Scottish Premiership

Cztery kolejki do końca rundy zasadniczej, potem finałowa seria meczów między zespołami 1-6 i 7-12.
Łącznie bedzie 38 kolejek.

1 polubienie

Ależ walka w Szkocji o tytuł-już dawno takiej nie było!
Ciekawe czy Hearts wytrzymają ciśnienie i dowiozą 1 lokatę do mety? :soccer_ball:

Myślę, że dadzą radę już malutko brakuje. Wygrana z remisem i po wszystkim😉

kolego ale Ty nie wiesz, że tam sie dzieli tabele na 2 grupy i jeszcze graja dalej?

1 polubienie

W Szkocji grają 38 kolejek także jeszcze zagrają i z Rangers i Celtikiem i się wyjaśni czy dojadą

Hearts bardzo blisko tytułu i przełamania hegemonii Celticu/Rangersów :blush:

1 polubienie

swoja droga to skoro Celtic byli 3, to dlaczego z Hearts i Rangers grają u siebie?

Pewnie dlatego, że w tym sezonie grali ze sobą 3 razy i dwa razy na wyjeździe to teraz wypadają domowe spotkania.

1 polubienie

Niesamowity dramat w Szkocji!

Celtic w ostatniej kolejce będzie jeszcze mógł wyrwać tytuł Hearts jeżeli wygra z nimi u siebie.

Co za zakończenie sezonu :scotland:⚽😁

5 polubień

Aż sobie obejrzę ten meczyk, trzymam kciuki za Hearts

1 polubienie

W końcu się coś tam dzieje i doszedł do głosu ktoś inny niż Rangers i Celtic. Miła odmiana i oby Heartsi to wzięli.

2 polubienia

Ktoś ma jakiegoś streama gdzie będzie można obejrzeć mecz Celtic - Hearts?

Dziwna ta linia spalonego. Bede musial gdzies na spokojnie jeszcze raz zobaczyć bo mi mignęło tylko.

podanie szło pierwsze do czerwonej kreski, jak on dostał do zółty biegl potem w bramke, a ten drugi zielony miał piłke poszedl na skrzydlo i podał zoltemu pomarancza sladki to kierunek piłki, która miał zielony.
Nam kiedy gola zabrali za taki VAR, ze Endo brał udział w akcji

1 polubienie

A jednak Celtic :blush:

56 tytuł mistrza Szkocji czyli rekord i po dekadach wreszcie przegonione Rangers :scotland:💪⚽😎

Dwa wydruki varu teraz i w poprzednim meczu Celticu z Motherwell i tytuł jest,ale swoją drogą to szkoda Hearts,że to zaprzepaścili na własne życzenie,bo mieli już wcześniej nawet bodajże 8 punktów przewagi,i kilka remisów i wyszło suma sumarum koniec marzeń o historycznym tytule.

Ok. Bo wlasnie nie do końca wiedziałem o co chodzi . Ostatni srcreen jak zobaczyłem to taki i myślałem ze podanie bylo odrazu do Japonczyka. Dlatego cos mi nie pasowało:)

Szkockie wały. Żenada. Gówniana liga

1 polubienie

Już samo to, że Celtic będąc na 3 miejscu grał więcej meczy u siebie niż na wyjeździe w drugiej fazie i oczywiście oba mecze z Rangersami i Hearts zagrali u siebie… Natomiast lider i vice lider musieli grać więcej meczy wyjazdowych. Tak wiem losowanie pewnie… ale czy to nie jest podejrzane? Na pewno nie…

Szkoda mogła być fajna historia, a tak nuda i trochę faworyzowania Celtów. Hearts prawdę mówiąc same sobie winne, bo wystarczyło wygrać jeden mecz zamiast remisować z niżej notowanymi rywalami. Taka historia i szansa raczej się już nie powtórzy…szkoda.