Rozważania transferowe (dyskusja)

Raczej ponad 2 godziny wg angielskiego czasu.

Ale jaja faktycznie. Fee done

Doszli do porozumienia, a teraz jest wyścig z czasem z badaniami lekarskimi. Cyrk. :slight_smile:

LINK

https://twitter.com/_pauljoyce/status/1488268016496553984?s=20&t=4zpvf6rRithxT8IVlvZ_ng

Ale emocje xD Jaja jak barana

Młody pewnie sraczke ma. Oby sie udało. Świetny piłkarz

W Anglii okienko zamyka sie o 11.00. Maja godzine

W godzinę spokojnie zdążą. Muszą

Fab. Romano pisze o 10mln

1 polubienie

No i jak tam malkontenci na FSG? Słabe okienko? Nikogo nie kupimy?

1 polubienie

Zrobiliby coś jeszcze z Minamino i Origim wtedy byłoby pięknie jak dla mnie.

Trochę późno, bo na uzupełnienie składu czas był w lato, teraz to nieco wzmacnianie przed kolejnym sezonem (no chyba, że Diaz nie będzie wdrażany paru miesięcy i zrobi dużą różnicę w LM, bo w pucharach krajowych nie sądzę czy dużo zmieniłyby te transfery, zwłaszcza że Carvalho i tak wraca do Fulham). Nie zmienia to jednak faktu, że transfery się dobrze zapowiadają i oby w lato poszło to dalej w kierunku dobrego CMa wprost do 1szego składu i przedłużeniu kontraktu egipskiego Króla.

1 polubienie
1 polubienie

8 milionów.

1 polubienie

Przepraszam za podpost - ktoś pytał, czy Fabi ma status HG. On jest… Anglikiem (urodzonym w Portugalii ;D)

1 polubienie

Jedna jaskółka wiosny nie czyni :wink:

3 polubienia

Aleśmy przepłacili FSG i Klopp out :wink:

1 polubienie

@Radbug , nie wiem kogo uważasz za malkontentów, ale chyba nie realistów? Bo patrząc realnie, to od 2018 roku jesteśmy jedynym (!!!) klubem w Premier League, który ma dodatni bilans przychód vs. wydatki na transfery, co świadczy o tym, że FSG wydawało z własnej kieszeni mniej, niż właściciele najgorszych klubów w tej lidze. To jest według Ciebie powód do dumy? A może to, że po letnim okienku 2018, resztę okienek przespaliśmy, gdy inni wydawali? Ja nigdy nie narzekałem na FSG, bo oni mają pojęcie o biznesie i dla swojej spółki są świetni, ale jako właściciele klubu nie wykazują tak naprawdę żadnego wsparcia finansowego w porównaniu z właścicielami innych klubów i to jest tak naprawdę największy problem. Ich ułomność na tym polu maskuje tylko i wyłącznie geniusz Kloppa i Edwardsa, którzy potrafią stworzyć coś z niczego, bo przy tak żenującym “wsparciu” finansowym samego FSG, Liverpool nie może pozwalać sobie na błędy transferowe - w przeciwnym razie popłynie. A co do kończącego się okienka, transfery Luisa Diaza i Fabio Carvalho są oczywiście jak najbardziej na plus, natomiast trudno chwalić FSG za coś, co jest ich powinnością, której w ostatnich okienkach raczej nie wykonywali. Tak jak wspomniałem, ja ich nie krytykuję, bo generalnie mają łeb na karku, ale też ich nie gloryfikuję, bo nie są żadnymi bogami i szczerze dziwię się, skąd się biorą ci wszyscy fanatycy FSG na tym forum.

3 polubienia

I co już jest oficjalnie?

Chyba nie zdążyli, ale trzeba czekac

Zdecydowanie możemy być zadowoleni z tego okienka. Dobrze, że właściciele zdecydowali się poszerzyć skład. szkoda, że nie udało się sprzedać Japończyka. Facet po prostu jest za słaby na Liverpool a mógłby rozwijać swój talent gdzie indziej.