Na początku stycznia pojawiło się zainteresowanie City, ale sprawa nabrała prędkości w ostatnich 24 godzinach. Kontuzje też na pewno miały wpływ na decyzję.
miałeś chamie złoty róg, za 500 milionów wywalone w lato mielibyśmy całkiem poukładany zespół
Totalnie niezrozumiałe dla mnie. VVD za 75 w styczniu tego za 20 nie można było
Ten sezon w wykonaniu Slota, Hughesa i Edwardsa to coraz większy mem…
Latem bedzie wiadomo, ze jesteśmy pod ścianą i bedzie nam każdy windować ceny za ŚO, ale spokojnie. Najwyraźniej nas stać.
Może Kabak albo Caulker?
Jeżeli to prawda to xdddddddddd
W takich warunkach nie da się planować kadry, skoro nie ma pewności co do trenera.
@Faboolek dlaczego? Trzeba go brać z pewnym dystansem, ale jego newsy często się sprawdzają.
guehi to nowy fekir dla liverpoolu
Guehi za 20 baniek kradziez w bialy dzień. Jakoś wtedy znalazłyby sie pienadze zeby wydać na Guehiego ale teraz za darmo albo wcale. Taki zawodnik za tak tanio. Mówili że jak bedzie “okazja” to pójdą po nią. Okazja to by była jak CP by dopłaciło czy jak?
@spawacz wez z tą Indykalia uciekaj
Mnie najbardziej zastanawia o co chodzi że nie mamy 30 mil na niego skoro jeszcze w lato dokładnie tyle chcieli dać
Falk właśnie podał, że Bayern wycofuje się prawdopodobnie z zainteresowania Schlotterbeckiem. Dla mnie więcej sensu będzie miał taki transfer jako naturalny następca Van Dijka plus Jacquet niż zabawa w przepychankę z City.
Może faktycznie po tym co widział przez ostatnie pół roku zmienił zdanie i poszedł do pewniejszego city? To jest bardzo prawdopodobne. Widzi, że u nas za chwilę nawet LM może nie być, to ma się pakować w takie coś? W city pogra mniej, ale Pep czasami też wychodzi 3 w obronie więc dla Marca to zdecydowanie lepsza opcja jest.
My na tę chwilę to faktycznie musimy chyba podjąć decyzję czy idziemy ze Slotem czy jednak ruszamy po Xabiego czy innego…
Pieniądze to pewnie by się znalazły, ale Guehi mógł już nie być zainteresowany transferem do Liverpoolu, bo realia od lata sporo się zmieniły. Drużyna jest w kryzysie i czeka ją dalsza przebudowa, zagrożona jest kwalifikacja do Ligi Mistrzów, w perspektywie zmiana trenera. City to stabilniejszy projekt, praktycznie gwarantujący nieustanną walkę o trofea i udział w Lidze Mistrzów.
To nie City są geniuszami w dopinaniu transferów tylko Liverpool działa na tym rynku jak ostanie p****y. W obliczu ich sytuacji kadrowej każdy poważny klub, który uważa się za poważną instytucję działa właśnie w ten sposób - uzupełniają braki. Liverpool miał taką sytuację w 2020/21 i jak widać NIKT w klubie nie nauczył się NICZEGO i nie wyciągnięto z tej sytuacji ŻADNYCH wniosków.
to co zwolennicy Slota kiedy tańczymy, z obroną gomez i leoni na przyszła 10-lat mistrzostwa PRZED NAMI, ZABAWA
jeszcze jedna kontuzja w obronie i sięgamy po głębokie rezerwy, będzie śmiesznie
Ale city wyruchalo liverpool bez mydła xD biorą za 20 mln jednego z lepszych CB w premier league
ale mam deja vu… benitez 2005 na naszych oczach. 10 lat posuchy z obrońcami godnych championshp nas czeka. Wiara że Leoni i Gomez będą zdrowi, to jak wiara że obrona po Benitezie zacznie dobre grać. Upadek Liverpoolu po VVD nas czeka ![]()