Rozważania transferowe (dyskusja)

Elliott za elitarny talent to uchodził chyba tylko na naszym forum

W wieku 15 lat real zabiegał o niego nawet zidane poprosili żeby przyszedl pogadać z młodym jak był na stadionie bo tak im na nim zależało. Na turnieju w Polsce kręcił każdym.

Miał on olbrzymi talent jako nastolatek po prostu. Chłopaki urosły rozwijały się a on nie.

2 polubienia

Ten to ma zryty łeb. Niedawno go rozważaliśmy a on już od Arabów nawet uciekł. Zaliczył też Turcję. Zamiast zaliczać te kluby po 30tce robi to w wieku 22lat.

Darwin też prawie uciekł z Saudi Pro. Jednak pieniążki nie są takie piękne jak je malują

Kto go rozważał? xD chyba forumowa loża ekspertów

4 polubienia

Zawodnik z wielkim talentem. I prawdopodobnie zostanie zmarnowany przez chciwego agenta.

Ten John Duran to jakaś pralnia pieniędzy. Latem pewnie zmieni klub :grinning_face:

To zależy czy jako talent wliczamy też fundamenty intelektu.

Facet piłkarsko mógłby daleko zajść jednak jest głupi jak but. W Aston Villi miał co chwilę jakieś odpaly. Zamiast poczekać pół roku bo watkins był i bliski odejść i już w pewnym wieku to poleciał jako 21 latek do Arabów. Teraz już w Rosji z przesiadka w Turcji. Żaden młody gracz nie będzie się rozwijał jak tak często zmienia trenerów i koncepcjie. Po prostu nie śmieszna podróbka balo z mniejszym talentem.

@osi Wielka szkoda. Liczyłem na tego chłopaka. Nic zostaje Diomande i olise :wink:

2 polubienia

I :poop: w glowie. Każde pokolenie musi mieć swojego Mario B.

1 polubienie

Yildiz dogadany w sprawie nowego 4 letniego kontraktu.

Romano

Czyli możemy zapomnieć o tym panu

Liverpool obserwuje 20 letniego pomocnika FC Nordsjaelland. Jeden z największych talentów w lidze duńskiej. Aktualnie na celowniku wszystkich czołowych klubów. Brighton już przeprowadzili wstępne rozmowy, ale liczę na jakiś ruch Liverpoolu.

Ryerson łączony z nami w zimowym okienku ładuje 4 asysty w jednym meczu.

zdecydowanie za stary na naszą politykę

Następny zawodnik z genem Realu? Czy ktoś mógłby skasować ten klub?

Jak ma po pół roku dobrej gry gwiazdorzyć i stawiać chore warunki niech idzie. Trent pomoże mu wejść do drużyny.

Nie wiem ile w tym prawdy akurat , ale mam taką rozkmine że najlepiej to kupować takich 25-26 latkow. Raz że wtedy piłkarze wchodzą w swój prime i są najbardziej rozwinięci, dwa przeważnie od razu nikt nie odchodzi a po tych dwóch- trzech sezonach mają już prawie trzydziestkę to i Real jest mniej chetny takich zawodników podbierać. Taki Szobo gra trzeci sezon wchodzi w swój prime będzie miał 26 lat i ten gen realu może się odezwać i zechce swoje najlepsze lata tam spędzić , szczególnie że gramy kupę. Z Wirtzem też może być podobnie pogra tu jeszcze parę sezonow i w swoim prime pójdzie gdzie indziej.

1 polubienie

Wirtz to na pewno gdzieś pójdzie po kilku latach (Real,Barca). To bardzo młody piłkarz i będzie chciał się jeszcze gdzieś spróbować. Jeśli chodzi o Szobo to mam nadzieję, że możliwość zostania kapitanem, legendą kiedyś? przeważy marzenie gry w Realu. No, ale z Trentem też wielu miało taką nadzieję.

Szobo chcę ponoć tygodniówkę lekko poniżej VVD czyli pewnie 350, jeśli nie to nie tylko Real wchodzi w grę ale i MC i PSG więc to nie tylko magia Realu on po prostu chce kasy, więc albo mu ją damy albo za rok go trzeba sprzedać. On w d… ma to że może być kapitanem na lata, on chce wygrywać i zarabiać.

Żyłeś w jakiejś jaskini przez ostatnie 15 lat czy co?

Czyli w zasadzie nie rozumiesz ani trochę kupowania graczy z potencjałem odsprzedażowym, co jest naszą główną strategią transferową.

Być może tak jest. Ale według mnie słowa zbyt mocne, jak na jedno niepewne doniesienie medialne.

1 polubienie