Rozważania transferowe (dyskusja)

Miał taki plan, myślał że z kontraktem w ręku Real i PSG będą się o niego bili ale widocznie nikt nie dzwoni

2 polubienia

Niezłe tłumaczenie :rofl:

Z tego co zrozumiałem, AM chce Mamę za Oblaka tego.

Dla mnie słaby to byłby ruch, on ma potencjał, mimo tych zdiagnozowanych tutaj szprotawych łokci, dla Alissona to już last dance on już coraz częściej zamienia boisko na szpital

Mamardashvili będzie tu bramkarzem nr 1 i możliwe, że nawet od przyszłego sezonu. Alisson z jego ilością kontuzji może mieć mniej minut w sezonie 26/27 niż Gruzin.

1 polubienie

Gruzin to na razie w koszulce LFC nie zaliczył żadnego spektakularnego występu, gdzie rzeczywiscie wykonałby jakieś interwencje ratujące zespół.
Alisson ma zazwyczaj takich kilka na mecz.

Nie wiem w czym on jest lepszy chociażby od Kellehera, zwykły przeciętny bramkarz który obroni to co ma obronić i tyle.

6 polubień

Jedyne czego potrzebuje Mama to zaufania od trenera.

1 polubienie

Jeżeli tak się stanie, że Gruzin jednak odejdzie to koniecznie trzeba sprowadzić z powrotem Irlandczyka z gwarancją dużej liczby gry w przyszłym sezonie, a za kolejny już podstawa.

Znienawidzona i wyśmiewana przez niektórych indykaila podaje dobre newsy. Diomande byłyby marzeniem (na Olise nie szans), a Gray moim zdaniem ma wciąż olbrzymi i nie do końca odkryty potencjał. W dodatku potrafi grać na prawej obronie i stoperze + status homegrown

1 polubienie

Ważniejsze jest zastąpienie Slota niż Mo. Kogo by klub nie sprowadził w miejsce Salaha to grając pod holenderskim jajkiem będzie wyglądał jak gówno i będzie kopał się po czole. Niezależnie czy byłby to jakiś Diomane,sromande, Olise czy Messi w prime. Pozostawienie łysego i kupowanie mu graczy to wydawanie peniędzy w błoto i pudrowanie trupa.

18 polubień

Transfery podobno są juz szyte ale nie pod Slota. Coraz wiecej widać takich newsów. Więc dla mnie oczywiste ze juz Slota nie bedzie .

Podobno to podobno, że podobno. Ile można w kółko czytać te newsy z podobno? Żadnego źródła, nic. Takiego pustego newsa to może każdy sobie zredagować… Jak się sprawdzi to będzie , widzicie, już jakiś czas temu o tym pisałem, moje źródło się sprawdza… I w drugą stronę to samo… Co do transferów, wiemy gdzie musimy się wzmocnić, więc nie trudno zgadnąć… A i nie od dziś wiadomo, że trener nie jest u nas w pełni odpowiedzialny za wybór zawodnika więc jeżeli kogoś znajdziemy, to będzie on musiał pasować kto by nie był trenerem…
Ja moge napisać: Podobno nowe transfery są szyte pod Slota… Takie informacje się przewijają, że Slot ma zostać…

2 polubienia

Niestety mi też coraz częściej się przebija w wiadomościach że Slot zostanie … ew jak poleci to Hughes i kilku zawodników nie pasujących totalnie łysemu … obawiam się że koleny sezon można spisać na straty

Nie zostaje spokojnie. Kibice mają go dosyć, zespół ma go dosyć. Sam robi z siebie coraz większego błazna w mediach. To drugi Koeman. Dlatego nie zostanie.

To oczywiste, że nie zostanie. Na wygranie LM nie ma najmniejszych szans. Sytuacja wydaje się stworzona pod Xabiego - pytanie czy teraz czy dopiero latem. Osobiście wolałbym teraz - sezon mógłby być jeszcze do odratowania (miejsce dające pewność LM w przyszłym sezonie), bo z łysym betonem taktycznym takiej pewności nie ma.

Xabi Alonso to moglby nawet pozytywnie wpkynac na rewanz z PSG. Az mi sie przypomina Solskjaer w United.

Myślę, że Xabi nie chce nas przejąć w trakcie sezonu. Raz, że jako wschodzący trener nie chce się wpieh trenerowi bo sam by tak nie chciał a dwa łatwiej jest przejąć drużynę po sezonie bo gdyby zawalił mocno ostatnie kilka spotkań to mogło by wpłynąć na odbiór jego pracy i może i na przygotowania i moral samego trenera. Ogólnie nie jestem taki przekonany, że pojawi się wybraniec wszystkich i nagle efekt nowej miotły i uj wie jakie wyniki. Jest duuuży bałagan do posprzątania, wprowadzenie sporej ilości zmian a to nie jest takie hop siup. Wiem, że ten trener weźmie wprowadzi zapierdalando ogólne, czyli to co nie pasowało szatni Realu ale też i to czego brakuje naszym piłkarzom, którzy sami o tym mówili w wywiadach. Ogolnie nie wiem jak wy ale daaawno nie widzialem takiego braku wiary i cohones u naszych, wiadomo, że Klopp przyzwyczaił nas do pewnego poziomu ale nawet przed nim nie widziałem takiej bezjajeczności. Nie ma kogoś za kim druzyna pojdzie w ogień przez co zawodnicy wyglądają jak wyglądają. To nie dopuszczalne w tym klubie i Gerrard dobrze robi, że mowi o tym głośno. Brakuje tylko żeby sie kłócili miedzy sobą hahah. Trzymajcie się, po łysym wyjdzie słońce, musimy chwile poczekac, a mistrza nikt nam nie zabierze!

3 polubienia

1 polubienie

Widzę że wszyscy uciekają od łysego i opuszczają ten tonący wrak, smutne, Ali to klasa światowa w swoim fachu a i pełen profesjonalizm poza boiskiem. Zostaniemy z tym leszczem na bramce. Czyli zaczynamy popadanie w przeciętniactwo. Oj smutne czasy nadchodzą.

4 polubienia