkarze, którzy generalnie nie posiadają zbyt analitycznych umysłów, 3) wiarygodni dziennikarze, którzy jednak częściowo powielają narrację różnych agentów i klubów, a jak opiszą coś w bardziej kompleksowy sposób, to i tak większość ludzi tego nie przeczyta, gdyż felietony dla obecnej generacji memów i rolek są zwyczajnie za długie.
Wrexham and Birmingham City are both interested in signing Lewis Koumas on a permanent deal.
Gdyby Newcastle udało się pozyskać Yoane’a Wissa w ciągu kilku najbliższych dni, a Liverpool zaoferowałby 130 milionów funtów, Newcastle mogłoby podjąć decyzję w sprawie Isaka.
Masz sporo racji , ale mam wrażenie, że w tym okienku w końcu poszliśmy po jakość , a nie ilość .
W końcu idziemy w right playerów I jestem ciekawy jak to wyjdzie.
No i to jest powiedzmy nasze standardowe okienko co do wydatków na ten moment, ale lada moment może paść rekord ligi, więc szybko zmieni się naprawdę na coś rzadko u nas spotykanego.
Jak u nas młody Włoch odpali, a jeszcze by przyszedł Isak to chyba tylko City mogłoby na nas nastawić muskuły.
Trzeba chyba czekać na ostatni dzień okienka i liczyć , że ta twarda gra Newcastle to tylko założona maska.
@everlast w końcu robimy to w praktyce, a nie tylko teorii i przestaliśmy być jak Newcastle w tym okienku , że nazwiska które były u nas na górze listy wybierały inne kluby ( Bellingham, Caicedo, Zubimendi …)
my przeciez zawsze szliśmy w right playerów, wiec nie wiem co masz na myśli.
no jeszcze teoretycznie jeden CB by się przydał, bo nikt nie da gwarancji zdrowia Gomeza. Jeszcze sprzedac Elliotta i ewentualnie ktos do środka pola. Ale to pewnie za rok.
Temat który zaczął @Aldor pokazuje jedno. Nie brać na poważnie mediów. Na prawo i lewo jest manipulacja. Wrzucanie totalnie z dupy plotek o naszych rzekomych ofertach i zainteresowania taki inacio to według mediów 3 rok w lfc powinnien grać.
Końcówka okienka raczej spokojna. Isak w ostatnich godzinach rączkę zostanie dopięty. Newcastle musi myśleć o swoim dobrze, a nie ma nic lepszego niż 120m na koncie.
Co do guehiego też jest optymistyczny. Crystal pałace liczy że ktoś się właczy do gry, ale sam Marc jasno zaznaczył że tylko lfc. To sprawia że uczciwa cena 35 m powinna w ostatnich dniach się ziścić.
Mi to się podoba jak niektórzy ich fani tłumaczą że Wissa to w sumie inny przypadek bo jest stary i ma mało czasu na duży krok w karierze a tak wgl to przeskok z Brentford do NUFC jest o wiele większy niż z NUFC do Liverpoolu XD
Z tego co mi pisze angol który kibicuje srokom od ponad 30 lat to podobno Amanda mu coś obiecała słownie i do tego Isak się odnosi.
Niestety Amandy już nie ma w klubie bo sama odeszła (swoją drogą musiała mieć mocne powody aby zrezygnować), stąd jest całe zamieszanie.
Po tym wszystkim nie widzę szans aby Isak grał dalej dla nich ale znając mentalność właścicieli to nawet jak będą stratni i finansowo i wizerunkowo to mogą postawić na swoim.
Nasz klub ma podjąć ostatnią próbę rozmów po meczu na Anfield.
Trzeba czekać cierpliwie dalej.
Trenował na obiektach byłego klubu w Hiszpanii a teraz w parku w Newcastle??? Teraz porównaj kupujemy Isaka i Guehiego jeden normalnie przepracował okres przygotowawczy grał w sparingach zagrał w meczu o tarczę w lidze a drugi trenuje tylko w sparingach nie grał, okres przygotowawczy też jakiś inny itp do tego dochodzi zgranie z drużyną wiadomo nikt nie gwarantuje który z nich szybciej się zgra ale Guehi praktycznie od zaraz może grać a Szwed obawiam się końcówka września??? ile kolejek będzie niedostępny. Szkoda bo moim zdaniem można go było kupić w maju i wywalić te 140 + bonusy ew 150 i tyle teraz o ile przyjdzie wywalimy może ciut taniej pytanie czy warto było oszczędzić te 10-15 mln a byłby dostępny od meczu o Tarczę z CP.