Lakaka
I tak mieli grać w pucharze konfederacji, więc niewielka strata dla nich
I tak podobno mieli to ustalone z UEFA żeby nie grać w tym pucharze.
nasz rzekomy cel transferowy laduje w Napoli kwota niewygórowana, widocznie celem był tylko w plotkach
Heheheherbata. Czuć transfer do Chelsea w powietrzu w zimę.
Jednak Fabrycy się pomylił
Tylko mi to wygląda na próbę wymuszenia transferu?
Cringe straszny ten tiktok, ale ja tu nie widzę szczerze mówiąc podstaw do jakiegokolwiek pozwu. Napoli na pewno ma prawo do jego wizerunku, tiktok to ogólnie portal gdzie takie “śmieszne” filmiki się wybijają więc nie widzę problemu, ale pewnie tam oskarżą jak zwykle o rasizm i admin tiktoka Napoli będzie miał przesrane.
W czym jest problem? Fragment z meczu z przestrzelonym karnym i co w związku z tym?
Jak dla mnie robi podwaliny pod transfer. Po zmianie trenera nie idzie im za dobrze, bez zwycięstwa przez ostatnie trzy mecze ligowe. Ostatnio kłótnia z trenerem jak go zdjął w 86 minucie. Zostało mu trochę ponad półtora roku kontraktu. Teraz ma wymówkę przed kibicami Napoli czemu nie chce przedłużyć kontraktu. Może Real się znudził czekaniem za Mbappe i się odezwał do jego agenta.
Przecież to chodzi o ten filmik, a nie ten Romano, znaczy ten Romano też, ale w mniejszym stopniu.
O kuzwa - jak to nie fake czy włamanie na konto to gruuubo.
Wszystko wskazuje na to, że adminem był Zieliński.
Mourinho zwolniony z AS Roma.
15 lat temu był boom na murowanie bramki. To też trenerzy jak Mourinho czy w mniejszym stopniu Benitez dorobili się miana kultowych. Następnie w nieco świeższej formie miało to swój renesans u Conte, Simeone i Allegriego ale ostatecznie pomału przechodzi do lamusa. Są dzisiaj jacyś potentaci broniący się za podwójną gardą? Już pomijając fakt, że nie wiem komu podoba się oglądanie takich zespołów tydzień po tygodniu. Mourinho jak widać, został te 15 lat w przeszłości kompletnie oddając pola trenerom nowej fali jak Guardiola. Najnowsza myśl szkoleniowa mu odjechała a jednocześnie ego pozostało top.
A jak Real Madryt ograł Liverpool w finale LM? Najlepszy wynik Polski na MŚ w XXI w wynikał z czego? Ta filozofia gry ciągle działa, ale w turniejach. W lidze już tak się grać nie da, bo zbyt dużo punktów się traci. Nawet Simeone to zauważył i jego Atletico gra inaczej w lidze i pucharach
Nie oglądałem Romy ale z tego co mi się obiło o uszy to Mourinho zmienił styl i już tak nie muruje.
W niecale trzy sezony europejski puchar (LKE) i finał drugiego (LE, przegrana w karnych).
W sumie kadencja niezła jak na AS Roma, przynajmniej mają konkret w gablocie.
Nie muruje sie dzisiaj? Dobry zart!
Przeciez z nami w PL 3/4 druzyn stawia autobus takze chyba Twoje stwierdzenie nie bardzo ma pokrycie w faktach.