Marca nie wie co się dzieje w Hiszpanii a wie we Włoszech, nie od dzisiaj wiadomo dlaczego dostał taką dużą kasę w Juve i jaka to była wymiana, omijanie FFP, to samo teraz chcieli zrobić z de Jongiem tylko ten nie odejdzie z Barcelony bo zarabia już na poziomie Melo, a Artur poszedł za kasa co Juve mogło zaoferować z prostego powodu, ulg podatkowych w Italii, dzięki temu też zatrudnili Ronaldo, Artura tam już dawno by nie było gdyby nie tygodniówka ale desperat sie znalazł. Na Twitterze fani Juve dziękują nam z całego serca, zafundowaliśmy im Paredesa tym ruchem i zabraliśmy balast zarabiający krocie
Aha i 90% tego forum to „zjeby” o czym można porozmawiać z ludźmi na fejsie, Twitterze itp, śmieją się ze wraz z sukcesem zrobiło się tu przedszkole rozwydrzonych bachorów. Było tu kilku fajnych ludzi jak „Mitchell” który tez sobie dał spokój. Niestety również do tego doszedłem jakie czas temu i czas pójść w ich ślady. Same płaczki i niedowiarki, przeciwieństwo prawdziwych fanów Liverpoolu🙃
Pozdro @ynwa19, pozdro @Mitchell i kilku ludzi z czerwonym sercem…
Może jeszcze kiedyś wróci stare, dobre forum bo wraz z sukcesem wysyp szczeniactwa które obrzydza forum
To jest masakra co się wydarzyło w tym okienku. Jak mówiłem, że niezła propaganda w klubie działa to zostałem wyśmiany. Wszyscy się wzmocnili jak dali radę, działali, a my co zrobiliśmy. Mamy zdecydowane tąpnięcie w klubie. Widać gołym okiem. Nikt mi nie powie, ze Klopp nie zrobił transferów, bo nie było kogo kupić.
Tak mi się jakoś skojarzyło z obecnym okienkiem a 35 mln na kasztana było. Ruben Neves czy inny Jude Bellingham za parę lat będzie posyłał miodne piłeczki za plecy obrońców do ustawionych inside napastników (bo Robbo złamie linię spalonego) a Henry będzie się zastanawiał ‘jak do tego doooszło nie wiem…’
Przecież i Radbug i zdaje się każdy kto go polajkowal (kogo swoją drogą nazwałeś zjebem) w tym poście udzielają się na forum od dłuższego czasu (,co do 5 z 7 jestem pewien). Zresztą jest stare forum i możesz sobie to sprawdzić.
Jeszcze słówko odnośnie nazywania ludzi zjebami - był bym na Twoim miejscu nieco rozsądniejszy z używaniem tego terminu. Przypominam że to ty poprosiłeś Salaha o wspólne zdjęcie, wstawies je na forum żeby 2 miesiące później krzyczeć jaki to nie jest samolub i jak bardzo trzeba się go pozbyć. Nie przywiązuje jakieś szczególnej uwagi do Twojego zdania bo mam wrażenie że ono co tydzień jest inne.
A co do Ronaldo w Juventusie - do jego pensji dorzucał się Fiat co swoją drogą było źródłem wielu kontrowersji głównie związanych z pracownikami Fiata, więc to też znowu nie jest tak że Juventus rozrzuca pieniądze na prawo i lewo
Ja szukałem informacji na temat pensji Arthura i wszędzie trafiam na informacje że to ok120 tys funtów tygodniowo, więc jeśli posiadasz jakieś rzetelne anglojęzyczne źródła z których wynika inaczej to możesz się podzielić, zamiast wyzywać od zjebow
Przeglądnąłem kilka stron i wszędzie go patrzyłem pojawia się kwota około 5-6 mln euro za sezon. Co więcej, podobną pensję miał w Barcelonie. Ponad 400k euro dawałoby prawie 20 mln za sezon. Sporawo, zwłaszcza, że byłby jednym z najlepiej zarabiających w Barcelonie.
A jaki miałeś wcześniej nik? Bo strzelam, że ‘poprzerwie’ odnosi się do zrobienia sobie przerwy od forum Bo właśnie jakoś ze starego forum nie kojarzę chyba.
To okno transferowe to kompletna kompromitacja tego klubu, ściągnięto 3 zawodników pozbyto się 4 (wirtualnych pokroju Ojo czy Van Der Berg nie wliczam). Połowa składu w szpitalu a grę mają ciągnąć 19-latkowie, którzy zamiast szlifować umiejętności i nabierać doświadczenia, zostaną fizycznie zniszczeni. W LM jeszcze zobaczymy Bajcetica z Musiałowskim. I odpowiadają za to wszyscy na górze łącznie z Kloppem. Bilans finansowy okna transferowego to -5 milionów euro. To jest kur…a Liverpool czy Legia Warszawa?
Pamiętam jeszcze czasy Hogdsona ale takiego okienka nie. Nie mówiąc o mydleniu oczy pewnym Francuzem i niespełnionym Angliku (który i tak nie trafi na Anfield) to jak można było dopuścić do sytuacji że nie kupujemy pomocnika? Zresztą czego się spodziewać jak Klopp to “marionetka” zarządu, a zarząd…ehh szkoda gadać. Nie trafia do mnie tłumaczenie że nie było odpowiednich zawodników widząc że taki np Draxler idzie sobie na loan do Benfiki. Mamy niewspółmiernych właścicieli do zaspokojenia potrzeb klubu i kibiców… Niestety klub popada w przeciętność
Nie mówię że jest tym samym zawodnikiem co kiedyś ale myślę że byłby lepszy. A jak już klub chciał kogoś wypożyczyć to opcji było wiele, no ale wzięli chłopa tylko po to by było że kogoś wzięli
Wzięli go, bo nie mamy kim grać w pomocy.
Już przestańcie dramatyzować, jest daleki od ideału, ale to już podchodzi pod taki dramat jakby co najmniej Hajto miał grać w naszym środku pola.
Może odpali, może nie, może zaraz złapie kontuzje.
Wszystko zweryfikuje boisko.
Mówisz o sobie tak? Bo akurat to Ty jesteś znany z kompletnego braku weryfikacji tego co wrzucasz a info z transfermarkt uważasz za prawdę objawioną i biblię.
BTW ja “poniewierany” jestem jedynie przez kłamcę Grzesia i kibica wiadomego klubu kuczka, w sumie dołączyłeś teraz do tego zaszczytnego grona w dodatku tak ładnie nazywając innych uczestników forum “zjebami”. Pocisk niczym w gimnazjum - BRAWO TY!