Taka ironia kolego ![]()
Bo są ananasy co tak naprawdę myślą.
Ciekawe czy teraz glasner będzie protestował skoro nie ma zastępstwa dla guehiego
Nie będzie bo sam odchodzi po sezonie. Szczur
Jeszcze w lato podpie**lą tego Whartona i będzie cacy, lol
Edit.
Z drugiej strony przed rozpoczęciem sezonu byliśmy zdecydowanie w lepszym miejscu niż teraz. Dlatego jak była okazja, powinniśmy zrobić wszystko aby go pozyskać a teraz chyba kończymy z ręką w nocniku i trenerem który opowiada na konferencjach w koło to samo…
Założę się że pójdzie za te 35M + bonusy
No to jest to o czym piszę. City przebije każdą naszą ofertę. Guehi musiałby powiedzieć, że interesuje go tylko Liverpool. Jeżeli jest mu obojętne gdzie odchodzi to wybierze lepszą ofertą. Poza tym na miejscu Liverpoolu bym nie negocjował z tym mało poważnym klubem jeżeli jest taki obrót spraw. W lato Guehi przeszedł badania medyczne i był prawie naszym zawodnikiem, ale CP się wycofali, a teraz nie dosyć, że chcą za niego więcej kasy to jeszcze trzeba dać lepszą tygodniówkę. Wiem, że niektórzy by chcieli dać najlepiej 70 mln funtów za niego i ze 450 k tygodniówki, ale w football managerze to trochę inaczej wygląda hehe.
Nie widzą sensu finansowego by płacić 30 baniek za gościa, który ma pół roku do konca kontraktu.
W takim razie powodzenia latem w znalezieniu za te 30 mln środkowego obrońcy o podobnej jakości, w dodatku ze statusem HG.
Czy oni zatracili kompletnie umiejętności analitycznego myślenia?
Nie wina Guehiego. że na poważnie za jego transfer zabraliśmy się w ostatni dzień okienka transferowego. Pół roku w piłce to szmat czasu, było do przewidzenia, że sytuacja się zmieni. Teraz patrzmy jak City zabiera nasz cel i płaczmy, że nie ma „right playera”.
Heh, no to ładnie sami się dymamy. Skoro latem chcieliśmy dać te 35mlm, to czemu nagle teraz nie chcemy? A druga sprawa jest też taka, że mogliśmy chociaż mocniej przycisnąć otoczenie Guehiego aby podpisywać z nim umowe przedwstępną. Nie wiem, ale może plany się zmieniły jednak, i będziemy szukać kogoś w miejsce Konate, wyższego od Marca? A jako opcję nr 3 kolejnego?
Ogólnie to gdybyśmy to My dopieli Semenyo oraz Guehiego to bym naprawdę uznał za bardzo dobrą robotę naszych. Tymczasem city ich dopina a My? My może dalej liczymy nasze opcje jakie mamy? To już nawet nie jest minimalizm.
Żal czytać i śledzić to wszystko…
Zobaczymy co wyjdzie z tym Guehim też, który podobno tak chciał do nas i byliśmy po słowie, że tak się stanie.
To się nie dzieje! Pewnie będzie narracja zaraz, że za niski jednak był…
Według szacunków FIFA, na świecie działa ponad 300 000 klubów piłkarskich. W każdym klubie jest przynajmniej 4 obrońców nie licząc młodzieżówki, odpadają kluby z którymi nie współpracujemy co i tak daje około 1miliona kopaczy. Czy przyjdzie pan z CP czy nie nie ma znaczenia i tak potrzebujemy na przyszły sezon 4 nowych obrońców(holender -starość ,francuz-paralityk, anglik-łamaga .Włoch-dzieciak ale jako jedyny zostanie na 100% ) Sezon dogramy tym co mamy ewentualnie jakiś no name się pojawi i styka .
Kiedy prezentacja Guehiego i Semenyo? Z Burnley pokażą chłopaków?
Podziwiam City jak szybko potrafią dopinać transfery. Są zdecydowani na kogoś to po niego idą, zaklepują, płacą, podpisują. Przecież ten transfer trwał ile ? 2 godz ?
Wielki talent, ale to znowu piłkarz nie ograny w poważnej piłce. Guehi to jednak była gwarancja pewnego poziomu.
Jestem zniesmaczony tym co się odwaliło.
Ciekawi mnie co z tą umową dżentelmeńską,czy faktycznie była?
Nie przesadzaj, że tak szybko. Ruszyli po niego na poważnie gdy wypadli im Dias i inni. A to było od początku stycznis. Sytuacja ich zmusiła. Nas nigdy sytuacja nie zmusza do szybkiego działania, nawet gdy dostępny jest gracz którego niby chcemy…
Żenada i tyle. Nawet nie ruszyliśmy po niego. To po co chcieliśmy go latem?
@caharin7 Pewnie była… Dopóki jak widać byliśmy sami w walce o niego.
@spawacz. No wiadomka. City po prostu jak chce to kupuje. Ale to nie jest też tak, że w 24h ruszyli i go wzięli…
Za ok 80mln funtów mogliśmy mieć Semenyo oraz Guehiego… Praktycznie kadrę gotową na następny sezon. Zgrywali by się już przez te poł roku… Ehh, my będziemy czytać tylko, i czytać o tym dlaczego jest jak jest u nas.
Ja naprawdę myślałem, że zimą ruszymy coś dalej te budowę kadry… Stary człek i dalej głupi jednak.
Guehi w City masakra, coraz lepiej…
Edwards & Hughes musicie chłopy, bo za 20 mln to my w lato nie kupimy obrońcy do XI. Konate odchodzi, Leoni cały sezon z głowy, Gomeza pewnie odstrzelimy do włoskiej. Wejdziemy w nowy sezon z Van Dijkiem z rocznym kontraktem ![]()
Latem będzie polowanie na ŚO jakie 2 lata temu widzieliśmy przy wymianie całej linii pomocy.