Bo tak się na początku robi, szczególnie jeśli kluby mają dobre stosunki ze sobą, a wydaje się, że mamy.
Ja to mam poważne obawy, że nasi wyskoczą z ofertą typu 45 + Thiago i upokorzenie będzie trwało w najlepsze. Niech się na tym Lavi skupią. Chłopak chce tu przyjść.
Jak kogoś ściągniemy w tym tygodniu to będzie cud.
Nawet gdybyśmy kogoś kupili w tym tygodniu, to Jego szanse na występ w niedziele są minimalne, a za 11h już nawet zerowe, więc to już nie ma większego znaczenia, czy kogoś kupimy w tym tygodniu, czy w następnym.
Chelsea właśnie finalizuje transfer Adamsa z Leeds. Ta sama pozycja co Lavia i Caicedo, ale pewnie za dużego znaczenia w kontekście ich transferów to nie ma bo to wydatek rzędu zaledwie 25 milionów.
Tu “Understand”, chyba nie powinno być przetłumaczone jako “Zrozum”, a “Ja rozumiem, że”. W trybie przypuszczającym?
Właściwie to strona bierna: rozumie się, że/ to zrozumiałe, że
Dokładnie tak bym to rozumiał
Nawet gdybyśmy kogoś kupili w tym tygodniu, to Jego szanse na występ w niedziele są minimalne, a za 11h już nawet zerowe
Ja to obstawiam, że nawet jakbyśmy kogoś kupili, 5 minut przed meczem z Chelsea, to jego szanse na występ nadal, byłby bardzo wysokie, bo nie mamy kim grać na DP xD
To takie straszenie Chelsea: “Chcecie nam wziąć Lavia to my ruszymy po Caicedo”. United też wypuszczało informację o zainteresowaniu Caicedo jak się nie mogli dogadać się z Chelsea co do kwoty za Mounta, a po dopięciu transferu zainteresowanie znikło.
I kim chciałbyś grać w pomocy w najbliższym sezonie? Albo mieć jako nackup na ławce?? No kim???
Rozumiem, że to sarkazm, bo zawodnik musi być zarejestrowany przed kolejką, która startuję jutro.
I jak nie mamy kim zagrać? Zagramy z MacA albo Jonesem na “6”, to jest chyba logiczne.
Matt Law to dobre źródło o Chelsea ale miał wpadki np. podał, że Rudiger się znęca nad młodymi w Chelsea i później przepraszał.
Liverpool nawiązał kontakt z Brighton nad Moisesem Caicedo, walcząc z Chelsea o gwiazdę Brighton z oceną 100 milionów funtów i Romeo Lavię przed niedzielnym starciem Premier League
- Oba kluby walczą o Romeo Lavię i Moisesa Caicedo
Liverpool nawiązał kontakt z Brighton w sprawie Moisesa Caicedo, ponieważ chcą przejąć ruch Chelsea w sprawie wysoko ocenianego pomocnika.
Zrodlo Mail Online
Nie do końca rozumiem kontakt bez oferty, ale znając naszych gamoni to wygląda mniej więcej tak:
LFC: Hej Brighton, u was gra taki Caicedo nie?
BHA: No siema, tak gra i kosztuje 100 miliony funtów.
LFC: Nie no co ty my nie składamy żadnej oferty, ale weźcie go opchnijcie Chelsea bo przelicytowali naszą trzecią ofertę za Lavie o 3 miliony i zaraz nam go wykupią, pa!
Breaking news. Liverpool zlozyl wyzsza oferte niz Chelsea za Moisesa Caicado.
Wedlug doniesien LFC przelicytowal CFC za Caicedo.
Zrodlo Mail Online