Nooooo 2 lata a za rok w lipcu będzie wchodził w ostatni rok kontraktu a Konate będzie wolny chyba że przedłuży umowę w ciągu sezonu. Więc znów przerobimy opowieść z VvD czy przedłuży czy nie i po kolejnym sezonie odejdzie free.
Idź robić z siebie głupka gdzie indziej z takimi tekstami, serio. Obok VVD, Saliby i Gabriela aktualnie to Guehi jest najlepszym obrońcą w Premier League.
Btw. wyroczni transferowej vel. Farmazano można dopisać kolejne niesprawdzone “here we go”
Mamy 4 środkowych obrońców, 4 bocznych. Może tam zagrać też w razie czego od biedy Endo i Gravenberch. A pewnie i Szobo xD.
Do stycznia wystarczy.
Jestem się wstanie założyć że będzie się kisił do 30ki jak Zaha a potem go łaskawie puszczą do Al-Hilal
Dawać tego Isaka bo człowiek tylko odświeża wszystko co się da ![]()
Wrócimy po Marka w zimie lub poczekamy do lata, LFC nie porzuca swoich…,a pozatym trudno będzie o lepsza okazję na rynku i pamiętamy że Konate pewnie w lecie poleci do prześcieradeł ratować Arnolda.
A dlaczego wszystko było klepnięte, był po testach.. Farmazono napisał że deal off z powodu CP i Glasnera.
Też myślę że to może nie TOP4 ale TOP8 na pewno ja bym wolał obok VvD Guehiego niż Konate o Gomezie nie wspominam on mi się bardziej podoba na PO a za Jurgena jak grał na LO to mi się też mega podobał, na ŚO Gomez mi nie leży.
Konate w formie Go zjada. Romero z Tott to samo, Dias to samo, Schara i Botmana też wyżej cenie.
Tutaj chyba kolego za bardzo się podnieciłeś, że chcemy Go kupić. Guehi jest tragiczny w powietrzu, Jego największy atut to świetne wyprowadzenie piłki. Nie popadajmy w skrajność. To nie jest żaden game changer, zwykły ligowy solidny stoper, to że jest najlepszym ang stoperem pokazuję tylko, że Anglicy nie mają wybitnych ludzi na tej pozycji.
Może nie wyzywaj, tylko obejrzyj jakiś mecz.
I pamiętaj, że On gra w bloku obronnym złożonym z trzech stoperów.
Zebym to dobrze zrozumiał. Guehi finalnie nie dolaczy do LFC? Czyli co. Seb Zie znowu źle przewidział? Jedyne co moze zrobić, to okopać się w kabinie nr 4 i wywiesić białą flagę…
A ja liczę na jakiś cud,że jednak wszystko jest dograne,tylko pismaki jeszcze tego nie wiedzą.
Jeśli Konate wróci do formy, a z Arsenalem już zagrał bardzo dobrze, to Guehi by tu nawet pierwszego składu nie miał. Konate w optymalnej formie to półka wyżej niż Anglik. Sęk w tym, że obecnie raczej w niej nie jest.
A ten Isak to dolacza tak jak Guehi? Czy jest juz jakies konkretne info w jego temacie?
Nie ma porównania między przypadkiem Guehiego i Zubimendiego.
Hiszpan sam się rozmyślił metr przed metą, natomiast Anglik do ostatniej chwili chciał do nas trafić, ale veta postawił klub. Zimą lub za rok temat będzie otwarty.
Isak już dołączył. W tej chwili kończą już robić zdjęcia i materiały promocyjne. Największy transfer w historii klubu trzeba ogłosić z przytupem
Ten transfer to można nawet ogłosić za tydzień. Wszystkie papiery są podpisane.
Spokojnie, przypuszczam, że ogłoszą go o 21.00 czasu Brytyjskiego jako nową „9”
no to ja sie chętnie z Toba o cos załoze, jakas whisky za 500
tez jak kolega wyżej napisał, przez ten rok może sie wyklaruje jakis inny obronca, moze ten Cresswell z Tuluzy.
Crystal Palace […] Od dzisiaj mają u mnie przesrane!
Biedne Orły… Po tej deklaracji już się nie pozbierają, czyli znamy pierwszego spadkowicza w tym sezonie ![]()