Rozważania transferowe (dyskusja)

Serio? :slight_smile:
Nie do uwierzenia…

Bystrzacha! Brawo, brawo! Dobrze, ze sie tym pochwaliles bo mysle, ze malo kto wylapal ta ironie dot. OXa i Keity. :smiley:

1 polubienie

No jak widzisz mało kto się zorientował skoro każdy źle go odczytał bystrzachu :grin:

Ja tu widzę problem u Ciebie w odczytaniu tego, co mu zostało odpisane, ale ok. Więc tak, Aldor (joł Master) ciśnie bekę z Ciebie (odczytałeś?), bo sugerujesz jakieś własne wnioski, kto co miał na myśli.
W sumie mogłem bardziej otwarcie napisać, że post dot. ich przydatności w badaniach w klinice to też taki żarcik. Bo reszta była bardziej merytoryczna, ale już nie dotyczyła jego postu.

1 polubienie

Tak dla rozluźnienia

okay-applause

Może trochę szalone ale co jakby wypożyczyć Coutinho?

@Laitner nawet nie “trochę”, a bardzo szalone, a w dodatku bezsensowne i niepotrzebne :wink:

2 polubienia

Zdecydowanie brakuje nam kreatywności w środku pola i strzeli z dystansu. Moim zdaniem Cou mógłby to zapewnić :blush:

Nigdy nie pchałbym się w temat Coutinho, ten temat powinien być już zamknięty i mam nadzieję, że jest.

Śmieszną sprawą jest to, że przykład sezonu, w którym był problem z obrońcami najwidoczniej nikogo i niczego nie nauczył.

Prawda jest taka, że (tak jak pisał ktoś na stronie) osoby odpowiedzialne za wzmocnienia, i działania z nimi związanymi nie powinny zmrużyć choć jednego oka po meczu z MU, póki nie ogłoszą MINIMUM jednego nowego ŚP.

A tu od rana wiadomość na TT, że bardzo mało prawdopodobny jest transfer do końca okienka, to może fani i kibice powinni z mniejszym prawdopodobieństwem kupować bilety, karnety i inne gadżety (co nieprawdopodobne).

A może to pora na to, by JK zabłysnął po raz kolejny i po sporej przerwie swym taktycznym geniuszem lub zmysłem i przemianuje jakiegoś piłkarza na pozycję śp (coś nieoczywistego, czego możnaby oczekiwać- bo mam dość bicia łbem w ścianę).

Jurgen Klopp has taken a u-turn on his midfielder stance admitting he was ‘wrong you were all right’, he is now desperately searching for a midfielder. Source:

@MaddockMirror

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich nienawistników którzy obrażali każdego kto widział to już od dawna. Znowu źli okropni narzekacze widocznie mieli racje :wink:

Ja rozumiem, że nie chcemy kupować byle kogo, liczy się jakość a nie ilość. Ja też się z tym zgadzam. Ale przecież każdy, kto ma pojęcie o piłce, wie, że w drugiej linii Liverpoolu potrzebne są głębokie zmiany które trzeba zacząć już teraz. Nasza jakość opiera się na zdrowiu Thiago. Cóż z tego, że pomocników jest sporo skoro większość z nich ciągle leczy kontuzje albo jest zbyt słaba? Naprawdę - trio Milner- Hendo-Elliot (albo Jones) to może grać w Bornemouth czy Brighton a nie w LFC.

Gdzie to jest napisane? Przeglądnąłem Twitter Madocka i nie mogę znaleźć. Daj skrina.

Często mówią to w podcastach czy programach TV, w każdym razie na jego koncie twitterowym nic nie ma

No spoko, ale to Grzegorz podał to jako źródło xD

Czy to nie czasem zwykły żart :slight_smile: ?

“He is desperately searching for a new midfielder in the next few days” czego w tym zdaniu nie rozumiesz?
Dodatkowo słowa z konferencji, Klopp: “Now we go for a midfielder”.

1 polubienie

Ciekawe w takim razie czy blokadą dla potencjalnego transferu było nastawienie Kloppa, a nie samego zarządu. Noi przede wszystkim kiedy to zdanie zmienił- po porażce z United?

Dokładnie, David Lynch to mocne źródło i już dodał post na sowim koncie

Moim zdaniem Klopp zmienił zdanie gdy zobaczył co się dzieje z naszym numerem 8. Mam wrażenie, ze Klopp naprawdę chciał na niego postawić, dlatego kupiliśmy Darwina, a tutaj foch…

1 polubienie