Tak , dla nas najlepszą opcję, wręcz idealną do nowej taktyki Kloppa. Ani Rice ani Ugarte nie dają tego co zapewni nam Caicedo swoim profilem.
Jeżeli chodzi o defensywę to wszyscy świetni. Jednak Caicedo występował już u De Zerbiego na pozycji hybrydowego prawego obrońcy , tak jak u nas TAA. Więc stanowi idealne zastępstwo dla TAA w razie niedyspozycji i moim zdaniem mogą świetnie uzupełniać się na boisku . Gdy TAA wyjdzie wyżej Moises może go zastąpić w asekuracji na pozycji prawego obrońcy i na odwrót.
Klopp potwierdził transfer.
Nie, nie potwierdził.
Na koniec piłkarz zdecyduje.
Jestem, ale spokojnie jeszcze do oficjalki ![]()
No nie dawałem żadnych szans na wydanie takiej kasy przez fsg
Poczekaj jeszcze na ŚO ![]()
Potwierdził dogadanie się z Brighton co do kwoty. Nie mniej jak by upadł ten transfer to będzie mocno w ryj.
Nie wiem czy pisałem o tobie ![]()
ale grunt to szczerość ![]()
Zdziwiłbym się, gdyby Caicedo wolał przejść do totalnie zabałaganionej Chelsea, która dopiero co skończyła sezon na 12. miejscu w tabeli i ma obecnie skład na poziomie dolnej połówki, niż do Liverpoolu, który do końca bił się o LM, będzie grał w LE, ma zespół zdolny do walki o mistrzostwo i posiada w składzie MacAllistera z którym Caicedo świetnie się zna, i którego obecność ułatwi mu aklimatyzację.
Dać solidną tygodniówkę i zamykamy temat.
Gdyby transfer nie był pewny to Jurek słowa o Caicedo by nie powiedział
Jeszcze czekamy ![]()
Edit
Zapomniałem że teraz trzeba mieć konto na tt by odczytywać wiadomości a nie każdy ma więc lepiej wrzucać screeny ![]()
Czuję w kościach, że to się wywali na ostatniej prostej xD
Ilość plotek i dezinformacji jest absurdalna. Godzinę temu czytałem, że 110 mln to jest klauzula. Więc jeżeli tak, to po co Chelsea chce płacić więcej? xD
A jeżeli jest klauzula, to teoretycznie Chelsea też może ją zapłacić i negocjować z zawodnikiem, czy nie?
Jeśli faktycznie to klauzula to wystarczy zapłacić i można rozmawiać z zawodnikiem, klub wtedy nie ma nic do gadania
Jeszcze zależy jak ta klauzula jest skonstruowana. Na przykładzie Suareza doskonale wiemy, że różnie mogą byc sformułowane zapisy w kontraktach. W Anglii nie ma takich przepisów jak w Hiszpanii, gdzie faktycznie każdy zawodnik musi mieć ustalona sumę wykupu jego karty przy któej klub nie ma nic do gadania. Dlatego często sa to kwoty absurdalnie wysokie, aby w ten sposób zabezpieczyc się
Wrzuciłem to niedawno tylko nie wiem dlaczego znikło ze strony