Trzeba czekać. Wcale się nie zdziwię, jeśli to wszystko tylko dziennikarskie plotki, a kontrakt już dogadany.
Liverpool nie wycofa oferty z Caicedo, co oznacza, że Chelsea będzie musiała przekroczyć 107 milionów funtów, które wydali na Enzo Fernandeza.
Chelsea została zaproszona do stworzenia kolejnego pakietu, który będzie przewyższał ofertę Liverpoolu
Myślę, że to jeszcze nie jest koniec i mogą nastąpić jakieś zwroty akcji.
Romano nie jest plotką. To rzetelny dziennikarz i wie wszystko. Natomiast Pewne rzeczy mi tu śmierdzą. Wydaje mi się, że jak Brighton nie dogada się z Chelsea to i tak zostajemy tylko my.
Troszkę widać tutaj hipokryzję i ten brak szacunku do siebie ? Ok ostatni raz już poruszam ten temat szkoda zachodu a zmiany należy zacząć od siebie
Jeśli tak jest to daliśmy się podpuścić ale przynajmniej wykazaliśmy jakieś ambicje bo te straszne newsy o Andre czy Fofanie były dołujące, jak jest kasa to szukać dalej lub dać w ostateczności te 50 mln za Lavie, Zubimendi ma klauzulę 50 mln funtów podobno, może jednak Kimmicha zakupić by się udało, jakby dało się ustalić jakąś mniejszą tygodniówkę ? Caicedo byłby super transferem ale już nieraz takie nam upadały z różnych przyczyn np. Fekir. Będzie szkoda ale nie róbmy z tego tragedii, o ile klubom trzeba czasem przepłacić i to nie jest oznaka frajerstwa jeśli zawodnik jest klasowym wzmocnienie (tak 110 mln to dużo ale warto w tym przypadku) to od chciwych agentów i agentów tatusów trzeba sie trzymać jak najdalej. Spokojnie czekajmy.
Myślę że mają bardzo duże, ale nie dlatego, że Liverpool coś przeczyta i uwierzy w to co jest napisane, tylko dlatego, że te doniesienia mają silne oddziaływanie na kibiców. Klub musi kalkulować, jak cała ta sytuacja zostanie odebrana przez kibiców zwłaszcza przy ostatnio napiętej sytuacji, wtopach z Bellinghamem itd. I narracja prowadzona przez Romano na pewno w tym nie pomaga. Presja z różnych stron na pewno jest duża, ale ufam że w tym wszystkim nasi ludzie wykonają swoją robotę tak jak należy, niezależnie czy będzie to oznaczało postawienie na swoim i zakontraktowanie Caicedo, czy wycofanie się z dealu z jego chciwymi agentami.
Romeo Lavia ma opuścić Southampton do końca tygodnia. Sprawy toczą się szybko, a on nawet pożegnał się z niektórymi zawodnikami i personelem, ponieważ nie oczekuje się, że wróci do klubu w przyszłym tygodniu
Nie wiem za bardzo co chcesz udowodnic tymi screenami? Przez przypadek je wkleiłeś?
- Ok…?
- Źrodłem jest Joyce
- Żródłem jest Kinsella
Wyjaśnij bo nie wiem co chcesz tu pokazać.
@Kura75 Nie wiem, zapytaj się tego kto prowadzi ten profil?
Jakies tam źródeło:
Caicedo earns £15k a week at Brighton.
Liverpool offered him £120k a week.
Chelsea offered him £250k a week.
#MoisesCaicedo
W sumie bym się nie zdziwił. To zbyt znaczna różnica w wypłacie.
Moim zdaniem nie wysłalibyśmy oferty gdyby nie chciał przyjść. Myślę, że dogadaliśmy warunki kontraktu, ale agent poczuł większe pieniądze i stąd ten cały cyrk.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć wysłaliśmy dokładnie 111M, bo Chelsea ma limit FFP na 110M ![]()
W jakim celu wklejacie posty kont banowanych a nie oryginały autorów ?
To jest najbardziej po*ebany transfer przeprowadzony przez Liverpool, jaki pamiętam. Przebija Fekira i Konoplyanke razem wziętych
skoro nie caicedo, to są przeciwwskazania żeby ruszyć po thurama? bo raczej nie kwota
Dziwne, że tak niewiele mu zaoferowaliśmy, szczególnie patrząc na kwotę transferu. Jednak sam piszesz, że źródło jakieś tam, więc równie dobrze któs sobie mógł to zmyśleć. Poza tymi 15k w Brighton tyle rzeczywiście ma ![]()
@Hanys od nastu lat płacimy więcej zawodnikom, wiec z tym kominem już bym nie przesadzał. Do niedawna Milner miał tyle, albo lepiej.
Thuram kosztuje 70 milionow chyba z resztą to zupelnie inna pozycja i klasa pilkarza.
to pardon, myślałem że on bardziej cdm ogrywa, pozdrówki
mamy szob na jego pozycję a z Nice do tego się ciężko negocjuje i młody chciał za dużą tygodniówkę, nie mamy DM a będziemy kupować kogoś na inną pozycję ?
Jest to rozsądna tygodniówka. Jeszcze tego brakowało, żeby zrobić komin płacowy.
Milner to jest legenda klubu, zasłużony gracz i zasługiwał na wysoką tygodniówkę. Tu ma przyjść gość i dostać 400 000 tygodniówki, bo kosztował 100 milionów? Daj spokój. Tak to niech się bawi United.