Sezon ogórkowy/Klub dyskusyjny

Zauważyłem, że sprawy pozasportowe głównie są zarezerwowane dla tematów politycznych. Nie sądzę, żeby były tematy poświęcone tezie: "Czy Torres jest naturalem?"

Sezon ogórkowy się zaczyna Jakie ploty w świecie? Co cię wku? Jaki smak jaboli lubisz? Wiśnia nie

Gadamy o wszystkim i o niczym. Nie wiem czy ten format się przyjmie. Off top o klubie również może się pojawiać.

Torres, który nawet nie jest Torresem nie wygląda na naturala, a Iraola chyba też.

2 polubienia

Kto się goli maszynką na żyletki i jakie zyletki poleca?

Może Iraola weźmie Nando na asystenta i po 2 latach będzie tak rzeczywiście wyglądał :squinting_face_with_tongue:

Sam temat chyba spoko pomysł. Może się przyjmie tylko nie mieszajmy tu polityki. Niech się gownem w pozasportowym obrzucają

Co to znaczy być naturalem?

W skrócie to nie brać sterydów itp

#FreeJosif wczoraj się dowiedziałem że ma perma na własne życzenie :sweat_smile:

Tak się walczy z uzależnieniem o nazwie “forumek”

Wrócił jako Jackowski i szuka jak zwykle problemów :winking_face_with_tongue:
Jednak słaba wola i narcyzm nie pozwoliły mu odpuścić forum​:squinting_face_with_tongue:

Iraola naturalny taką sylwetkę można zrobić jak się raz w tygodniu biega. Ważniejsze pytanie czy stosuje batony wk dzik czy już energetyki wchodzą?

1 polubienie

A jaki był Pershing? Ostatnio słuchałem o mafii pruszkowskiej i często do Ciebie chodził. Szkoda, że Ciebie nie słuchał mógłby być teraz prezesem wieczystej na przykład.

A widziałeś jak Kerkeza nabił ?
@JohnWHenry Isak to z 50 kg nabierze dzięki Iraoli

1 polubienie

Dobra… jak to się tutaj oznaczało temat jako ignorowany?

Ale ma dziwnego bicepsa xD suchoklates niezły :winking_face_with_tongue:

Ale trzeba przyznać, że bardzo niska tkanka tłuszczową i coś tam treningu siłowego liznął

Trzeba poprosić administrację o perma

3 polubienia

No ładnie ładnie, chociaż liczę że trochę masy nabierze. W nowym sezonie zamiast o ligę mistrzów walczymy o Mr. Olympia.

Zakompleksiony

Wulgarny rasista

Inteligentny

Oczytany

Ja chce kebaba albo chińczyka, ale nie wiem czy ktoś mi to przyniesie

Tak na oko to chyba sylwetkę u nas najlepsza ma Gomez, tak z pamięci z boiska i sprawdziłem,
Rzeczywiście nieźle :winking_face_with_tongue:

48 lat i można. Tu nie mam wątpliwości. Natural :flexed_biceps:

Edit. Isak też trenuje

Raczej tak, choć ten brzuch przesadny, może robił coś z nim, albo taka genetyka

Isak za to wygląda jakby jadał od święta :winking_face_with_tongue:

Quansah też się mocno wyróżniał, ale Slot zazdrośnik go sprzedał. Z młodym łatwo poszło, ale z Salahem musiał cały sezon drzeć koty, żeby w końcu pozbyć się wpędzającego w kompleksy Egipcjanina

1 polubienie